Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Βασιλης 123 είπε

Καλησπέρα 

Ξέρεις κανείς την Eunice? Βρήκα αυτό το μπλε 

https://eunice-power.gr/hlektrikh-energeia/gia-to-spiti/eunice-home-edge/

Εχει αναφερθει ως αξιοπιστη εταιρια απο πολλους εδω, το μονο αρνητικο ειναι οτι η εκπτωση συνεπειας μπαινει στον επομενο λογαριασμο.

• Like 2
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα. Ειμαι απο τον 11/2024 στο μπλε της φυσικο αεριο με 0,089 και 10ευρω παγιο. Οι καταναλωσεις μου ειναι απο 500-700 κιλοβατορες/μηνα. Επειδη βαδιζει προς την ληξη του, τι θα μου προτεινατε να κανω? Ευχαριστω!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prefuse είπε

ΕΛΠΕ ΗΡΩΝ εβαζα απο την ιστοσελίδα τους πάγια εντολή,

ebanikng δεν θυμαμαι τα password και εχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια..

χρησιμοποιω αποκλειστικά mobile banking με fingerprint και απλα αλλαζω το pin καθε 6 μηνες αναγκαστικά, ολα αυτα απο Πειραιώς.

παντως μου κάνει εντύπωση που οι αλλοι πάροχοι έχουν αλλα η volton εχει μονο μεσω ebanking/τράπεζα

Και άλλοι παρόχοι δεν το κάνουν.Παντως από την mobile εφαρμογή της Πειραιώς μπορείς να βάλεις πανευκολα.Πας Συναλλαγές>πληρωμή λογαριασμού>πάγια εντολή>ενέργεια>volton.

Επίσης πανευκολα πλέον και από το σπίτι σου μπορείς να ανακτήσεις αν θες και το ebanking.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, botman είπε

Καλησπερα στην παρεα. Ειμαι απο τον 11/2024 στο μπλε της φυσικο αεριο με 0,089 και 10ευρω παγιο. Οι καταναλωσεις μου ειναι απο 500-700 κιλοβατορες/μηνα. Επειδη βαδιζει προς την ληξη του, τι θα μου προτεινατε να κανω? Ευχαριστω!

Θα προτιμουσες σταθερο ή κυμαινομενο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, botman said:

να πας στο παρακάτω που είναι κατά 99% ίδιο.Είναι το φτηνότερο αυτή τη στιγμή στα σταθερά.Ελάχιστα φτηνότερη κιλοβατώρα με συνέπεια, 3 € μεγαλύτερο πάγιο. Αλλά με τις καταναλώσεις που έχεις δεν θα φαίνεται

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-maximum_134060/

Επεξ/σία από velissarios1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με πήρε τηλέφωνο ή ελπεντισον να γυρίσω πίσω ΛΟΓΩ του 3μηνου και ήθελε να μου δώσει 5 ΜΗΝΕΣ επί 20€ αλλά αποκλειστικά σε μπλε.

Όσο και να το πίεσα δεν πήγαινε παραπάνω....

Δημοσ.
3 hours ago, Seldon40 said:

Καταρχας κατσε τον Σεπτεμβριο εχει πολυ καλη τιμη, δεν θα βρεις καλυτερη.

Δευτερον πρεπει να φυγεις αν οχι μηνα εστω και για λιγες μερες (σε κιτρινο) ωστε να γυρισεις και να παρεις το 50αρικο.

Τριτον δεν θα εκδοθει ενας λογαριασμος για 3 μηνες, οταν εφυγα ενω ημουνα 2 μηνες πισω δεν ηρθε ενας λογαριασμος για ολους τους μηνες, εφυγα 8 Απριλιου και ηρθαν διαδοχικα οι υπολοιποι λογαριασμοι ανα μηνα, μεχρι Ιουνιο ο τελικος.

Και τεταρτον, οταν φυγεις πιθανον να σε παρουν για αντιπροσφορα, εχει αναφερθει πολλες φορες οτι δινουν το 18μηνο σταθερο με 3,90 παγιο (απο 9,90) + 0,0945/kw και 50 στον πρωτο λογαριασμο (πολυ καλη αντιπροσφορα).

Στη volton; δεν ημουνα ποτε και δεν ξερω, απλως το screenshot που ανεβασε αυτο γραφει. Εχει η volton και μεσω app οπως στον ΗΡΩΝ;

Αυτή η αντιπροσφορα φαίνεται σούπερ. Για να δούμε.. Σε 1 μήνα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Θα προτιμουσες σταθερο ή κυμαινομενο;

Μάλλον σταθερό λόγω της ηρεμίας που είχα τουλάχιστον από θέμα χρεώσεων γιατί όπως και να το κάνουμε οι λογαριασμοί ήταν αυξημένοι.

1 ώρα πριν, velissarios1 είπε

να πας στο παρακάτω που είναι κατά 99% ίδιο.Είναι το φτηνότερο αυτή τη στιγμή στα σταθερά.Ελάχιστα φτηνότερη κιλοβατώρα με συνέπεια, 3 € μεγαλύτερο πάγιο. Αλλά με τις καταναλώσεις που έχεις δεν θα φαίνεται

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-maximum_134060/

Σε ευχαριστώ πολύ,έχω την εντύπωση ότι το είδα κάπου αλλά ήθελα και την γνώμη σας.

Επεξ/σία από botman
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, botman είπε

Σε ευχαριστώ πολύ,έχω την εντύπωση ότι το είδα κάπου αλλά ήθελα και την γνώμη σας.

Για μεγαλες καταναλωσεις ειναι οτι πρεπει, προχωρα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Διάρκεια σύμβασης: Χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Η έκπτωση συνέπειας πιστώνεται στον επόμενο λογαριασμό.

σε προγραμμα του Ηρων αναφέρει το παραπάνω.

σε σενάριο που καθόμαστε ενα μήνα, βγαίνει και ο 1ος λογαριασμός και αμέσως μετά αλλάζουμε παροχο, ο Ηρων βάζει κανονικά την έκπτωση συνέπειας;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, prefuse είπε

Διάρκεια σύμβασης: Χωρίς χρονικούς περιορισμούς.

Η έκπτωση συνέπειας πιστώνεται στον επόμενο λογαριασμό.

σε προγραμμα του Ηρων αναφέρει το παραπάνω.

σε σενάριο που καθόμαστε ενα μήνα, βγαίνει και ο 1ος λογαριασμός και αμέσως μετά αλλάζουμε παροχο, ο Ηρων βάζει κανονικά την έκπτωση συνέπειας;

Οχι αν ειναι ενας υπολογισε χωρις εκπτωση συνεπειας. Σε ποιο προγραμμα; Αν εννοεις το yellow one home, Σεπτεμβριο εχει πολυ καλη τιμη.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, Seldon40 said:

Οχι αν ειναι ενας υπολογισε χωρις εκπτωση συνεπειας.

ευχαριστώ, ε τοτε θα μείνω για 2, ειναι 0,13900 αλλα με συνέπεια ειναι αρκετά καλά, 0,09322

Χρέωση Παγίου (€/μήνα)  Βασική Χρέωση Προμήθειας (€/kWh)  Βασική Χρέωση Προμήθειας με Έκπτωση Συνέπειας 20% (€/kWh)   Μηχανισμός Διακύμανσης 9/2025 (€/kWh)  Χρέωση Προμήθειας με Έκπτωση Συνέπειας 20% 9/2025 (€/kWh) 

5,0 

0,13900 

0,11120 

-0,01798

0,09322

και μια απορία,

γιατί για κάποια κίτρινα, γνωρίζουμε την τελική τιμή που θα πληρώσουμε... οπως το παραπάνω.

ενω κάποια άλλα κίτρινα γράφουν...  Βασική Χρέωση Προμήθειας 0,084 Μηχανισμός Διακύμανσης;

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prefuse είπε

ευχαριστώ, ε τοτε θα μείνω για 2, ειναι 0,13900 αλλα με συνέπεια ειναι αρκετά καλά, 0,09322

Χρέωση Παγίου (€/μήνα)  Βασική Χρέωση Προμήθειας (€/kWh)  Βασική Χρέωση Προμήθειας με Έκπτωση Συνέπειας 20% (€/kWh)   Μηχανισμός Διακύμανσης 9/2025 (€/kWh)  Χρέωση Προμήθειας με Έκπτωση Συνέπειας 20% 9/2025 (€/kWh) 

5,0 

0,13900 

0,11120 

-0,01798

0,09322

Ποιο προγραμμα ειναι αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, prefuse είπε

Α οκ. Επαγγελματικο. Προσεξε η τιμη ειναι μονο για Σεπτεμβριο (ειχαμε χαμηλη ΤΕΑ τον Αυγουστο), αν δηλ. ανεβει η ΤΕΑ τον Σεπτεμβριο, Οκτωβριο θα ανεβει η τιμη.

Επεξ/σία από Seldon40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...