Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους -ες 🌻

Το νέο κίτρινο πρόγραμμα value Deal on time  το αναφέρει και στο website της προτεργια.

Οπότε θεωρώ άκυρο να μου λένε οι υπάλληλοι τούς ότι δεν έχουν ενημέρωση.

https://www.protergia.gr/articles/φθινόπωρο-με-χαμηλότερες-τιμές-από-την-protergia-το-protergia-powergiving-συνεχίζει-να-μοιράζει-δώρα/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Καλημέρα σε όλους -ες 🌻

Το νέο κίτρινο πρόγραμμα value Deal on time  το αναφέρει και στο website της προτεργια.

https://www.protergia.gr/articles/φθινόπωρο-με-χαμηλότερες-τιμές-από-την-protergia-το-protergia-powergiving-συνεχίζει-να-μοιράζει-δώρα/

Η ανακοίνωση που ανέβασες από το site  είναι ότι είχε δώσει ήδη η protergia και στα υπόλοιπα παπαγαλάκια site να αναπαράγουν για να τη διαφημίσουν. Το θέμα είναι ότι ακόμα το πρόγραμμα value deal on time δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο. Λογικά τη Δευτέρα θα είναι, άρα πάμε για αλλαγή. Τα παιδάκια που προσπαθούν να κάνουν εξυπηρέτηση πελατών είναι λιγότερο ενημερωμένα από εμάς.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.

Όπως και να έχει να μπει υπενθύμιση για τηλέφωνο (στα τηλέφωνα που έδωσε ο messinia3) την Δευτέρα το πρωί!!

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, 1J4t είπε

Γνώμη μου, θα ήταν μία λάθος επιλογή γιατί είναι από τα κυμαινόμενα που βγαίνει η τιμή της KWh αφού τις καταναλώσεις. Το θέμα μας είναι να ξέρουμε την τιμή πριν κι όχι μετά. Τι καταναλώσεις έχεις;

9 στους 12 μήνες μηδενική. Τώρα το καλοκαίρι σε ένα μήνα κάναμε 350.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eliascm21 είπε

9 στους 12 μήνες μηδενική. Τώρα το καλοκαίρι σε ένα μήνα κάναμε 350.

Περίπου στα ίδια είμαστε. Κι εγώ στο εξοχικό για 2,5 μήνες που λειτουργεί το έχω στο Deal 9cent/KWh και 5 ευρώ πάγιο και όλους τους υπόλοιπους μήνες με 0 κατανάλωση το πηγαίνω στο κίτρινο της Protergia με 0 πάγιο. Πηγαίνοντας με σύσταση παίρνεις και 10ευρώ ανά μήνα για 5 μήνες. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Καλημέρα σε όλους -ες 🌻

Θα δεις οτι και Δευτερα πρωι τα ιδια θα λενε, αν ειμαστε τυχεροι Δευτερα μεσημερι ή αλλιως Τριτη πρωι. Το ιδιο θυμαμαι και 1η Ιουλιου δεν ηξεραν τπτ για το swift ontime deal, στις 2 Ιουλιου εμαθαν.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκάθαρη παραπλάνηση απο την Protergia που αλλάζει στο κίτρινο φθηνό πρόγραμμα συνεχώς ονόματα. Εγώ που άλλαξα το swift on time σε Deal στις 8/7, δε περίμενα να κάνει ματσακονιές μια τέτοια εταιρεία κ σε 2 μήνες να ξανα αλλάζει το όνομα λες κ είναι πουκάμισα

Πίστευω ότι ήταν ανώτερη του ΗΡΩΝ αλλά κι αυτή τα ίδια κάνει κ δεν πρέπει να χαιδεύουμε αυτιά, ούτε να τα εξωραίζουμε αφού "έχει τη φθηνότερη κιλοβατώρα". Έχει, αλλά θέλει να μας κλέψει κάτω απο τη μύτη μας

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kontow είπε

Ξεκάθαρη παραπλάνηση απο την Protergia που αλλάζει στο κίτρινο φθηνό πρόγραμμα συνεχώς ονόματα. Εγώ που άλλαξα το swift on time σε Deal στις 8/7, δε περίμενα να κάνει ματσακονιές μια τέτοια εταιρεία κ σε 2 μήνες να ξανα αλλάζει το όνομα λες κ είναι πουκάμισα

Πίστευω ότι ήταν ανώτερη του ΗΡΩΝ αλλά κι αυτή τα ίδια κάνει κ δεν πρέπει να χαιδεύουμε αυτιά, ούτε να τα εξωραίζουμε αφού "έχει τη φθηνότερη κιλοβατώρα". Έχει, αλλά θέλει να μας κλέψει κάτω απο τη μύτη μας

Η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο κίτρινο το κράτησε σχεδόν 6μηνο (χωρίς αλλαγή ονόματος) και πιο πριν ήταν 4 μήνες..αλλαγή στο δίμηνο "διατηρώντας" τις ίδιες τιμές κατά τα άλλα. Ελάτε λέμε να οργανωθούμε  καμία 50αρια να κάνουμε αναφορές myrae μπας και μαζευτούνε λιγάκι.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kontow είπε

Αθέμιτες πρακτικές και κανένας έλεγχος από την εποπτεύσα αρχή. Τι να πρωτοθυμηθείς από ΟΛΟΥΣ τους παρόχους; 

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Θα δεις οτι και Δευτερα πρωι τα ιδια θα λενε, αν ειμαστε τυχεροι Δευτερα μεσημερι ή αλλιως Τριτη πρωι. Το ιδιο θυμαμαι και 1η Ιουλιου δεν ηξεραν τπτ για το swift ontime deal, στις 2 Ιουλιου εμαθαν.

Καλημέρα 🌻 

Από την στιγμή που έχει ανέβει η ενημέρωση για το νέο κίτρινο πρόγραμμα στο website  τους δεν επιτρέπεται να μας λένε ότι δεν έχουν ενημέρωση.

Εκτός εάν έχουν λάβει αυτήν την εντολή. Που για εμένα το πιο πιθανόν είναι αυτό.

Αλλά πιο πολύ από όλα με έχει εκνευρίσει αυτή η κοροϊδία

" συνεχίζει να προσφέρετε στην πολύ συμφέρουσα τιμή 0.09093"

Τέλος πάντων, εμείς θα συνεχίσουμε με την πολύ συμφέρουσα τιμή 😁 και τον Σεπτέμβριο 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Merenda7 είπε

Καλημέρα 🌻 

Από την στιγμή που έχει ανέβει η ενημέρωση για το νέο κίτρινο πρόγραμμα στο website  τους δεν επιτρέπεται να μας λένε ότι δεν έχουν ενημέρωση.

Εκτός εάν έχουν λάβει αυτήν την εντολή. Που για εμένα το πιο πιθανόν είναι αυτό.

Αλλά πιο πολύ από όλα με έχει εκνευρίσει αυτή η κοροϊδία

" συνεχίζει να προσφέρετε στην πολύ συμφέρουσα τιμή 0.09093"

Τέλος πάντων, εμείς θα συνεχίσουμε με την πολύ συμφέρουσα τιμή 😁 και τον Σεπτέμβριο 

Καλησπέρα ...η διαφορά στην τιμή της Kwh ποια θα είναι τελικά με το καινούργιο πρόγραμμα?

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Καλησπέρα ...η διαφορά στην τιμή της Kwh ποια θα είναι τελικά με το καινούργιο πρόγραμμα?

Η ίδια θα είναι. Αν δεις προηγούμενα μηνύματα, το κάνει αυτο η protergia σαν άτυπη πρακτική για τους "ξεχασιαρηδες" να εχει κάποιο έξτρα κέρδος. Εχει αλλάξει και αλλες φορές όνομα αλλα σαν τιμή - πάγιο παραμένει το ίδιο 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, NIKELPE said:

Τη Δευτέρα θα μάθουμε πόσο θα είναι η χρέωση στο τωρινό.

Πχ το προηγούμενο (στον νούμερο 6 των κατηργημένων https://www.protergia.gr/el/pricesres) το είχαν βάλει 0.107 για Αύγουστο

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NIKELPE είπε

Η ίδια τιμή θα είναι 

0.09093 η kwh 

Πιστεύω ότι και το πάγιο θα παραμείνει στα 5€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...