Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 minutes ago, vklon said:

Ναι δεν θα πληρώσεις τίποτα αλλά δεν γίνεται να μην έχεις κατανάλωση τις άλλες ώρες.

Αν έχεις μια μπαταρία 10kwh σαν αυτές που επιδοτουσαν στο 100%, με τα φωτοβολταϊκά μια χαρά κανονίζεις και την κατανάλωση τις υπόλοιπες ώρες.

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vali είπε

Αν έχεις μια μπαταρία 10kwh σαν αυτές που επιδοτουσαν στο 100%, με τα φωτοβολταϊκά μια χαρά κανονίζεις και την κατανάλωση τις υπόλοιπες ώρες.

Αυτό προϋποθέτει να επενδύσεις λεφτά για μπαταρία. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να σε συμφέρει αλλά πάλι δεν γλιτώνεις τις ρυθμιζόμενες

Δημοσ.

Καλησπέρα, ανήκω κι εγώ σε εκείνους που είχαν το Smart Night και είχα κάνει καταγγελία μέσω ΡΑΕ για την αύξηση του συντελεστή Χ αλλά η αρχική τους απάντηση ήταν αρνητική. Το συμβόλαιο έληγε στις 31/8 κι αναγκάστηκα τελικά να αλλάξω πάροχο και να πάω Ήρωνα. Έκανα αίτηση στις 3/9 και η αλλαγή παρόχου έγινε 5/9. Κατόπιν, ελαβα μήνυμα στις 16/9 για το αίτημα που είχα ανοίξει οτι σε επομενο λογαριασμο θα γινει αντιλογισμος για την αυξηση του συντελεστη Χ εφόσον έχω αλλάξει πάροχο κι οτι μου προτείνουν εκ νεου συμβαση για το ιδιο προγραμμα με τους ιδιους ορους , την οποία και απαντησα οτι τη δεχομαι. Την Παρασκευη, προχτες, επικοινωνησε καποιος μαζι μου και μου εστειλε τα συμβολαια για υπογραφη στο μειλ μου. Επειδη οδηγούσα εκείνη τη στιγμη, δε ρώτησα πολλές λεπτομέρειες και δεν έδωσα και μετρησεις. Στη συμβαση που μου έστειλαν γραφει ομως προηγουμενος παροχος Πρωτεργια και οχι Ηρωνας. Τι κανω;; Την δεχομαι κι ας ειναι λαθος ο προηγουμενος παροχος (γιατι τους βλεπω λιγο δυσκολους στην επικοινωνια);; κι επισης στον τελικο που βγηκε μεχρι 5/9 δεν βλεπω να εχουν αντιλογισει την αυξηση οπως ειπαν...πώς κινουμαι θεωρειτε;;

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, aratoc είπε

Καλησπέρα, ανήκω κι εγώ σε εκείνους που είχαν το Smart Night και είχα κάνει καταγγελία μέσω ΡΑΕ για την αύξηση του συντελεστή Χ αλλά η αρχική τους απάντηση ήταν αρνητική. Το συμβόλαιο έληγε στις 31/8 κι αναγκάστηκα τελικά να αλλάξω πάροχο και να πάω Ήρωνα. Έκανα αίτηση στις 3/9 και η αλλαγή παρόχου έγινε 5/9. Κατόπιν, ελαβα μήνυμα στις 16/9 για το αίτημα που είχα ανοίξει οτι σε επομενο λογαριασμο θα γινει αντιλογισμος για την αυξηση του συντελεστη Χ εφόσον έχω αλλάξει πάροχο κι οτι μου προτείνουν εκ νεου συμβαση για το ιδιο προγραμμα με τους ιδιους ορους , την οποία και απαντησα οτι τη δεχομαι. Την Παρασκευη, προχτες, επικοινωνησε καποιος μαζι μου και μου εστειλε τα συμβολαια για υπογραφη στο μειλ μου. Επειδη οδηγούσα εκείνη τη στιγμη, δε ρώτησα πολλές λεπτομέρειες και δεν έδωσα και μετρησεις. Στη συμβαση που μου έστειλαν γραφει ομως προηγουμενος παροχος Πρωτεργια και οχι Ηρωνας. Τι κανω;; Την δεχομαι κι ας ειναι λαθος ο προηγουμενος παροχος (γιατι τους βλεπω λιγο δυσκολους στην επικοινωνια);; κι επισης στον τελικο που βγηκε μεχρι 5/9 δεν βλεπω να εχουν αντιλογισει την αυξηση οπως ειπαν...πώς κινουμαι θεωρειτε;;

Δεν έχει σημασία ποιος γράφει οτι είναι ο προηγούμενος πάροχος στην αίτηση είναι για δικούς τους στατιστικούς λόγους 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vklon είπε

Ναι δεν θα πληρώσεις τίποτα αλλά δεν γίνεται να μην έχεις κατανάλωση τις άλλες ώρες. Είναι παγίδα καθώς είναι αδύνατο να έχεις συγκεντρώσει όλη την κατανάλωση σε αυτές τις 3 ώρες. Επίσης η ανάγκη για θέρμανση, ψύξη ψυγείο κτλ είναι όλες τις ώρες δεν μπορείς να την περιορίσεις. Εκτός των άλλως πληρώνεις τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις μόνο η kWh είναι δωρεάν 

Κατάλαβα, ευχαριστώ! 

Δεν θα ασχοληθώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, με ληγμένο smart night από 16/8, έχω πάει volton από 2/9 για τον έναν μήνα δωρεάν και περιμένω το νέο συμβόλαιο από Zenith smart night....Η ερώτηση μου είναι αν δεν προχωρήσω τώρα σε αλλαγή της volton, ακριβώς στο μήνα, αλλά λίγες μέρες από το δεύτερο, και φύγω μετά, θα χρεωθώ όλη την τιμή του πακέτου της volton smart;

Άντε, ζενίθ, μας τρελανες όλο το καλοκαίρι....ναι, όχι, ναι....

Επεξ/σία από history
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. 

Είμαι τώρα 3 μήνες στο Elpedison Bright 12Μ

Μου ήρθε σήμερα εκκαθαριστικός λογαριασμός κ ενώ έχω κάψει λιγότερες Kw μου ήρθε 6ευρω περισσότερο. 

Δηλαδή τον προηγούμενο μήνα έκαψα 236 με λογαριασμό σχεδόν 67 ευρώ κ αυτό το μήνα που ήρθε κ ο εκκαθαριστικός με 196kw μου ήρθε 73 ευρω. 

Να πω ότι κάθε μήνα δίνω τις τιμές του μετρητή κ έχω κ πάγια εντολή να πληρώνεται αυτόματα. 

Μίλησα μέσω live chat αλλά μάλλον δεν ήξερε η κοπέλα να μου τα εξηγήσει γιατί μου έλεγε τα δικά της οπότε είπα να απευθυνθώ σε ποιο ειδικούς.. 

Screenshot_20250929-092212.jpg

Screenshot_20250929-092313.jpg

Screenshot_20250929-092001.jpg

Δημοσ.

Ο Ήρων πόσους μήνες θέλει να μεταφέρει την παροχή απο τη ΔΕΗ; Έχουν περάσει 20 μέρες απο όταν εμφάνισε στο site ότι η αίτηση έχει υποβληθεί στον ΔΕΔΔΗΕ. Η ΔΕΗ έχει βγάλει τελικό λογαριασμό εδώ και 2 εβδομάδες.

Φταίει που είναι χωριό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Silverage είπε

Ο Ήρων πόσους μήνες θέλει να μεταφέρει την παροχή απο τη ΔΕΗ; Έχουν περάσει 20 μέρες απο όταν εμφάνισε στο site ότι η αίτηση έχει υποβληθεί στον ΔΕΔΔΗΕ. Η ΔΕΗ έχει βγάλει τελικό λογαριασμό εδώ και 2 εβδομάδες.

Φταίει που είναι χωριό;

Αφού έχεις λάβει τελικό από ΔΕΗ η μεταφορά σου στον Ήρωνα έχει ολοκληρωθεί. Απλά δεν έχει συγχρονίσει το app του κατά πάσα πιθανότητα και δε σου εμφανίζει ακόμα ότι η παροχή σου είναι ενεργή σε αυτούς.

1 ώρα πριν, Marios1981 είπε

Καλημέρα σε όλους. 

Μου ήρθε σήμερα εκκαθαριστικός λογαριασμός κ ενώ έχω κάψει λιγότερες Kw μου ήρθε 6ευρω περισσότερο. 

Δηλαδή τον προηγούμενο μήνα έκαψα 236 με λογαριασμό σχεδόν 67 ευρώ κ αυτό το μήνα που ήρθε κ ο εκκαθαριστικός με 196kw μου ήρθε 73 ευρω. 

Να πω ότι κάθε μήνα δίνω τις τιμές του μετρητή κ έχω κ πάγια εντολή να πληρώνεται αυτόματα. 

Μίλησα μέσω live chat αλλά μάλλον δεν ήξερε η κοπέλα να μου τα εξηγήσει γιατί μου έλεγε τα δικά της οπότε είπα να απευθυνθώ σε ποιο ειδικούς.. 

Screenshot_20250929-092212.jpg

Screenshot_20250929-092313.jpg

Screenshot_20250929-092001.jpg

Ο λογαριασμός που ανέβασες είναι εκκαθαριστικός με 716 kwh για 103 ημέρες. Χωρίς τους υπόλοιπους έναντι που έλαβες αυτό το διάστημα δε νομίζω ότι κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει. Ομολογώ πάντως ότι δεν έχω καταλάβει που θεωρείς ότι έχει γίνει λάθος στην τιμολόγηση.

Καμία αναφορά σε κίτρινο στη διαρροή της protergia για Οκτώβριο:

https://energypress.gr/news/meiosi-sto-prasino-oikiako-tis-protergia-sta-0149eukwh-aporrofa-tis-diakymanseis-tis-agoras

Υγ.Σε σταθερό οικιακό της elpedison παίζει δωροεπιταγη 100 ευρώ Σκλαβενίτη για σημερινές καταχωρήσεις από κανάλι πώλησης της Βόρειας Ελλάδας.

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Marios1981 είπε

Καλημέρα σε όλους. 

Απ' ότι βλέπω σου έχουν χρεώσει όλη την ΕΡΤ εδώ .

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, alekout είπε

Απ' ότι βλέπω σου έχουν χρεώσει όλη την ΕΡΤ εδώ .

Ναι αλλά είναι πολύ πιθανόν να μην είχε χρεωθεί ΕΡΤ στους αντίστοιχους έναντι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ναι αλλά είναι πολύ πιθανόν να μην είχε χρεωθεί ΕΡΤ στους αντίστοιχους έναντι.

Ναι , αυτό λέω . Γι' αυτό είναι τώρα παραπάνω .

Δημοσ.

Καλημέρα,τελικα δε βλέπω να με παίρνει τηλέφωνο η Ζενίθ για αντιπροσφορα,αλλα και δε με νοιαζει,θα κατσω στον Ηρων λιγο να πάρω το 50ρικο και βλέπω.απλα για τον τελικό λογαριασμό της Ζενιθ που θα περιμενω να βγει, επειδή τωρα με βγηκε ο τελευταίος εκκαθαριστικος ως 12/9 και μου έχει πληρωμη ως αρχες Οκτωβρίου,θα παίξει ρολο λέτε αν προλάβει και βγει ο τελικος πριν την ληξη του, για την έκπτωση συνεπειας που παιρνω;

Ή θα πρέπει πριν εκδοθεί ο τελικός,να εχω πληρώσει τον τελευταίο για να παρει και στον τελικο την έκπτωση;

Γιατί υπάρχει περίπτωση επειδή θα εχω λιγες Kwh στον τελικο.με την επιστροφή της εγγύησης να μου βγει πιστωτικο, οπότε καλύτερα θα ηταν να εβγαινε και ο τελικος και να πληρωνω μια φορα συνολικά.

Σημειώνεται οτι η τελευταία καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ ηταν η 12/9 και μετα έγινε η αίτηση στον Ηρων

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Silverage είπε

Φταίει που είναι χωριό;

Πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ και πήρε ένδειξη 6/9, ο ΗΡΩΝΑΣ ενημερώθηκε 11/9 .

Ακόμα περιμένω, σε επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι πρόκειται για συστημικό συγχρονισμό και περιμένω ακόμα για τον συγχρονισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...