Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σημερα πρωι εκανα κι εγω την καταγελλιαστη ραε για δυο συμβασεις(zenith power home smart night 40%) και ηρθε απαντηση θετικη .επειδη ειμαι νεος στη ραε που απανταω στη ζενιτη οτι δεχομαι την συνεχιση του υφισταμενου προγραμματος ; γιατι στην πρωτη συμβαση πατησα το πρασινο κουμπι που ελεγε αποδοχη απαντησης και αιτημα προς ολοκληρωση και δε μου εβγαλε κατι για να γραψω οτι επιθυμω την συνεχιση στο ιδιο προγραμμα ....

• Απαντ. 11,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Στο yellow one home φανταζομαι. 1η Οκτωβριου θα ανακοινωνθει η τιμη για Οκτωβριο.

Επειδή σκέφτομαι να κάνω το ίδιο πρόγραμμα της τιμές της στέλνουν κάθε μήνα με email; 

26 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ποτε ληγει η συμβαση;

Νομιζω τέλος του 2025 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teopanta1 είπε

Επειδή σκέφτομαι να κάνω το ίδιο πρόγραμμα της τιμές της στέλνουν κάθε μήνα με email; 

Νομιζω τέλος του 2025 

Τελικα σε κυμαινομενο ή σταθερο εισαι; blue generous δεν ειπες πριν; 

Τις τιμες τις παρακολουθεις ή μεσα απο το site του ΗΡΩΝ ή απο το energycost της ραε που ανακοινωνουν ολοι οι παροχοι.

https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

Δημοσ.

Παιδιά είμαι στο Zenith smart night, λήγει μέσα Οκτώβρη. Δεν έχω κάνει ακόμη κίνηση με ΡΑΕ κτλ. Προλαβαίνω?
Εάν ναι και μπορεί να γράψει κάποιος τα βήματα συνοπτικά να μην κάνω πατάτα θα τον ευγνωμονώ. : )

Δημοσ.
5 minutes ago, Graceless said:

Παιδιά είμαι στο Zenith smart night, λήγει μέσα Οκτώβρη. Δεν έχω κάνει ακόμη κίνηση με ΡΑΕ κτλ. Προλαβαίνω?
Εάν ναι και μπορεί να γράψει κάποιος τα βήματα συνοπτικά να μην κάνω πατάτα θα τον ευγνωμονώ. : )

Ναι. Προλαβαίνεις αρκεί να απαντήσεις θετικά μέσω my.rae εώς αύριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Graceless είπε

Βήμα 1: my.rae.gr
Bήμα 2: Σύνδεση ή Γρήγορη εγγραφή
Βήμα 3: Προσθήκη Νέας Αίτησης
Βήμα 4: Νέο Αίτημα
Βήμα 5: Κατηγορία Παραλήπτη Αιτήματος: Προμηθευτής Ενέργεια
Βήμα 6: Θέλω να υποβάλλω παράπονο που αφορά: Όροι Σύμβασης Προμήθειας

Αξιότιμοι κ\κ εξυπηρετησης της Ζενίθ,
Με ενημερώσατε ότι μετά τη λήξη της σύμβασης οι παροχες μου θα μεταπέσουν σε νέο προϊόν («Power Home Start») με εντελώς διαφορετικούς όρους απο το Power home smart night -40% που ήδη κάνατε ανανέωση σε άλλους πελάτες.
Με βάση τα παραπάνω, σας καλώ:
Να ανανεώσετε τη σύμβασή μου με τους ίδιους όρους του Power home smart night -40% που ήδη προσφέρατε σε άλλους πελάτες σας.
Με εκτίμηση 

Να επισυνάψεις και την αρχική σου σύμβαση για να σε βρούνε.

Επεξ/σία από geopro
Δημοσ.
31 minutes ago, Seldon40 said:

Στο yellow one home φανταζομαι. 1η Οκτωβριου θα ανακοινωνθει η τιμη για Οκτωβριο.

Ε οποτε το μισο μηνα θα τον φας, μεχρι να κανεις την αιτηση για αλλο παροχο και να ολοκληρωθει η διαδικασια. 

Δημοσ.

24 minutes ago, Graceless said:

Τα βήματα όπως αναγράφονται σε διπλανό φόρουμ:

Όποιος χρειάζεται ένα βήμα-βήμα πουσάρισμα στο πώς να ξεκινήσει, τα παρακάτω βήματα ίσως βοηθήσουν ακόμη και τη τελευταία στιγμή. Το βασικό είναι να απαντησει ο ίδιος έως αύριο 19/09/25 ότι δέχεται τη παραμονή και ανανέωση στο -40%.

Βήμα 1: my.rae.gr
Bήμα 2: Σύνδεση ή Γρήγορη εγγραφή
Βήμα 3: Προσθήκη Νέας Αίτησης
Βήμα 4: Νέο Αίτημα
Βήμα 5: Κατηγορία Παραλήπτη Αιτήματος: Προμηθευτής Ενέργειας, (Τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα)
Βήμα 6: Θέλω να υποβάλλω παράπονο που αφορά: Όροι Σύμβασης Προμήθειας, (Τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα)
Σχόλια/Παρατηρήσεις: <στο παρακάτω κείμενο αντικαταστήστε τα xxxx με τα στοιχεία σας>

Σχετικά με την παροχή (Αρ. Παροχής xxxxxxx, Κωδ. Πελάτη xxxxxxx, Αρ. Σύμβασης xxxxxxx):

Μου γνωστοποιήσατε ότι μετά τη λήξη της σύμβασής μου θα ενταχθώ στο πρόγραμμα «Power Home Start». Ωστόσο, άλλοι πελάτες σας έχουν λάβει ανανέωση στο πρόγραμμα Power Home Smart Night - "Promo -40% 8.2024". Παρακαλώ για ίση μεταχείριση και ανανέωση της δικής μου σύμβασης στους ίδιους όρους.

Ακόμη, φαίνεται ότι στους πρόσφατους λογαριασμούς έχει εφαρμοστεί λανθασμένος συντελεστής Χ (1,2119 αντί 1,1357, όπως ορίζεται στη σύμβαση). Ζητώ άμεση διόρθωση και αναδρομική πίστωση των χρεώσεων.

Με εκτίμηση,
xxxxxxx

Βήμα 7: Ανεβάζετε ένα-ένα ως αρχεία, τη σύμβασή σας (υποχρεωτικά) και τους λογαριασμούς από το 01/05/25 και μετά (προαιρετικά).
Βήμα 8: Επιλέγετε την αντίστοιχη απάντηση στο εάν ανεβάσατε ή όχι τη σύμβαση.
Βήμα 9: Υποβολή

<Αναμένετε την απάντηση από τον προμηθευτή και αφού ελέγξετε ότι σας έχει απαντήσει θετικά (το αναμενόμενο και πιθανότερο), πάτε στα επόμενα βήματα>

Βήμα 10: Πατάτε ΚΟΚΚΙΝΟ ώστε να απαντήσετε/αφήσετε σχόλιο μέσω myrae (υποχρεωτικά) προς τη Ζενίθ, ότι "Αποδέχομαι τη παραμονή μου στο -40% με τους ίδιους ακριβώς όρους, εκτός του Χ, όπως σημειώσατε".

<Αναμένετε την απάντηση/σύμβαση από τον προμηθευτή, που θα έρθει είτε σύντομα εάν έχει λήξει είτε λίγο πριν λήξει η προηγούμενη σύμβασή σας>

Βήμα 11: Ακολουθείτε τα βήματα για τη σύναψη της ανανέωσης σύμβασης.
Βήμα 12: Επιστροφή το myrae.gr: Πατάτε ΠΡΑΣΙΝΟ και λήγει το θέμα.

Όλα τα παραπάνω βήματα θα πρέπει να γίνουν εργάσιμες ώρες αύριο.

Δημοσ.

Τελειώνει στη ζενίθ το σταθερό που έχω κ θα ήθελα να παραμείνω . Αλλά Την λογική δίνω 50 για να φέρω κόσμο αλλά δεν το δίνω για να κρατήσω δε το καταλαβαίνω.

Οπότε προτέργια  με σύσταση μονόδρομος για μπλε 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, makevius είπε

Τελειώνει στη ζενίθ το σταθερό που έχω κ θα ήθελα να παραμείνω . Αλλά Την λογική δίνω 50 για να φέρω κόσμο αλλά δεν το δίνω για να κρατήσω δε το καταλαβαίνω.

Θα μπορούσες να κάνεις ένα σύντομο πέρασμα από ένα κίτρινο της επιλογής σου και να γυρίσεις Ζενίθ με τα 50€ που δεν σου δίνουν τώρα!

Δημοσ.

Ρε παιδιά νά ρωτήσω κατι. Μπήκα πρωτεργια 21 Ιουλίου. Ακόμα δεμ εχει ερθει ούτε ο πρώτος λογαριασμός. Τι φάση ανά δίμηνο πλας τα στέλνουν. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, history είπε

Έχοντας λάβει αρνητική απάντηση μέσω Ραε από τη Ζενίθ για συνέχιση του προγράμματος smart night, απευθύνθηκα στον ενεργειακό διαμεσολαβητή και μόλις μου ήρθε απάντηση από τη ΖΕΝΙΘ ότι προσφέρει το ίδιο πρόγραμμα με βάση τους παλιούς όρους. Η πρόταση ισχύει μέχρι αύριο 19/9 και ζητούν απάντηση μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας επικοινωνίας. 

Απάντησα ότι αποδέχομαι στην πλατφόρμα του ενεργειακού διαμεσολαβητή, σωστά;

Tι ειναι ο μεσολαβητής; Εγω οταν πατησα σε αυτο στην ιδια σελιδα με πεταξε.

8 ώρες πριν, lele322 είπε

Μου εστειλαν μεηλ και μου λενε θα επικοινωνησουν μαζι μου,για την ανανεωση του συμβολαιιυ μου. Οποτε ολα καλα. Να συνεχισω να την εχω σε εκρεμοτητα την καταγγελια?

Φανταζομαι και σε αλλους θα εχουν στειλει το ιδιο μεηλ. Εμενα ληγει το συμβολαιο 26 Σεπτεβριου

1 ώρα πριν, tengai34 είπε

καλησπερα σημερα πρωι εκανα κι εγω την καταγελλιαστη ραε για δυο συμβασεις(zenith power home smart night 40%) και ηρθε απαντηση θετικη .επειδη ειμαι νεος στη ραε που απανταω στη ζενιτη οτι δεχομαι την συνεχιση του υφισταμενου προγραμματος ; γιατι στην πρωτη συμβαση πατησα το πρασινο κουμπι που ελεγε αποδοχη απαντησης και αιτημα προς ολοκληρωση και δε μου εβγαλε κατι για να γραψω οτι επιθυμω την συνεχιση στο ιδιο προγραμμα ....

Εγω παντως δεν το κλεινω μεχρι να υπογραψω... Δεν παιζουν σε τοσο στενα χρονικα ορια. Αυριο θεωρητικα ληγει η προσφορα...

3 ώρες πριν, dexs7 είπε

Ανανέωσα τελικά το πρωί με την ζενίθ στο σταθερό πρόγραμμα τούς τηλεφωνικά αλλά ακόμα δε μου έχει έρθει κάποιο email ούτε βλέπω στο myzenith την αλλαγή 

Να τους ξανά καλέσω;;

Βιαζεσαι λιγο μου φαινεται!

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, makevius είπε

Τα ίδια δε γίνονται και στις τηλεπικοινωνιες? Εάν δε δούνε αίτημα φορητοτητας δε θα λάβεις σοβαρή προσφορά. Το καρτέλ πάει να κάνει το ίδιο και στο ρευμα με τις αντιπροσφορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...