Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, history είπε

Μόλις μου ήρθε μήνυμα από τη volton  ότι η αίτηση μου για αλλαγή παρόχου απορρίφθηκε από τον Δεδδηε και ότι θα επικοινωνήσουν για περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορεί κανείς να υποθέσει τον λόγο;

Άργησε η volton να στείλει το αίτημα αλλαγης εκπροσώπησης της παροχής  στο ΔΕΔΔΗΕ ,είχες προγραμματισμένη καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ και όταν έλαβε το αίτημα μετά ο ΔΕΔΔΗΕ ήταν με χαμηλότερες ενδείξεις, οι οποίες θεωρήθηκαν εκτός ορίων. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Άργησε η volton να στείλει το αίτημα αλλαγης εκπροσώπησης της παροχής  στο ΔΕΔΔΗΕ ,είχες προγραμματισμένη καταμέτρηση ΔΕΔΔΗΕ και όταν έλαβε το αίτημα μετά ο ΔΕΔΔΗΕ ήταν με χαμηλότερες ενδείξεις, οι οποίες θεωρήθηκαν εκτός ορίων. 

Έκανα χθες την αίτηση ,28/8, και έδωσα τις ενδείξεις που είχαν γίνει στις 26/8 από τον Δεδδηε, όπως τις έβλεπα στην εφαρμογή. Μάλιστα, αυτές τις μέρες απουσιάζω από το σπίτι. Η μόνη κατανάλωση είναι του ψυγείου 

Επεξ/σία από history
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, history είπε

Έδωσα χθες 28/8 τις ενδείξεις που είχαν γίνει στις 26/8 από τον Δεδδηε, όπως τις έβλεπα στην εφαρμογή. Μάλιστα, αυτές τις μέρες απουσιάζω από το σπίτι. Η μόνη κατανάλωση είναι του ψυγείου 

Για να απορρίφθηκε από ΔΕΔΔΗΕ σίγουρα για κάποιο λόγο οι ενδείξεις ήταν εκτός ορίων.Καποια μλκια έχει κάνει η volton.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, history είπε

Μόλις μου ήρθε μήνυμα από τη volton  ότι η αίτηση μου για αλλαγή παρόχου απορρίφθηκε από τον Δεδδηε και ότι θα επικοινωνήσουν για περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορεί κανείς να υποθέσει τον λόγο;

Υπαρχει περιπτωση να περασε ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμετρηση, πριν στειλει το αιτημα για αλλαγη ο παροχος; και να ηταν πρωθυστερη μετρηση που εδωσες.

edit, δεν ειχα δει οτι το απαντησες.

μηπως εχει δικιο ο @messinia3, να εκανε λαθος η volton, να εδωσε λαθος μετρησεις. Στη συμβαση που υπεγραψες ειναι σωστές οι μετρήσεις;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, history είπε

Έκανα χθες την αίτηση ,28/8, και έδωσα τις ενδείξεις που είχαν γίνει στις 26/8 από τον Δεδδηε, όπως τις έβλεπα στην εφαρμογή. Μάλιστα, αυτές τις μέρες απουσιάζω από το σπίτι. Η μόνη κατανάλωση είναι του ψυγείου 

Μπορεί να έβαλε λάθος ενδείξεις στο συμβόλαιο ο πωλητής. Συμβαίνει και αυτό 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dimath12 είπε

Μπορεί να έβαλε λάθος ενδείξεις στο συμβόλαιο ο πωλητής. Συμβαίνει και αυτό 

Στην καταχώρηση στο Θαλή εννοείς να έβαλε λάθος ενδείξεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον λάθος ενδείξεις έδωσε.... γιατί τα γράμματα του ήταν κάπως...Θα επικοινωνήσω αύριο με το κατάστημα (σε επαρχιακή πόλη)...

Επεξ/σία από history
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, history είπε

Μάλλον λάθος ενδείξεις έδωσε.... γιατί τα γράμματα του ήταν κάπως...Θα επικοινωνήσω αύριο με το κατάστημα (σε επαρχιακή πόλη)...

Χειρογραφη ηταν η συμβαση; Δεν εχω κανει ποτε απο καταστημα γιαυτο ρωταω, Παντως το πιο πιθανον ειναι κατι τετοιο να εχει γινει.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, history είπε

Ούτε σε κατάστημα δε γίνεται η δουλειά για το δωρεάν μήνα της volton πλέον 😂

Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Χειρογραφη ηταν η συμβαση; 

Εκεί που γράφει τις ενδείξεις εννοεί προφανώς, τις συμπλήρωσε με το χέρι...

Δημοσ.

Καλησπέρα . Η δωροεπτιγή της ELpedison δίνεται και αν συνάψεις σύμβαση μέσω της σελίδας τους ή μόνο μέσω κάποιου επίσημου συνεργάτη;

Δημοσ.
1 hour ago, charlymp said:

Καλησπέρα . Η δωροεπτιγή της ELpedison δίνεται και αν συνάψεις σύμβαση μέσω της σελίδας τους ή μόνο μέσω κάποιου επίσημου συνεργάτη;

Νομίζω μόνο μέσω συνεργάτη (αν ισχύει ακόμη).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, charlymp είπε

Δεν το έχει το επίσημο website καθώς δεν το δίνει η εταιρία πωλήσεων που διαχειρίζεται το website. Δίνεται από την CQS και την teleraise. Θα δοθεί παράταση μέχρι την Δευτέρα.

Επεξ/σία από Dimath12
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα,

για χωριό που πηγαίνουμε κυρίως καλοκαίρι, νομίζω συμφέρει πρόγραμμα χωρίς πάγιο και βρήκα το Power On! Home Zero της ΕΛΙΝ, υπάρχει καμία παγίδα; Θα προτείνατε τίποτα άλλο; Ευχαριστώ

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eliascm21 είπε

Καλησπέρα,

για χωριό που πηγαίνουμε κυρίως καλοκαίρι, νομίζω συμφέρει πρόγραμμα χωρίς πάγιο και βρήκα το Power On! Home Zero της ΕΛΙΝ, υπάρχει καμία παγίδα; Θα προτείνατε τίποτα άλλο; Ευχαριστώ

Γνώμη μου, θα ήταν μία λάθος επιλογή γιατί είναι από τα κυμαινόμενα που βγαίνει η τιμή της KWh αφού τις καταναλώσεις. Το θέμα μας είναι να ξέρουμε την τιμή πριν κι όχι μετά. Τι καταναλώσεις έχεις;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dimath12 είπε

Δεν το έχει το επίσημο website καθώς δεν το δίνει η εταιρία πωλήσεων που διαχειρίζεται το website. Δίνεται από την CQS και την teleraise. Θα δοθεί παράταση μέχρι την Δευτέρα.

Που μπορουμε να καλεσουμε για τα 100€;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...