Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, enteacher04 είπε

Ίσως να έχει απαντηθεί ήδη, αλλά τί γίνεται αν εγώ κάνω σύσταση σε ένα φίλο για να έρθει protergia, αυτός έρχεται, και μετά από 1-2 μήνες εγώ φεύγω για άλλο πάροχο, και μετά από 1-2 μήνες ο φίλος αυτός κάνει σύσταση σε εμένα, για να ξαναέρθω protergia;

Το θεωρώ μεγάλο loophole, αν ισχύει.

Ναι γίνεται από τη στιγμή που θα εξαργυρώσεις τα 50€. Αν συστήσεις μια παροχή δεύτερη φορά από το ίδιο ΑΦΜ που έδωσε την σύσταση παλιότερα αυτός που δίνει την σύσταση δεν παίρνει το 50€. Ωστόσο, αυτός που παίρνει την σύσταση θα λάβει κανονικά τα 50€. 

• Like 1
  • Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, enteacher04 είπε

Ίσως να έχει απαντηθεί ήδη, αλλά τί γίνεται αν εγώ κάνω σύσταση σε ένα φίλο για να έρθει protergia, αυτός έρχεται, και μετά από 1-2 μήνες εγώ φεύγω για άλλο πάροχο, και μετά από 1-2 μήνες ο φίλος αυτός κάνει σύσταση σε εμένα, για να ξαναέρθω protergia;

Το θεωρώ μεγάλο loophole, αν ισχύει.

Δεν υπαρχει περιορισμος σε αυτο, συμφωνα με τους ορους χρησης, αρκει αυτος που δινει συσταση να εχει ενεργοποιημενη παροχη στην προτεργια και να μην εχει ξεπερασει τις 10 συστασεις ωστε να παρει το 50αρικο, και αυτος που περνει τη συσταση αρκει να μην ειναι πελατης της προτεργια την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vklon είπε

Αν συστήσεις μια παροχή δεύτερη φορά από το ίδιο ΑΦΜ που έδωσε την σύσταση παλιότερα αυτός που δίνει την σύσταση δεν παίρνει το 50€.

Δεν αναφερεται κατι τετοιο στους ορους, το γνωριζεις εγκυρα;

Δημοσ.

Παντου κοροιδια... Η ζενιθ απορρίπτει εδω και ενα μηνα την ανανέωση του smart για ακομη ενα χρονο στους καταγγελοντες, και τωρα στα πρωτοβροχια γυριζει και το ξαναπροσφερει!

Υπαρχει καπου να αναρτώνται ολες οι καταγγελιες ανα παροχο; Καποια στατιστικα δηλ να δουμε που βρισκονται. 

Δημοσ.

Και σε εμένα αρχικά απέρριψε το αίτημα η Ζενιθ και τώρα μου έστειλε email να γυρίσω με τις παροχές που είχα και την έκπτωση! 

Βέβαια τώρα είμαι ηδη στην protergia και με τις συστάσεις έχω καλό πιστωτικό που θέλω κανένα 3μηνο για να το φάω. Οπότε άκυρο στην... αργοπορημένη Ζενιθ. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ναι εμπλεξες τωρα, αφου περιμενεις ΔΕΔΔΗΕ μην κανεις αλλαγη παροχου, αν περασει ο ΔΕΔΔΗΕ και ακομα σε εχουν στο περιμενε απο ΖΕΝΙΘ, φυγε και πιθανον θα σε παρουν για αντιπροσφορα. 

περασε ο ΔΕΔΔΗΕ στις 12/9 τελικα,απλα περαστηκε στην εφαρμογη και το ειδα χθες. μονο και μονο για σπασιμο σκεφτομαι να παω αλλου,αλλα θελει ενεργειες,αιτησεις τηλεφωνα,υπαναχωρησεις...μια απλα ανανεωση θελουμε και περιμενουμε σαν τους χαζους....

Δημοσ.

Με καταναλώσεις 300-500kwh μηνιαίως βλέπω ότι αξίζουν τα μπλε της ζενιθ και της Elpedison. Τώρα είμαι στο κίτρινο της ΔΕΗ, να περιμένω τέλος του μήνα και να κάνω αίτηση για μπλε ή παίζει να το καταργήσουν; 

BTW, φοβερή η δουλειά που κάνετε εδώ, διαβάζω τον τελευταίο μήνα και άνοιξαν τα μάτια μου εκεί που δεν είχα ιδέα. Μπράβο σε όλους όσους ασχολούνται!

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, aromeo είπε

Με καταναλώσεις 300-500kwh μηνιαίως βλέπω ότι αξίζουν τα μπλε της ζενιθ και της Elpedison. Τώρα είμαι στο κίτρινο της ΔΕΗ, να περιμένω τέλος του μήνα και να κάνω αίτηση για μπλε ή παίζει να το καταργήσουν; 

BTW, φοβερή η δουλειά που κάνετε εδώ, διαβάζω τον τελευταίο μήνα και άνοιξαν τα μάτια μου εκεί που δεν είχα ιδέα. Μπράβο σε όλους όσους ασχολούνται!

Αν δεν θες να ασχολείσαι κάθε μήνα αξίζουν τα μπλε. Όλοι οι πάροχοι είναι φθηνότεροι από την ΔΕΗ

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aromeo είπε

Αυτό το μήνα το κίτρινο της ΔΕΗ έχει υποφερτή τιμή, ιδιαίτερα έαν έχεις καταναλώσεις στη μειωμένη ζώνη του διζωνικού τιμολογίου. Το νέο μπλε της ζενίθ βγήκε πριν λίγες ημέρες και δίνεται και δώρο 50 ευρώ σε λογαριασμό μετά από δίμηνη παραμονή από συνεργαζόμενη εταιρεία προώθησης. Στο μπλε της elpedison παίζουν αντίστοιχα δώρα 40-60 ευρώ δωροεπιταγές Σκλαβενίτη. Σαφώς πιο συμφέροντα από τη ΔΕΗ, δε φαίνεται κάποιος ιδιαίτερος λόγος να καταργηθούν ή να αυξηθούν οι τιμές τους στο άμεσο διάστημα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ήμουν και εγώ στην ζενίθ με το 40% έκπτωση τι πρέπει να κάνω για να παραμείνω σε αυτό ; Άμα μπορεί να μου στείλει κάποιος τα βήματα ακριβώς  . Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.

Καλησπερα εγω εκανα χθες καταγγελια στη ραε αφού έστειλα πρώτα καταγγελια στη ζενιθ . Ενω το συμβολαιό μου ειχε ληξει στο σμαρτ νάιτ απο 4/9 ,σημερα μου απαντησαν με παραταση συμβολαιου! Τόσο απλό ήταν;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mariannapost είπε

Καλησπερα εγω εκανα χθες καταγγελια στη ραε αφού έστειλα πρώτα καταγγελια στη ζενιθ . Ενω το συμβολαιό μου ειχε ληξει στο σμαρτ νάιτ απο 4/9 ,σημερα μου απαντησαν με παραταση συμβολαιου! Τόσο απλό ήταν;

Όχι, απλά πλέον το ζήτημα έφτασε στο τέλος του ( διαπιστώνοντας παράλληλα η ζενίθ αιμοραγία πελατών) και η φάση πλέον είναι όποιος προλάβει μέχρι τις 19 Σεπτέμβρη.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, bjj-p είπε

Το ιδιο θα κανω και εγω καθώς σε γραπτη επικοινωνια που ειχα μαζι τους εξηγωντας λεπτομερως που αθετισαν τους ορους του συμβολαιου ( απλα για να αποφυγω το χρονοβορο βημα μεσω ραε) , δεν εδειξαν μεταμελεια. Ουτε καν για επιστροφη των λιγων χρηματων. 

5 ώρες πριν, messinia3 είπε

Η οδηγία που έχει δοθεί αφορά προφανώς μόνο τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί μέσω ΡΑΕ και η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι σε θέση να προσφέρει αυτή την ανανέωση.

Μέσα σε μερικές ώρες είχα ως απάντηση την πρόταση παρατησης του smart 40%. Ισως τελικα να φάνηκα τυχερος και αν ειχα κανει τον Αυγουστο την καταγγελια να ειχα απορριψη.

Ενα μπράβο στην κοινότητα γιατί η μαζικη  διεκδικηση φέρνει αποτελεσμα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...