Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Helionar είπε

Δυστυχώς απότι φαίνεται απο μερια ΔΕΘ δεν βγήκε τιποτα (φανέρο) προς το παρόν. /Σαντ 

Η elpedison δεν θα ανοίξει περίπτερο στην ΔΕΘ λόγω του rebranding τέλος του μήνα. Οι υπόλοιποι πάροχοι έχουν. Η protergia το έχει στην παραλία δεν χρειάζεται να πληρώσεις εισιτήριο.

15 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Δεν τα λες και άσχημα.

Για πείτε τι δώρα δίνει η φανταστική Elpedison; 🤭

60€ Σκλαβενίτη στα σταθερά

Δημοσ.
19 minutes ago, vklon said:

Η elpedison δεν θα ανοίξει περίπτερο στην ΔΕΘ λόγω του rebranding τέλος του μήνα. Οι υπόλοιποι πάροχοι έχουν. Η protergia το έχει στην παραλία δεν χρειάζεται να πληρώσεις εισιτήριο.

Το θέμα δεν είναι αν έχουν περίπτερο, αλλά αν δίνουν έξτρα(όχι μπρελόκ και αναπτήρες) δώρα;

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, vali είπε

Το θέμα δεν είναι αν έχουν περίπτερο, αλλά αν δίνουν έξτρα(όχι μπρελόκ και αναπτήρες) δώρα;

Σήμερα εγώ θα πάω, ελπίζω να υπάρχει και στους άλλους παρόχους κάτι καλό 

*Δίνουν και άλλα πράγματα. Πέρσι το φυσικό αέριο είχε παιχνίδι virtual τένις και σου έδινε Polaroid φωτογραφίες.
Η zenith αγώνα δρόμου ψηφιακό με ΑμεΑ (που σε κέρδιζε στο τέλος) και έπαιρνες μετάλλιο και μπάλα

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vklon είπε

Σήμερα εγώ θα πάω, ελπίζω να υπάρχει και στους άλλους παρόχους κάτι καλό 

Αναμένουμε ενημέρωση αφού πας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντελώς πληροφοριακά να πω ότι σε τηλεμετρουμενο μετρητή ( στον δικό μου τουλάχιστον)

Για την μέτρηση σε αλλαγή παρόχου δεν χρειάζεται να περάσει υπάλληλος του δεδδηε για έλεγχο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να τούς τηλεφωνήσεις και να τους κραξεις 😁

2/9 υπογραψα με ηρων 

3/9 έστειλε αίτημα ή Ήρων σε δεδδηε 

2/9 ήταν η προγραμματισμένη μέτρηση του δεδδηε 

Πέρασε στις 3/9 ο υπάλληλος τούς για την μέτρηση 

Στο appdeddie  φάνηκε στις 4/9 μέτρηση 30/8

5/9 πήρα τηλέφωνο το δεδδηε και τους εκραξα . Επέμεναν ότι θα πρέπει να κλείσω ραντεβού για να έρθει υπάλληλος για έλεγχο επιτόπου.

Σήμερα 8/9 φάνηκε στο app νέα μέτρηση στις 5/9 δίχως να περάσει κανένας υπάλληλος από τον μετρητή μου!

Επεξ/σία από Merenda7
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Εντελώς πληροφοριακά να πω ότι σε τηλεμετρουμενο μετρητή ( στον δικό μου τουλάχιστον)

Για την μέτρηση σε αλλαγή παρόχου δεν χρειάζεται να περάσει υπάλληλος του δεδδηε για έλεγχο.

2/9 υπογραψα με ηρων 

5/9 πήρα τηλέφωνο το δεδδηε και τους εκραξα . Επέμεναν ότι θα πρέπει να κλείσω ραντεβού για να έρθει υπάλληλος για έλεγχο επιτόπου.

Σήμερα 8/9 φάνηκε στο app νέα μέτρηση στις 5/9 δίχως να περάσει κανένας υπάλληλος από τον μετρητή μου!

Με αυτόν τον τρόπο γίνεται η αλλαγή. Από την στιγμή που υπάρχουν τηλεμετρούμενοι στην πολυκατοικία δεν περνά συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ. Σε κάποιες περιπτώσεις έρχεται γιατί δεν είναι εγκατεστημένοι σε όλα τα διαμερίσματα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Merenda7 είπε

2/9 υπογραψα με ηρων 

Που κάλεσες στον δεδδηε? Είμαι σε παρόμοια φάση 

Δημοσ.

7 Αυγούστου υπέγραψα στην Προτέργια, 8 Σεπτέμβρη και ακόμα περιμένω τον ΔΕΔΔΗΕ να έρθει να πάρει μέτρηση από το ρολόι (τηλεμετρούμενο). Έχω πάρει πόσα τηλέφωνα στον ΔΕΔΔΗΕ, άλλοτε το σηκώνουν και ακούω τους υπαλλήλους να μιλάνε μεταξύ τους, άλλες φορές να μιλάνε με μικρά παιδιά και άλλες φορές να μου λένε ότι δε με ακούνε και με ξαναπετάνε στην αναμονή. Έχω στείλει emails, έχω ανοίξει και ticket στο myrae που τους κράζω αλλά τίποτα. Δεν ιδρώνει το αυτάκι τους...

• Sad 1
Δημοσ.

Την παροχή της μητέρας μου την χειριζόμενα εγώ τόσα χρόνια (συνήθως με κάποια εξουσιοδότηση από εκείνη σε εμένα) Πρόσφατα απεβίωσε. Μπορώ να της αλλάξω πρόγραμμα (εντός ΖΕΝΙΘ) η να πάω σε άλλον πάροχο ή αναγκάστηκα θα πρέπει να περιμένω να τελειώσω με τα κληρονομικά και να γυρίσω την παροχή στο όνομά μου?

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vklon είπε

Με αυτόν τον τρόπο γίνεται η αλλαγή. Από την στιγμή που υπάρχουν τηλεμετρούμενοι δεν περνά συνεργείο

Κι εγώ αυτό ξέρω. Τον Μάιο σε αλλαγή παρόχου όλα έγιναν σωστά μέσα σε δύο ημέρες.

Αυτή τη φορά με ταλαιπώρησαν. Η τύπισσα στο τηλεφωνικό κέντρο δεδδηε, επέμενε πως πλέον είναι αναγκαίο να περάσει συνεργείο για έλεγχο!

Και να κλείσω λέει ραντεβού γιατί μάλλον δεν ήταν ανοιχτή η πόρτα της πολυκατοικίας.

Μα εγώ μένω σε μονοκατοικία 😁

11 λεπτά πριν, walex είπε

Την παροχή της μητέρας μου την χειριζόμενα εγώ τόσα χρόνια (συνήθως με κάποια εξουσιοδότηση από εκείνη σε εμένα) Πρόσφατα απεβίωσε. Μπορώ να της αλλάξω πρόγραμμα (εντός ΖΕΝΙΘ) η να πάω σε άλλον πάροχο ή αναγκάστηκα θα πρέπει να περιμένω να τελειώσω με τα κληρονομικά και να γυρίσω την παροχή στο όνομά μου?

Καταρχήν, τα συλλυπητήρια μου.

Νομίζω πως Με μία ληξιαρχική πράξη θανάτου και πιστοποιητικό πλησιέστερων συγγενών την  αλλάζεις στο όνομα σου.

Κάνε ένα τηλεφώνημα σε δεδδηε να ρωτήσεις δίχως να τους πεις λεπτομέρειες.

Για μια φίλη μου ρωτάω πες 😁

Επεξ/σία από Merenda7
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, prefuse είπε

πάγια εντολή στην VOLTON βάζουμε ΜΟΝΟ απο τράπεζα/e-banking;

ευελπιστώ οτι δεν το βρήκα και υπαρχει και άλλος τρόπος..

https://volton.gr/welcome/

Screenshot2025-09-08at15_32_33.png.f098551f2b3f4363bbb9794e232ff544.png

Μονο απο τραπεζα φαινεται οτι βαζεις παγια εντολη, αλλα γτ σε προβληματιζει; απο ebanking θα το κανεις.

Δημοσ.
On 03/09/2025 at 08:03, Seldon40 said:

.

Τελος εισαι ηδη ΗΡΩΝ, για να παρεις 50αρικο πρεπει να φυγεις και να ξαναρθεις, ειναι για νεους πελατες.

Στους ορους των συμβολαιων στον ΗΡΩΝ, λεει οτι η εκπτωση συνεπειας δεν αποδιδεται στον τελικο λογαριασμο, οποτε εαν πας μονο για ενα μηνα θα εκδοθει ενας και τελικος.

Εσυ πραγματι εκατσες παρα-πολυ, μεχρι απριλιο ειχε πολυ καλη τιμη, απο εκει και μετα ειχε ακριβη κιλοβατωρα, Σεπτεμβριο βεβαια εχει πολυ καλη τιμη. Το θεμα με τα κιτρινα ειναι να μην ξεχνιεσαι ενα 6μηνο, γτ εσυ για τον Αυγουστο θα πληρωσεις 0,16/kw, δηλ καλυτερα να ησουν σε σταθερο.

Δηλαδη πρέπει να πάω σε άλλη εταιρία και να ξαναπάω ΗΡΩΝ έστω και μετά από ένα μήνα;

Το κακό με ΗΡΩΝ είναι ότι θα μου έρθει σχεδόν τριπλός λογαριασμός όταν κάνω την διακοπή. Πάει πολύ πίσω. 

Θα κάτσω σίγουρα Σεπτεμβρίου με τέτοια τιμή και μετά βλέπουμε. Τώρα περιμένω τυχόν Σεπτεμβρίου να έρθει η λυπητερή για τον Αύγουστο.. Από 25 Ιουλίου για την ακρίβεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...