Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thanos678 είπε

Μου έστειλαν από elpe με mail τις συμβάσεις για 2 παροχές. Και οι 2 πάνω αριστερά απλά γράφουν "Δωροεπιταγη 100 ευρώ Σκλαβενίτης"". Δεν αναγράφεται σε ξεχωριστό pdf. Είναι εντάξει αυτό?

Ναι ενταξει ειναι.

• Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Εντός ή εκτός τριμήνου?

Το εδωσαν και εντος τριμηνου οπως αναφερθηκε, απλως πρεπει να το κανεις γρηγορα αν προλαβεις, ειναι μονο για σημερα η προσφορα.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στις αλλαγές και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου λύσει μερικές απορίες.

1. Είχα κάνει αρχές Σεπτεμβρίου εσωτερική αλλαγή στον Ήρων και πήγα στο Yellow One. Το αίτημα ολοκληρώθηκε στις 05/09. Ο τελευταίος λογαριασμός που ήρθε 24/09 που αφορά καταναλώσεις 12/07 - 11/08 ήταν ακόμη στο παλιό πρόγραμμα και δεν μέτρησε την κατανάλωση που είχα καταχωρήσει στις 09/09. Δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να περιμένω στον επόμενο λογαριασμό. Από πότε έχει ισχύ το καινούριο πρόγραμμα? Από την μέρα που μου έστειλαν το μήνυμα επιβεβαίωσης? Και αν ναι, τι γίνεται με την κατανάλωση που καταχώρησα στις 09/09, δηλαδή 4 μέρες αφού ολοκληρώθηκε η αλλαγή?

2. Επίσης θα ήθελα να ξέρω μιας και τελείωσε ο μήνας, τι γίνεται σε περίπτωση που κάνω αλλαγή σε άλλον πάροχο? Βγαίνει κάποιος εκκαθαριστικός με το που γίνει η αλλαγή?

3. Σε περίπτωση αλλαγής τι γίνεται με την εγγύηση? Επιστρέφεται κάπως? Γιατί τα 80€ που είναι, αν θυμάμαι καλά, εγώ δεν τα πιάνω στον λογαριασμό μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Ezio είπε

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στις αλλαγές και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου λύσει μερικές απορίες.

1. Είχα κάνει αρχές Σεπτεμβρίου εσωτερική αλλαγή στον Ήρων και πήγα στο Yellow One. Το αίτημα ολοκληρώθηκε στις 05/09. Ο τελευταίος λογαριασμός που ήρθε 24/09 που αφορά καταναλώσεις 12/07 - 11/08 ήταν ακόμη στο παλιό πρόγραμμα και δεν μέτρησε την κατανάλωση που είχα καταχωρήσει στις 09/09. Δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να περιμένω στον επόμενο λογαριασμό. Από πότε έχει ισχύ το καινούριο πρόγραμμα? Από την μέρα που μου έστειλαν το μήνυμα επιβεβαίωσης? Και αν ναι, τι γίνεται με την κατανάλωση που καταχώρησα στις 09/09, δηλαδή 4 μέρες αφού ολοκληρώθηκε η αλλαγή?

2. Επίσης θα ήθελα να ξέρω μιας και τελείωσε ο μήνας, τι γίνεται σε περίπτωση που κάνω αλλαγή σε άλλον πάροχο? Βγαίνει κάποιος εκκαθαριστικός με το που γίνει η αλλαγή?

3. Σε περίπτωση αλλαγής τι γίνεται με την εγγύηση? Επιστρέφεται κάπως? Γιατί τα 80€ που είναι, αν θυμάμαι καλά, εγώ δεν τα πιάνω στον λογαριασμό μου.

1. ο επομενος λογαριασμος θα ειναι 12/8 - 9/9 και η χρεωση θα ειναι αναλογικη καποιες κιλοβατωρες + παγιο θα χρεωθουν με το παλιο και καποιες κιλοβατωρες+παγιο με το καινουργιο. Σε εσωτερικη αλλαγη το νεο προγραμμα ισχυει απο την μερα που υπεγραψες τη συμβαση.

2. Οχι οι λογαριασμοι θα βγαινουν μηνιαιοι και ο τελευταιος θα ειναι ο τελικος. Εγω που εφυγα 8/4 απο ηρων βγηκαν 2 ακομα μεχρι τελος ιουνιου.

3. Η εγγυηση θα συμψηφιστει στον τελικο. Αν μεινει πιστωτικο θα δωσεις iban και θα στα καταθεσουν.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

2. Οχι οι λογαριασμοι θα βγαινουν μηνιαιοι και ο τελευταιος θα ειναι ο τελικος. Εγω που εφυγα 8/4 απο ηρων βγηκαν 2 ακομα μεχρι τελος ιουνιου.

Συγνώμη αλλά κάτι δεν καταλαβαίνω μάλλον. Εφόσον έφυγες 8/4 οι άλλοι 2 μήνες τι χρεώσεις είχαν? Αφού ήσουν σε άλλον πάροχο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Ezio είπε

Συγνώμη αλλά κάτι δεν καταλαβαίνω μάλλον. Εφόσον έφυγες 8/4 οι άλλοι 2 μήνες τι χρεώσεις είχαν? Αφού ήσουν σε άλλον πάροχο. 

Ο Ηρων τιμολογει 2 μηνες πισω σχεδον, δηλαδη απριλιο που εφυγα πληρωνα λογαριασμο φεβρουαριου. Κι εσυ αν φυγεις τωρα θα περιμενεις εναν λογαριασμο για μεχρι αρχες Σεπτεμβριου και τον τελικο για μεχρι τωρα.  Αρα τελος Νοεμβριου θα ερθει ο Τελικος.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ο Ηρων τιμολογει 2 μηνες πισω σχεδον, δηλαδη απριλιο που εφυγα πληρωνα λογαριασμο φεβρουαριου. Κι εσυ αν φυγεις τωρα θα περιμενεις εναν λογαριασμο για μεχρι αρχες Σεπτεμβριου και τον τελικο για μεχρι τωρα.  Αρα τελος Νοεμβριου θα ερθει ο Τελικος.

Κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Γενικά πάντως μου φαίνεται λίγο μπέρδεμα η όλη ιστορία. Με βλέπω να πηγαίνω σε σταθερό στο τέλος.

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε μήνυμα καλωσορίσματος από ελπεντισον...
Είναι δυνατόν να μην με κάλεσε η προτεργια για αντιπροσφορά;
Ίσως αύριο, πάντως μας βολεύει εάν προωθούν άμεσα τα αιτήματα στον ΔΕΔΔΗΕ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος η προσφορά της elpedison για τα κίτρινα, όσες αιτήσεις έγιναν από τις 18:00 και μετά τις ακύρωσαν όπως μου είπε η πωλήτρια. 

Επεξ/σία από alexander098
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Τέλος η προσφορά της elpedison για τα κίτρινα, όσες αιτήσεις έγιναν από τις 18:00 και μετά τις ακύρωσαν όπως μου είπε η πωλήτρια. 

Έπιασαν τον στόχο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Έπιασαν τον στόχο?

Είχαν πει ότι ίσχυε μέχρι σήμερα. Η πωλητρια πάντως μου είπε τον επόμενο μήνα τέτοιες μέρες. Για να δούμε.....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimmysss! είπε

Ρε παιδιά εγώ έστειλα με μέιλ στη μπεφον τα σχετικά έγγραφα αλλά δεν με κάλεσαν από ελπεντισον 

Περιμένεις να στείλουν μέιλ με την αίτηση και οδηγίες. Τότε μπορεί να σε καλέσουν για να σου πουν ότι έστειλαν την αίτηση και τι να απαντήσεις για να συνεχίσει η διαδικασία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...