Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ρε συ τι κονε εχω; μονοι τους περνουν, δεν εχω κανει τιποτα. Να σου πω την αληθεια επειδη δεν περασε ουτε ενας μηνας απο το 90αρι, δεν πιστευα οτι θα ξαναπαρουν. Πηγε το αιτημα σου στο ΔΕΔΔΗΕ; εμενα αυτη στο τηλ μου ειπε βλεπουμε ενα αιτημα απο χτες.

Εσυ μας ξεσηκωσες να φυγουμε για τις δωροεπιταγες, που τα ξεραμε εμεις αυτα; δεν πιστευω να ξεμεινεις!!!🤣

Χτυπάει κόκκινο μάλλον η δικιά μου παροχή 😅.Μαζί με τον @ekrepali βλέπω να μας αφήνουν τελευταίους για παραδειγματισμο. 

Ναι πήγε το αίτημα ΔΕΔΔΗΕ από εχθές.

Αναμονή λοιπόν. Πρέπει να βρούμε έναν άνθρωπο εκεί στο winback της protergia να μας εξυπηρετεί, δεν είναι δουλειά αυτή να περιμένουμε ποτέ θα καλέσουν!

Επεξ/σία από messinia3
  • Haha 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Χτυπάει κόκκινο μάλλον η δικιά μου παροχή 😅.

Ναι πήγε το αίτημα ΔΕΔΔΗΕ από εχθές.

Αναμονή λοιπόν. Πρέπει να βρούμε έναν άνθρωπο εκεί στο winback της protergia να μας εξυπηρετεί, δεν είναι δουλειά αυτή να περιμένουμε ποτέ θα καλέσουν!

Λες να περνουμε μονοι μας δηλαδη; Μηπως να τους περνουμε και απο πριν; ξερετε εμεις επειδη θα φυγουμε μηπως να μας δωσετε 90 να μην κανουμε και κοπο; 🤣

Εσυ και η @Merenda7 εχετε προηγουμενα μαλλον μαζι τους.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Λες να περνουμε μονοι μας δηλαδη; Μηπως να τους περνουμε και απο πριν; ξερετε εμεις επειδη θα φυγουμε μηπως να μας δωσετε 90 να μην κανουμε και κοπο; 🤣

Στην κινητή κάποια στιγμή το είχα καταφέρει και έπαιρνα την προσφορά ανανέωσης χωρίς καν να υλοποιήσω τη φορητότητα.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Greg29M είπε

Να μας πείτε το τηλ διακράτησης πελατών προτεργια με τα 90€ να παίρνουμε γιατί κάποιους μας έχουν στην απέξω… 😁

6942952956 με πήραν και μου έδωσαν 100 για να μείνω κίτρινο και είχα πάρει και 90 πριν 20 μέρες απο αντιπρόταση πάλι .... για να μην φύγω ξανά για ελπεντισον 

απαντησαν και αλλα παιδια οκ - εγω πήρα 100 οχι 90 σαν κάποιους αλλους :) - εριξα άκυρο όμως γιατι είναι εξοχικό και δεν με νοιαζει ... καλύτερα το σκλαβενίτη τώρα 

Επεξ/σία από sotiriadisc
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε

6942952956 με πήραν και μου έδωσαν 100 για να μείνω κίτρινο και είχα πάρει και 90 πριν 20 μέρες απο αντιπρόταση πάλι .... για να μην φύγω ξανά για ελπεντισον 

Α υπαρχουν και καλυτερα απ τα δικα μου. Και μετα μου λες συστασεις; εδω ειναι τα λεφτα.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Α υπαρχουν και καλυτερα απ τα δικα μου. Και μετα μου λες συστασεις; εδω ειναι τα λεφτα.

Όσο αργούν να καλέσουν το ποσό της αντιπροσφορας θα ανεβαίνει..ήδη από 90 πήγαμε στα 100😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Όσο αργούν να καλέσουν το ποσό της αντιπροσφορας θα ανεβαίνει..ήδη από 90 πήγαμε στα 100😂

Σε βλεπω να περνεις 120 στο τελος 😂

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Εσυ και η @Merenda7 εχετε προηγουμενα μαλλον μαζι τους.

Προσωπικά κάπως έτσι πείρα το winbank στον Ηρών.  Αλήθεια. 

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

ΔΕΗ βλεπω και Ελπεντισον μονο. Αλλα και παλι δεν νομιζω να αξιζει η φασαρια για αλλαγη, δε βλεπω κατι τρελο. Μεχρι να κανω αιτηση και να μεταφερθω θα εχουν περασει 10 ημερες.

Περίμενε να ανέβουν και της προτεργια.

Εάν διατηρήσει το deal  0.09093 συμφέρει μαζί με σύσταση να πάει κάποιος για Οκτώβριο 

Δημοσ.

Η Ζενιθ βλέπω έχει ίδια τιμή στο σταθερό Power Home Secure 5.0. Να προχωρίσω σε αυτό για να μην ακριβήνουν οι τιμές? Παίζει καμια παγίδα? Κατανάλωση 400 με 500 kwh τον μήνα. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/9/2025 στις 8:41 ΠΜ, messinia3 είπε

ΔΕΗ δεν ασχολείται με αντιπροσφορές. Έχουν βέβαια και αυτοί τη CQS ως συνεργαζόμενη που όμως παίρνουν σε ανύποπτες στιγμές για "προσφορές" και όχι στο πλαίσιο αντιπροσφορών.

Τελικά με πήρε εκπρόσωπος της δεη και μου δωσε αντιπροσφορά να δηλώσω όμως από πίεση της συμφωνίας που έκανα με την εταιρεία protergia..

Και μου χορηγεί 100€ μπόνους αν ξαναπογράψω συμβόλαιο της δεη.....

Αφορά όμως μόνο το ρεύμα και όχι το φυσικό αέριο και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω τέτοια κίνηση

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, PedroG είπε

Τελικά με πήρε εκπρόσωπος της δεη και μου δωσε αντιπροσφορά να δηλώσω όμως από πίεση της συμφωνίας που έκανα με την εταιρεία protergia..

Και μου χορηγεί 100€ μπόνους αν ξαναπογράψω συμβόλαιο της δεη.....

Αφορά όμως μόνο το ρεύμα και όχι το φυσικό αέριο και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω τέτοια κίνηση

Αντιπροσφορα μέχρι και η ΔΕΗ και εμείς ακόμα περιμένουμε την protergia...τα 100 ευρώ που αναφέρεις είναι για κίτρινο της ΔΕΗ?

• Haha 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αντιπροσφορα μέχρι και η ΔΕΗ και εμείς ακόμα περιμένουμε την protergia...τα 100 ευρώ που αναφέρεις είναι για κίτρινο της ΔΕΗ?

Ρε φίλε μόνο εμάς δεν παίρνουν τηλέφωνο ; Τι γίνεται τεσπα.; 😂

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Ρε φίλε μόνο εμάς δεν παίρνουν τηλέφωνο ; Τι γίνεται τεσπα.; 😂

Λογικά έκλεισε το τμήμα διακρατησης πελατών...εις αύριο με υγεία!Ε δεν πιστεύω να μας ξεχασουνε. 

Επεξ/σία από messinia3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...