Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε

Λέω τελικά να πάω και εγώ πρώτη φορά σε κίτρινα μήνα / μήνα.

Λέτε είναι "δέκα λεπτά δουλειά " αρχές του μήνα να ελέγχεις τα προγράμματα, δηλαδή για να καταλάβω αλλάζετε εταιρίες κάθε πρώτη του μήνα αναλόγως τις τιμές που βλέπετε;

Οι αλλαγές γίνονται στην ώρα τους ; Τώρα έχω πράσινο ΔΕΗ , ας πούμε ότι βάζω Ηρων yellow one home που βλέπω στην εφαρμογή της PAAEY ότι για τον Σεπτέμβριο το φθηνότερο πρόγραμμα η αλλαγή θα προλάβει να γίνει εγκαίρως; Ας πούμε ότι 1 Οκτώβρη που ανακοινώνουν τιμές συμφέρει protergia, γίνεται εύκολα και εγκαίρως η μετάβαση ή θα έχει τρεξίματα και ψάξιμο; Προσπαθώ να καταλάβω πόσο εύκολο είναι να μπλέξεις με προγράμματα και αλλαγές κάθε μήνα ή να δίνεις  10€ πάγιο και σταθερό 0,99 να "ξεμπερδεύεις "

300 - 500 kw/h καίω συνήθως , τον Αύγουστο 600.

Το yellow one home του ήρωνα που αναφέρεις είναι το φθηνότερο εάν συνυπολογίσεις την έκπτωση συνέπειας. Εάν κάτσεις μόνο ένα μήνα δε θα στην αποδώσει ο ήρωνας στον τελικό λογαριασμό, παρά μόνο μέσω αναφοράς myrae και στα πλαίσια της καλής συνεργασίας.

Αν δεν έκανε αυτες τις βλακείες η protergia οι εσωτερικές αλλαγές της δεν είναι κάτι δύσκολο και στο πρόσφατο παρελθόν είχε μεγαλύτερη διάρκεια η ανταγωνιστική της τιμή σε κυμαινόμενο.

3 λεπτά πριν, Chanap είπε

Χαίρετε! Θα ήθελα την βοήθεια σας δχετικά με τα συμβόλαια των παρόχων ρεύματος.  Έχω μέση κατανάλωση περίπου 400 KWh (ελάχιστη 300 kWh μέγιστη 500 kWh) ποιάς εταιρίας μπλε τιμολόγιο θεωρείτε ότι με συμφέρει περισσότερο? Είμαι ακόμη στο πράσινο ΔΕΗ. Δέχτηκα τηλεφώνημα από Energy με ετήσια προσφορά 0.088 λεπτά τους πρώτους 3 μήνες και στην συνέχεια 0.099. Yπάρχει κάτι καλύτερο? Εϊναι "σωστή" εταιρία η NRG? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απόψεις σας ή και τις προτάσεις σας.

Καλημέρα, από το πράσινο της ΔΕΗ υπάρχουν πολύ πιο συμφέρουσες επιλογές. Πρώτα όμως θα αποφασίσεις εάν θέλεις κυμαινόμενο ή σταθερό πρόγραμμα.

• Like 1
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αν δεν έκανε αυτες τις βλακείες η protergia

Έχω δει που κράζετε αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι έκαναν. Κάποιος που έχει χρόνο μια σύντομη περίληψη να μπω στο νόημα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Chanap είπε

Θα ήθελα την βοήθεια σας δχετικά με τα συμβόλαια των παρόχων ρεύματος.  Έχω μέση κατανάλωση περίπου 400 KWh (ελάχιστη 300 kWh μέγιστη 500 kWh) ποιάς εταιρίας μπλε τιμολόγιο θεωρείτε ότι με συμφέρει περισσότερο?

Και το πρόγραμμα που αναφέρεις και το ELPEDISON Reward Maximum είναι σχεδόν το ίδιο, με την ELPEDISON να είναι 1 ευρώ φθηνότερο/μήνα για 400 KWh/μήνα. Και από τις δύο εταιρείες έχω περάσει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, venomawakens7 είπε

Έχω δει που κράζετε αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι έκαναν. Κάποιος που έχει χρόνο μια σύντομη περίληψη να μπω στο νόημα. 

Άλλαξε εκ νέου τιμή στο φθηνό της κίτρινο τιμολόγιο, μόλις δύο μήνες μετά την τελευταία. (Ιούλιο)

Επίσης παρότι ήμασταν ψιλιασμένοι για δεύτερη φορά η εσωτερική αλλαγή προγράμματος δεν έγινε την ίδια ημέρα (1η του μήνα), αλλά σήμερα.

Κατά τα άλλα διατηρούνε τις ίδιες τιμές...και το διαφημίζουν κιόλας απροκάλυπτα ψευδόμενοι.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Γυρνόντας απο τις διακοπές μου ήρθε μια 600αρα κατακούτελα απο την protergia (οικιακή χρήση, για το 2μηνο με συνολική κατανάλωση 2049 kWh) και αποφάσισα να αρχίσω να ψάχνομαι για άλλη εταιρία γιατί είδα ότι με χρεώνουν υπερβολικά!!
Έβαλα την μηνιαία χρήση μου στο energycost και μου έβγαλε διάφερες εταιρίες, αλλά διάβαζα κρητικές γενικά σε όλες βρίζουν και γράφουν για κόψιμο ρεύματος χωρίς να υπάρχει λόγος κλπ.

Έχετε κάποια πρόταση τι να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

image.png.b6a9413d0df754a104a56c893c11f9a3.png

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, christtt είπε

Γυρνόντας απο τις διακοπές μου ήρθε μια 600αρα κατακούτελα απο την protergia (οικιακή χρήση, για το 2μηνο με συνολική κατανάλωση 2049 kWh)

Δηλαδή 300 ευρώ το μήνα; Σε ποιο πρόγραμμα της Protergia είσαι;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, christtt είπε

Καλησπέρα σε όλους. Γυρνόντας απο τις διακοπές μου ήρθε μια 600αρα κατακούτελα απο την protergia (οικιακή χρήση, για το 2μηνο με συνολική κατανάλωση 2049 kWh) και αποφάσισα να αρχίσω να ψάχνομαι για άλλη εταιρία γιατί είδα ότι με χρεώνουν υπερβολικά!!
Έβαλα την μηνιαία χρήση μου στο energycost και μου έβγαλε διάφερες εταιρίες, αλλά διάβαζα κρητικές γενικά σε όλες βρίζουν και γράφουν για κόψιμο ρεύματος χωρίς να υπάρχει λόγος κλπ.

Καλά για όλες τις εταιρείες αρνητικά σχόλια υπάρχουν. Σε ποιο πρόγραμμα είσαι στην protergia? Έχεις τεράστιες καταναλώσεις, δεν είσαι σε σταθερό? Η μήπως αμέλησες την εμπρόθεσμη πληρωμή και σε βάρεσαν κατακέφαλα?

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, christtt είπε

Το ELPEDISON Reward Maximum είναι μία καλή επιλογή για την κατανάλωσή σου. Δεν γνωρίζω αν ισχύει ακόμη το promo των 100 ευρώ.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Άλλαξε εκ νέου τιμή στο φθηνό της κίτρινο τιμολόγιο, μόλις δύο μήνες μετά την τελευταία. (Ιούλιο

Έκανα έναν γρήγορο έλεγχο , η protergia στο ιστορικό τιμών φαίνεται 0,9093 σταθερά από 1/2025  έως και τον Αύγουστο. Το Σεπτέμβριο  η PAAEY λέει  0.107 ενώ στο site τους  το swift on time deal για Σεπτέμβριο γράφει 0,9093.  
Γενικά τις εμπιστευόμαστε τις τιμές που βλέπουμε στην PAAEY ; 

Δημοσ.
5 minutes ago, christtt said:

Καλό θα ήταν να μας ελεγες, από τα 600 πόσα είναι για ρεύμα, πόσα για ρυθμιζόμενες και πόσα οι λοιπές χρεώσεις. Οι ρυθμιζόμενες και οι λοιπές είναι ίδιες σε όποια εταιρεία και αν επιλέξεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, venomawakens7 είπε

Έκανα έναν γρήγορο έλεγχο , η protergia στο ιστορικό τιμών φαίνεται 0,9093 σταθερά από 1/2025  έως και τον Αύγουστο. Το Σεπτέμβριο  η PAAEY λέει  0.107 ενώ στο site τους  το swift on time deal για Σεπτέμβριο γράφει 0,9093.  

Ναι τις εμπιστεύεσαι γενικά, όχι τυφλά βέβαια...έχει διορθωθεί αρκετά η λειτουργία του σε σχέση με το αρχικό στάδιο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, venomawakens7 είπε

Γενικά ναι εμπιστοσύνη υπάρχει. Για το νέο κίτρινο της Protergia δεν πρόλαβαν να ενημερώσουν το energycost

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ κ απο εδώ, μόλις κάλεσα για το νέο πρόγραμμα της Protergia Value Deal on Time με 5€ πάγιο κ 0,09093 τιμή κιλοβατώρας κ μου το έκαναν κατ ευθείαν, ηχογράφηση κλπ. Ούτε μα μου ούτε "δε το ξέρουμε"

Φαντάζομαι σε λίγο θα λάβω κ το μνμ στο viber ότι το έκαναν κ προχώρησε. 

Τα λέμε σε κανα μήνα πάλι..

Επεξ/σία από kontow
  • Like 1
Δημοσ.

Προς ενημέρωση ,

Κάλεσα Protergia για αλλαγή στο Value Deal onTime στο 211 1883014 , βγήκε τηλεφωνητής και μετά από 6' έπεσε η γραμμή.

Έπειτα πήρα στο 210 344 8500, το σήκωσαν σχετικά γρήγορα , έκανα την αλλαγή και με ενημέρωσαν ότι η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί άμεσα (Ευγενέστατος υπάλληλος). Όταν ρώτησα αν εννοούν από αυτή τη στιγμή , μου είπαν σε 2-3 εργάσιμες!

Επίσης δεν ήξερε το λόγο της καθυστέρησης. Δηλαδή για τις 6 πρώτες μέρες του μήνα θα πληρώνω με το τιμολόγιο του swift on Time.

Θεωρώ ότι βρήκαν έναν τρόπο να χρεώσουν παραπάνω αυτούς που παρακολουθούν τις τιμές και είναι έτοιμοι να αλλάζουν πρόγραμμα κάθε 1η του μηνός.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kontow είπε

Οκ κ απο εδώ, μόλις κάλεσα για το νέο πρόγραμμα της Protergia Value Deal on Time με 5€ πάγιο κ 0,09093 τιμή κιλοβατώρας κ μου το έκαναν κατ ευθείαν, ηχογράφηση κλπ. Ούτε μα μου όύτε "δε το ξέρουμε"

Φαντάζομαι σε λίγο θα λάβω κ το μνμ στο viber ότι το έκαναν κ προχώρησε. 

Ακριβώς...σε λίγο θα λάβεις και τους γενικούς όρους στο viber. Παρόλα αυτά ήταν μεγάλο φάουλ αυτό που έκαναν και αφού το είχαν προδιαγεγραμμένο από 28 Αυγούστου, έπρεπε το νέο πρόγραμμα να είναι διαθέσιμο 1η του μήνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...