Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Tsino είπε

Εμείς που είμαστε με Net Metering στη ΔΕΗ (μπλε) μπορούμε να αλλάξουμε πάροχο ?  Ιδανικά με μηδενικό πάγιο μιας και καλύπτομαι απο την "κάβα" που παράγω τους καλοκαιρινοιύς μήνες.
Αν μπορώ να αλλάξω, μεταφέρω και το πλεόνασμα εγχυθείσας ενέργειας ? ή το χάνω ?

Μπορείς να αλλάξεις ναι. Εγώ έχω πάει στο Protergia Value Lite.

Το πλεόνασμα χάνεται από πάροχο σε πάροχο οπότε προσωπικά έκανα την αλλαγή Μάρτιο που μου είχε τελειώσει η "κάβα".

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο είναι το τηλέφωνο του συνεργάτη για το bonus της Zenith για το σταθερό; Αν κάποιος μπορεί να το στείλει σε πμ. Ευχαριστώ!

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

λιγο που το ειχα ψαξει, καταλαβα οτι ειναι οταν κανεις συμβολαιο στην προτεργια μεσω κοσμοτε (και οχι με συσταση οπως εχουμε κανει εδω μεσα)

Δεν συνδυάζεται με την σύσταση. Δεν συμφέρει και πολύ καθώς με την σύσταση παίρνεις 10€ τον μήνα στον λογαριασμό

Δημοσ.
16 hours ago, messinia3 said:

Προσωπικά θα εστιαζα και στο γεγονός ότι το νέο όνομα του νέου κίτρινου τιμολογίου μοιάζει πολύ με το παλιο τους φθηνό κίτρινο. 

Αύριο πρωί θα απορρίψω κι εγώ. Εάν κάποιος έχει κρατήσει screenshot  από τις 2 του μήνα που εξακολουθουσαν να έχουν αναρτημενο το baner διατηρούμε την ίδια τιμή στο swift on time deal,ας μου το στείλει με pm.

ιδια απαντηση και εγω. τι κανουμε τωρα ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimmysss! είπε

ιδια απαντηση και εγω. τι κανουμε τωρα ;

Εγώ έστειλα απόρριψη εμμένοντας στο γεγονός ότι η εταιρεία παραπλάνησε με τον όρο διατήρηση, ενώ αναφερόταν σε νέο πρόγραμμα, μη εμπορικά διαθέσιμο μάλιστα για υφιστάμενους πελάτες. Δες το κειμενάκι που έγραψε ο @Seldon40 λίγες σελίδες πιο πίσω και κάνε τις απαραίτητες προσαρμογές...που έκατσαν οι κατσαπλιάδες και μας έκαναν ιστορική αναδρομή για το θεσμικό πλαίσιο των κυμαινόμενων τιμολογίων!

9 λεπτά πριν, vklon είπε

Δεν συνδυάζεται με την σύσταση. Δεν συμφέρει και πολύ καθώς με την σύσταση παίρνεις 10€ τον μήνα στον λογαριασμό

Εντάξει για κάποιον που είναι cosmote και δεν σκοπεύει να αλλάξει πάροχο ή τηλεφωνία το κέρδος στο 24μηνο είναι 120 ευρώ έκπτωση.(με την προυπόθεση ότι θα παραμένει protergia αυτό το διάστημα). Ίσως κάποιους τους βολεύει και αυτή η εναλλακτική , ειδικά αν π.χ. πρόκειται για παροχή με μηδενική κατανάλωση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Elpedison ανακοίνωσε για τη χρήση του 2024 ζημιές 19,9 εκατ. ευρώ - Ο τελευταίος ισολογισμός με Edison - Το rebranding και η ενοποίηση με HELLENiQ ENERGY https://www.ot.gr/2025/09/16/epixeiriseis/elpedison-me-zimies-to-antio-tis-edison-me-stoxo-ta-kerdi-i-nea-epoxi/

Επεξ/σία από thermaikos4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα,κι εκει που ετοιμαζομουν σήμερα να κανει αιτημα για το σταθερό της Προτεργεια,αφου σήμερα θα παρει μετρηση ο ΔΕΔΔΗΕ,ωστε να μην χασω την εκπτωση συνέπειας απο το το σταθερό της Ζενιθ ,που τελειωσε το 12μηνο στις 11/9 ,και εχω μπει υποτίθεται σε αυτους στο πράσινο, τσουο έρχεται το νεο σταθερο τους με 0.088/Kwh με ιδιο παγιο που ειχα στο παλιό 9.9

Οποτε κάνοντας υπολογισμό με την Προτεργεια με 0.099Kwh +9.9€ παγιο - το 10€ για 5 μηνες απο την σύσταση βγαινει και λιγο παραπάνω στον χρονο 541 Ζενιθ με 544 προτεργια με 400Kwh τον μηνα που υπολογισα.

Αν δε φαω στον 1ο λογαριασμό και το 50ρικο που βαζουν σαν ασφάλεια,παω πιο πισω, γιατί στην Ζενιθ θα συνεχίσω και δεν θα τονεχω αυτό 

Οποτε τους πηρα τηλέφωνο για ανανέωση.νομιζω για καποιον που θελει σταθερο ειναι το φθηνότερο,ποσο μαλλον για εμενα που ειχα ηδη σε αυτούς

Καλα δεν τα υπολογισα;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Καλημέρα,κι εκει που ετοιμαζομουν σήμερα να κανει αιτημα για το σταθερό της Προτεργεια,αφου σήμερα θα παρει μετρηση ο ΔΕΔΔΗΕ,ωστε να μην χασω την εκπτωση συνέπειας απο το το σταθερό της Ζενιθ ,που τελειωσε το 12μηνο στις 11/9 ,και εχω μπει υποτίθεται σε αυτους στο πράσινο, τσουο έρχεται το νεο σταθερο τους με 0.088/Kwh με ιδιο παγιο που ειχα στο παλιό 9.9

Οποτε κάνοντας υπολογισμό με την Προτεργεια με 0.099Kwh +9.9€ παγιο - το 10€ για 5 μηνες απο την σύσταση βγαινει και λιγο παραπάνω στον χρονο 541 Ζενιθ με 544 προτεργια με 400Kwh τον μηνα που υπολογισα.

Αν δε φαω στον 1ο λογαριασμό και το 50ρικο που βαζουν σαν ασφάλεια,παω πιο πισω, γιατί στην Ζενιθ θα συνεχίσω και δεν θα τονεχω αυτό 

Οποτε τους πηρα τηλέφωνο για ανανέωση.νομιζω για καποιον που θελει σταθερο ειναι το φθηνότερο,ποσο μαλλον για εμενα που ειχα ηδη σε αυτούς

Καλα δεν τα υπολογισα;

Καλά το υπολόγισες. Υπάρχει και η εναλλακτική, πας για λίγες μέρες σε ένα φθηνό κίτρινο και στη συνέχεια Ζενίθ σταθερό με 60€ δώρο που δίνει κανάλι πώλησης.

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Καλα δεν τα υπολογισα;

Άσχετα από τις οποίες κινήσεις, έπρεπε στις 11 Σεπτεμβρίου να είχες κάνει εσωτερικη αλλαγή στο SAVE 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Άσχετα από τις οποίες κινήσεις, έπρεπε στις 11 Σεπτεμβρίου να είχες κάνει εσωτερικη αλλαγή στο SAVE 

Ειχε πει πριν καιρό ένα παιδί οτι και 4-5 μερες που θα ειμαι στο πρασινο,δεν ειναι και τραγικο,θα δειξει.το save ειναι κίτρινο να φανταστω;

Ειχε πει επισης οτι έπρεπε να οεριμενω την καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ  και μετα να κανω την αλλαγη για να μην χασω την έκπτωση συνεπειας.το κακο ειναι οτι ενω καθε μηνα ειχα απο τις 10-13 ,τωρα αυτόν μηνα τον τελευταίο λενε θα περάσουν σήμερα...

34 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Καλά το υπολόγισες. Υπάρχει και η εναλλακτική, πας για λίγες μέρες σε ένα φθηνό κίτρινο και στη συνέχεια Ζενίθ σταθερό με 60€ δώρο που δίνει κανάλι πώλησης.

Εννοεις σε αλλη εταιρεία να φανταστω;

Επεξ/σία από lacta13
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Εννοεις σε αλλη εταιρεία να φανταστω;

Kαλο για σενα θα ταν πριν υπογραψεις μπλε να σου δωσουν καποιο δωρο 50-60 ευρω που παιζει τωρα στην ζενιθ.Σε περιπτωση δεν σωσουν πας σε ηρων σε κιτρινο παιρνεις 50 με φθηνη kw και περιμενεις αντιπροσφορα.Ολα αυτα εαν εχεις την ορεξη να κυνηγησεις καποιο δωρο.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Εντάξει για κάποιον που είναι cosmote και δεν σκοπεύει να αλλάξει πάροχο ή τηλεφωνία το κέρδος στο 24μηνο είναι 120 ευρώ έκπτωση.(με την προυπόθεση ότι θα παραμένει protergia αυτό το διάστημα). Ίσως κάποιους τους βολεύει και αυτή η εναλλακτική , ειδικά αν π.χ. πρόκειται για παροχή με μηδενική κατανάλωση.

Δεν παύει πάλι να είναι μια μικρή έκπτωση. Ένα winback τον χρόνο να κάνεις protergia 90€ πχ τα έβγαλες τα λεφτά ή ένα 50€ ΗΡΩΝ. Για κλειστό σπίτι ή εναλλαγή μεταξύ ΗΡΩΝ protergia είναι η καλύτερη επιλογή 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Joe22 είπε

ΥΓ: πιο είναι το αρνητικό της συνέπειας στον επόμενο λογαριασμό;

To αρνητικο ειναι οτι θα προ-πληρωσεις με αρχικη τιμη και θα σου επιστραφει στον επομενο, αρνητικο με την εννοια οτι η εκπτωση συνεπειας δεν προκαταβαλλεται οπως σε αλλους παροχους, αν και το συγκεκριμενο προγραμμα δεν εχει πολυ υψηλη αρχικη τιμη 0,15/kw.

3 ώρες πριν, Joe22 είπε

Και μιας και άρχισα με συμβουλές να ζητώ, για φοιτητικό με κατανάλωση γύρω στις 300 kWh υπάρχει κάποια γνώμη; Κοιτάζω κι εγώ τις διάφορες εταιρείες αλλά πάντα μια γνώμη πιο έμπειρη μετράει... :)

Για 300kw δεν συμφερουν τα φοιτητικα προγραμματα. Δες το σαν κυρια κατοικια, σταθερο ή κιτρινο;

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, messinia3 είπε

Προσωπικά θα εστιαζα και στο γεγονός ότι το νέο όνομα του νέου κίτρινου τιμολογίου μοιάζει πολύ με το παλιο τους φθηνό κίτρινο. 

Αύριο πρωί θα απορρίψω κι εγώ. Εάν κάποιος έχει κρατήσει screenshot  από τις 2 του μήνα που εξακολουθουσαν να έχουν αναρτημενο το baner διατηρούμε την ίδια τιμή στο swift on time deal,ας μου το στείλει με pm.

Εάν κάποιος έχει κρατήσει screenshot από την protergia στις αρχές του μήνα με τις πονηριές Value Deal On Time - Value On Time Deal κλπ και μπορεί να μου τα στείλει ή να τα ανεβάσει εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...