Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Έκλεισε 73,15 η ΤΕΑ Αυγούστου.

Όσοι είναι στο παλιο smart night της ζενιθ με 40% έκπτωση θα έχουν τιμή kwh κάτω από 0,07 και χωρίς πάγιο σε μήνα φουλ κλιματιστικών ☺️

11 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Για να δούμε,τι θα δούμε;😁

Το αναφερω γτ αν θυμαστε το Yellow One Home 2 του ΗΡΩΝ, ηταν κλειδωμενο απο Ιανουαριο μεχρι Μαρτιο με 0.0936/kw και Απριλιο που ξεκλειδωσε η τιμη πηγε χαμηλοτερα 0.09071/kw. Γιαυτο λεω αυριο θα δουμε τι θα γινει.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους...

1. υπάρχει κάπου το εξελάκι διαθεσιμο;;

2. θα ήθελα μια σύσταση για πρωτεργια και περιπου σε ποσες μερες σε καλουν;;

3. για κιτρινο ενδιαφερομαι μετα απο zenith smart night κι εγω αλλα εχω υψηλες καταναλωσεις ανω των 600 kwh τον μηνα λογω αντλιας θερμοτητας...υπαρχει κατι αλλο θεωρειται ελκυστικο;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aratoc είπε

Καλημέρα σε όλους...

3. για κιτρινο ενδιαφερομαι μετα απο zenith smart night κι εγω αλλα εχω υψηλες καταναλωσεις ανω των 600 kwh τον μηνα λογω αντλιας θερμοτητας...υπαρχει κατι αλλο θεωρειται ελκυστικο;;

1. Στην υπογραφη του @juanjk

2. Ηδη θα ελαβες πολλες, σε 2 μερες πιστευω θα σε παρουν αλλιως Τριτη μεσημερι παρε μονος σου στο 2160020517 ειναι το τμημα των συστασεων.

3. Για κιτρινο αν ενδιαφερεσαι, το deal της προτεργια μεχρι σημερα, αυριο ισως ανακοινωσει καινουργιο με ιδια τιμη. Κανε την αιτηση σημερα και μεχρι να σε καλεσουν θα υπαρχουν και οι ανακοινωσεις.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, aratoc είπε

Καλημέρα σε όλους...

Οι 600 kwh/ μήνα που αναφέρεις συνεχίζουν και μετά το χειμώνα?

Δυστυχώς πρόγραμμα τυπου smart night σε αυτή την τιμή,χωρις παγιο και χωρις δεμσευση δεν υφίσταται πλέον (υποθέτω ότι δεν είχες κάνει καταγγελία για αλλαγή συντελεστή)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα.Επειδή κάπου χάνομαι με τόσες αναρτήσεις,έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για τουλάχιστον 6 μήνες(είμαι smart night και λήγει).Υπάρχει κάτι που να πλησιάζει το smart night? Κάποιος φίλος πιο πάνω έγραψε για το save της Ζενίθ.Δε θέλω τουρισμό,ούτε όμως θέλω πάγιο 10€ και σταθερή τιμή,προτιμώ να πάρω τα ρίσκα μου.Και κάτι άλλο....αν θυμάμαι καλά το smart night ήταν αορίστου χρόνου,δηλαδή όποτε ήθελα μπορούσα να φύγω χωρίς πέναλτι,έχουν δικαίωμα να μου το καταργήσουν με το έτσι θέλω? Με πήραν 10 τηλέφωνα τον Αύγουστο (για το καλό μου ΠΑΝΤΑ),για να πάω σε άλλο πρόγραμμα και έφαγαν άκυρο.Και μετά από 10 μέρες μου στέλνουν μήνυμα ότι τέλος Σεπτέμβρη καταργείται.

Επεξ/σία από thanosthanos123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, thanosthanos123 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα.Επειδή κάπου χάνομαι με τόσες αναρτήσεις,έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για τουλάχιστον 6 μήνες(είμαι smart night και λήγει).Υπάρχει κάτι που να πλησιάζει το smart night? Κάποιος φίλος πιο πάνω έγραψε για το save της Ζενίθ.Δε θέλω τουρισμό,ούτε όμως θέλω πάγιο 10€ και σταθερή τιμή,προτιμώ να πάρω τα ρίσκα μου.Και κάτι άλλο....αν θυμάμαι καλά το smart night ήταν αορίστου χρόνου,δηλαδή όποτε ήθελα μπορούσα να φύγω χωρίς πέναλτι,έχουν δικαίωμα να μου το καταργήσουν με το έτσι θέλω? Με πήραν 10 τηλέφωνα τον Αύγουστο (για το καλό μου ΠΑΝΤΑ),για να πάω σε άλλο πρόγραμμα και έφαγαν άκυρο.Και μετά από 10 μέρες μου στέλνουν μήνυμα ότι τέλος Σεπτέμβρη καταργείται.

Δεν αναφερεις όμως τις καταναλωσεις σου.Δυστυχώς πλέον κυμαινόμενα προγράμματα τύπου smart night της ζενιθ  με 40% έκπτωση και χωρίς πάγιο δεν υφίστανται .Τα σταθερά έχουν υψηλά πάγια.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, thanosthanos123 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα.Επειδή κάπου χάνομαι με τόσες αναρτήσεις,έχετε να προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για τουλάχιστον 6 μήνες(είμαι smart night και λήγει).Υπάρχει κάτι που να πλησιάζει το smart night? Κάποιος φίλος πιο πάνω έγραψε για το save της Ζενίθ.Δε θέλω τουρισμό,ούτε όμως θέλω πάγιο 10€ και σταθερή τιμή,προτιμώ να πάρω τα ρίσκα μου.

Πρόγραμμα που να πλησιάζει το smart night δεν υπάρχει και εκτιμώ χλωμό να ξαναδούμε κάτι παρόμοιο. Δεν θέλεις τουρισμό άρα δεν κοιτάς καθόλου κυμαινόμενα (κίτρινα). Το save της Ζενίθ είναι κίτρινο (αν δεν κάνω λάθος). Τα 10 ευρώ πάγια μην τα απορρίπτεις γιατί αν έχεις μεγάλες καταναλώσεις, μπορεί να συμφέρει κάποιο σταθερό με 12,90 ευρώ πάγιο. Δεν θα μπορούσε να σου προταθεί κάποιο πρόγραμμα γιατί παίζει μεγάλο ρόλο η κατανάλωσή σου. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις με την κατανάλωσή σου στο energycost, σίγουρα μία σφαιρική εικόνα θα σχηματίσεις, μέχρι και να αποφασίσεις ποιο θα ήταν το καλύτερο πρόγραμμα για τις δικές σου ανάγκες. Ότι θες άλλο-απορία εδώ στο νήμα όλοι βοηθούν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παράλειψη μου. 28/6 με 29/7,2 άτομα ,μαγείρεμα πλύσιμο,air conditioner ανοιχτό 6 ώρες βραδινές  κάθε μέρα και τις υπόλοιπες με ανεμιστήρα 52€ λογαριασμός 290Kw σύνολο το μήνα.Σχεδόν έλειπα όλο τον Αύγουστο οπότε  περιμένω τον τελευταίο κανά 35άρι το πολύ τώρα.Σε δεύτερο σπίτι που δε μένω,ίδιο πρόγραμμα,35Kw σύνολο 23.50€ .Το χειμώνα,αντικαθίσταται το aircondition με σόμπα converter(ηλεκτρική).Σύμφωνα με το energycost,με βολεύει της Protergia  το Value swift on time deal.

Επεξ/σία από thanosthanos123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, thanosthanos123 είπε

Παράλειψη μου. 28/6 με 29/7,2 άτομα ,μαγείρεμα πλύσιμο,air conditioner ανοιχτό 6 ώρες βραδινές  κάθε μέρα και τις υπόλοιπες με ανεμιστήρα 52€ λογαριασμός 290Kw σύνολο το μήνα.Σχεδόν έλειπα όλο τον Αύγουστο οπότε  περιμένω τον τελευταίο κανά 35άρι το πολύ τώρα.Σε δεύτερο σπίτι που δε μένω,ίδιο πρόγραμμα,35Kw σύνολο 23.50€ .Το χειμώνα,αντικαθίσταται το aircondition με σόμπα converter(ηλεκτρική).

Άρα μιλάμε για δύο παροχές.Οι καταναλώσεις που αναφέρεις ταιριάζουν περισσότερο σε κυμαινόμενο πρόγραμμα. Προσωπική μου άποψη,η μία επιλογή protergia.

H κυρια παροχη σου μέσω σύστασης στο νέο value deal ontime (αντικαθιστα το value swift ontime deal)Απλά θα πρέπει να παρακολουθείς για τυχόν αλλαγές κάθε αρχή του μήνα. Η δεύτερη παροχή στο value lite με μηδενικό πάγιο (εννοείτε κάνεις σύσταση ο ίδιος τη δεύτερη παροχή για το 50+50 δώρο)

Δεύτερη επιλογή να πας και τις 2 παροχές elpedison με το promo των 100 ευρώ Σκλαβενίτη ανα παροχή(Η πρώτη στο reward ultra και η δεύτερη στο zero free που δεν έχει πάγιο)

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Άρα μιλάμε για δύο παροχές.Οι καταναλώσεις που αναφέρεις ταιριάζουν περισσότερο σε κυμαινόμενο πρόγραμμα. Προσωπική μου άποψη,η μία επιλογή protergia.

H κυρια παροχη σου μέσω σύστασης στο νέο value deal ontime .Απλά θα πρέπει να παρακολουθείς για τυχόν αλλαγές κάθε αρχή του μήνα. Η δεύτερη παροχή στο value lite με μηδενικό πάγιο (εννοείτε κάνεις σύσταση ο ίδιος τη δεύτερη παροχή για το 50+50 δώρο)

Δεύτερη επιλογή να πας και τις 2 παροχές elpedison με το promo των 100 ευρώ Σκλαβενίτη ανα παροχή(Η πρώτη στο reward ultra και η δεύτερη στο zero free που δεν έχει πάγιο)

Σόρρυ ξέχασα να αναφέρω ότι θα μετακομίσω σε δυο τρεις μήνες από το ένα σπίτι στο άλλο και σε αυτό που είμαι τώρα θα πάει για νοίκιασμα,άρα θα κόψω και την παροχή.Στο energycost μου έβγαλε πάντως ότι με βολεύει της Protergia το Value swift on time deal.Έβαλα σύνολο 400kw το μήνα (που δε θα τις πιάνω,θεωρώ θα κυμαίνομαι κοντά στο 300αρι) 250kw ημερήσιες και 150Kw βραδινές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, thanosthanos123 είπε

Σόρρυ ξέχασα να αναφέρω ότι θα μετακομίσω σε δυο τρεις μήνες από το ένα σπίτι στο άλλο και σε αυτό που είμαι τώρα θα πάει για νοίκιασμα,άρα θα κόψω και την παροχή.Στο energycost μου έβγαλε πάντως ότι με βολεύει της Protergia το Value swift on time deal.Έβαλα σύνολο 400kw το μήνα (που δε θα τις πιάνω,θεωρώ θα κυμαίνομαι κοντά στο 300αρι) 250kw ημερήσιες και 150Kw βραδινές. 

Σωστά στο έβγαλε και μάλιστα μέσω σύστασης (δηλαδή να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στο σχετικό link) θα λάβεις και 50 ευρώ, 10 ευρώ το μήνα  δώρο για 5 μηνες στο λογαριασμό σου μεσω του promo bring a friend της protergia.Προφανως αφού επίκειται μετακόμιση και ενοικίαση δεν έχει κανένα νόημα να συζητήσουμε για σταθερό πρόγραμμα. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Σωστά στο έβγαλε και μάλιστα μέσω σύστασης (δηλαδή να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στο σχετικό link) θα λάβεις και 50 ευρώ, 10 ευρώ το μήνα  δώρο στο λογαριασμό σου μεσω του promo bring a friend της protergia.Προφανως αφού επίκειται μετακόμιση και ενοικίαση δεν έχει κανένα νόημα να συζητήσουμε για σταθερό πρόγραμμα. 

Ναι το είπα εξ αρχής,θέλω να είμαι ελεύθερος να φύγω,χωρίς penalti.Όταν λες κάθε μήνα να τσεκάρω για αλλαγές,εννοείς ότι τον ένα μήνα π.χ. τώρα η kw είναι 0.09 και τον επόμενο μπορεί να είναι 0.17 ας πούμε ? Οπότε σε αυτή τη περίπτωση τι κάνω? Αλλαγή παρόχου ? Καταλήγουμε σε τουρισμό δηλαδή αναγκαστικά?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanosthanos123 είπε

Ναι το είπα εξ αρχής,θέλω να είμαι ελεύθερος να φύγω,χωρίς penalti.Όταν λες κάθε μήνα να τσεκάρω για αλλαγές,εννοείς ότι τον ένα μήνα π.χ. τώρα η kw είναι 0.09 και τον επόμενο μπορεί να είναι 0.17 ας πούμε ? Οπότε σε αυτή τη περίπτωση τι κάνω? Αλλαγή παρόχου ? Καταλήγουμε σε τουρισμό δηλαδή αναγκαστικά?

10 λεπτά υπόθεση είναι το τσεκάρισμα τιμών, άσε που εδώ θα ανεβαίνουν όλα.

Και για την αλλαγή αν χρειαστεί είναι εύκολη και γρήγορη η διαδικασία είτε εσωτερική είτε αλλαγή παρόχου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, thanosthanos123 είπε

Protergia διατηρεί ένα κυμαινόμενο κίτρινο στην ίδια τιμή εδώ και πάνω από ένα έτος.Κατα διαστήματα όμως αλλάζει όνομα στο φθηνο της κίτρινο και απαιτείται εσωτερικη αλλαγή.

Όπως π.χ. αναμένεται να γίνει για το μήνα Σεπτέμβριο που το νέο της φθηνό κίτρινο (αντικαθιστά ουσιαστικά το swift on time deal,αφου θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά)

Η αλλαγή γίνεται μέσω τηλεφώνου,δεν είναι κάτι δύσκολο. 

Υγ.κρίμα που έχασες την ανανέωση που προσφέρθηκε σε κάποιους στο smart night,αλλα ριξε μια ματια στα προσωπικα σου μηνυματα για να μη σπαμαρουμε το νήμα για το θέμα.

Αλλιώς μην αγχώνεστε...θα παρέμβει ο πρωθυπουργός μας

https://www.worldenergynews.gr/energeia/articles/573161/proeidopoiisi-mitsotaki-an-den-riksete-ta-timologia-reymatos-tha-paremvoume-meta-tin-ptosi-tis-xondrikis-kata-29

Επεξ/σία από messinia3
  • Haha 1
Δημοσ.

Αύριο που αλλάζει ο μήνας παίζει να αλλάξουν και οι τιμές των σταθερών (για νέες συνδέσεις εννοείται); Και αν ναι θα είναι προς τα κάτω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...