Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Όταν ο λογαριασμός είναι αρνητικός γιατί το ΦΠΑ βγαίνει αρνητικό και όχι απλά 0; 

Προτεργια εισαι; Ναι αυτο δεν το σχολιασα, εχω φπα -28,54 😂

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Προτεργια εισαι; Ναι αυτο δεν το σχολιασα, εχω φπα -28,54 😂

Ναι πρωτεργια. Άρα μας κάνουν έξτρα δώρο 😁

• Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Ναι πρωτεργια. Άρα μας κάνουν έξτρα δώρο 😁

Αυτο συμβαινει επειδη εχουν ενσωματωσει τις εκπτωσεις στη χρεωση προμηθειας, οποτε οταν η χρεωση προμηθειας ειναι αρνητικη λογω των εκπτωσεων βγαινει αρνητικος και ο φπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, τα φωτα σας παρακαλω🫠

Τι μου προτεινετε για:

• Εξοχικο, 50-60+ kW/μηνα αποκλειστικα λογω λειτουργια αφυγραντηρων (περιπου μια ωρα την ημερα). Εκτος Αυγουστου το σπιτι μενει πρακτικα κλειστο.
  • Κυρια κατοικια, 700-1000+ kWh αναλογα την εποχη/κρυο/ζεστη.

Εχω την εντυπωση οτι το max της protergia Elpedison Reward Maximum ειναι συμφερουσα επιλογη για κυρια κατοικια. Οσον αφορα το εξοχικο ειδα την προσφορα του Ηρωνα με προγραμμα που δινει δωρεαν ωρες μεσα στην ημερα. Μπορω να προγραμματισω τις συσκευες να λειτουργουν μονο μεσα στο χρονικο οριο των δωρεαν ωρων, ωστοσο διαβαζω οτι δεν ειναι καλο προγραμμα λογω υψηλων χρεωσεων.

Επεξ/σία από devl82
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, devl82 είπε

max της protergia

Ποιο είναι αυτό; Μήπως εννοείς της Elpedison Reward Maximum;

8 λεπτά πριν, devl82 είπε

Κυρια κατοικια, 700-1000+ kWh αναλογα την εποχη/κρυο/ζεστη.

Αυτή τη στιγμή γι αυτή την κατανάλωση, μόνο το ZENITH Power Home Secure 5.0 είναι το φθηνότερο πάγιο 9,9€ και 0,088€/KWh σταθερό 12 μήνες. Μάλλον παίζει και κάποιο promo αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, devl82 είπε

@1J4t χαχα ναι, σορυ,  μετα απο τοσες ωρες που τα χαζευω μαλλον βραχυκυκλωσα

Το Elpedison Reward Maximum έχει 12,9€ πάγιο και την ίδια χρέωση της KWh με την Ζενίθ. Οπότε κερδίζει η Ζενίθ στη σύγκριση.

15 λεπτά πριν, devl82 είπε

προσφορα του Ηρωνα με προγραμμα που δινει δωρεαν ωρες μεσα στην ημερα.

Δεν το έχω μελετήσει, γιατί για όλες τις υπόλοιπες ώρες είναι πανάκριβη η κιλοβατώρα. Αν δεν κάνω λάθος, οι ώρες που είναι δωρεάν το ρεύμα δεν είναι σταθερές και αλλάζουν κάθε μέρα. Θα αλλάζεις κάθε μέρα τις ώρες λειτουργίας των συσκευών. Κοίταξέ το, μπορεί να κάνω λάθος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...