Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι εμπόδιο, δεν μπορεί να αποποιηθεί το δώρο 5*10€ για να πάρει το 5*24 μήνες?

Εγω καταλαβαινω οτι η αιτηση για παροχη ρευματος θα πρεπει να γινει απο καταστημα cosmote ή καταστημα Γερμανο (ειτε μεσω cosmote app). Το μονο που φανταζομαι οτι μπορει να γινει ειναι να κανεις μια αλλαγη παροχου εστω για μια μερα και μετα να πας στο Γερμανο να κανεις συμβαση.

Μόλις τώρα, dhmak είπε

https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/cosmote-protergia-prosfora

Μόνο για το Picasso είναι. 

Aν πας κατω-κατω στις συχνες ερωτησεις, στην πρωτη ερωτηση λεει:

Ποιο είναι το προνόμιο που προσφέρει η νέα προσφορά COSMOTE TELEKOM – Protergia;

Η νέα Προσφορά COSMOTE TELEKOM - Protergia παρέχει έκπτωση 5€/μήνα για 24 μήνες στο λογαριασμό σταθερής COSMOTE TELEKOM για κάθε νέα ενεργοποίηση παροχής Protergia Ηλεκτρικού Ρεύματος ή Φυσικού Αερίου. H έκπτωση 5€ εφαρμόζεται σε όλα τα οικιακά προγράμματα σταθερής COSMOTE TELEKOM και ενεργοποιείται με νέα σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος ή φυσικού αερίου της Protergia, συμπεριλαμβανομένων και των προγραμμάτων Picasso.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Εγω καταλαβαινω οτι η αιτηση για παροχη ρευματος θα πρεπει να γινει απο καταστημα cosmote ή καταστημα Γερμανο (ειτε μεσω cosmote app). Το μονο που φανταζομαι οτι μπορει να γινει ειναι να κανεις μια αλλαγη παροχου εστω για μια μερα και μετα να πας στο Γερμανο να κανεις συμβαση.

Η σύμβαση προτεργια έγινε 17 Σεπτεμβρίου.

Λές να θεωρουμαι 'παλιός' πελάτης και ΟΧΙ νέος?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dhmak είπε

Η έκπτωση 5€ εφαρμόζεται σε όλα τα οικιακά προγράμματα σταθερής COSMOTE TELEKOM και ενεργοποιείται με
νέα σύνδεση ηλ. ρεύματος ή φυσικού αερίου της Protergia.

Για όλα τα προγράμματα είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

οχι το μπλε. Ειμαι εκει καιρο. Αλλα με καλεσαν απο Ελπεντισον οτι και καλα σασ εχοθν πει 0.09 και σασ χρεωνουν 0.15 το εχετε κοιταξει μου λεει? Βεβαι εγω εχω ακομα συσκασεις οποτε δεν βλεπω κατι.. για αυτο ρωταω...εδω.

Μπουρδες σου λενε. Ειδες κατι τετοιο στο λογαριασμο; Ας εχεις συστασεις μπορεις να δεις τη χρεωση προμηθειας.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Καλησπέρα μια βοήθεια παιδιά .Έχω καιρό να ασχοληθώ  και να ψαξω τιμες είχα κοινωνικό τιμολόγιο 4 χρονια στον ηρων. Τώρα ειμαι εκτός.  Περίπου έχω 2200 με 2400 το χειμώνα και έχω και νυχτερινο το οποιο δεν χρησιμοποίηται πολυ. Ένα site αξιόπιστο  για να μου βρει ενα προγραμμα ή αν γνωρίζεται κάτι να μου προτείνεται; Ευχαριστω

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Μπουρδες σου λενε. Ειδες κατι τετοιο στο λογαριασμο; Ας εχεις συστασεις μπορεις να δεις τη χρεωση προμηθειας.

εμενα λεει 0.09 βαλε και το φπα.. τωρα τι μου ελεγε αυτη να το δουμε κοιταχτε τον λογαριασμο και τετοια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xariskk24 είπε

εμενα λεει 0.09 βαλε και το φπα.. τωρα τι μου ελεγε αυτη να το δουμε κοιταχτε τον λογαριασμο και τετοια

Γτ σε αυτους δεν θα πληρωνεις ΦΠΑ; Δεν ισχυει τπτ απο αυτα. 

Δημοσ.
4 minutes ago, teodgeor said:

Καλησπέρα μια βοήθεια παιδιά .Έχω καιρό να ασχοληθώ  και να ψαξω τιμες είχα κοινωνικό τιμολόγιο 4 χρονια στον ηρων. Τώρα ειμαι εκτός.  Περίπου έχω 2200 με 2400 το χειμώνα και έχω και νυχτερινο το οποιο δεν χρησιμοποίηται πολυ. Ένα site αξιόπιστο  για να μου βρει ενα προγραμμα ή αν γνωρίζεται κάτι να μου προτείνεται; Ευχαριστω

Με τέτοια κατανάλωση καλύτερα δες σταθερό. Νομίζω της ζενιθ είναι το οικονομικότερο.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, dhmak είπε

Άχρηστο δηλαδή...

22 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Η έκπτωση 5€ εφαρμόζεται σε όλα τα οικιακά προγράμματα σταθερής COSMOTE TELEKOM και ενεργοποιείται με
νέα σύνδεση ηλ. ρεύματος ή φυσικού αερίου της Protergia.

Για όλα τα προγράμματα είναι.

Ακριβώς.

Μας μπέρδεψε ο φίλος...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, TeoTheDoctor είπε

Με ξαναπήραν πίσω από elpedison και μου είπαν ότι πρέπει να συμπληρώσω έντυπο υπαναχώρησης γιατί η αίτηση μου ολοκληρώθηκε . 
ισχύει κάτι τέτοιο ; Δεν θα τα κανονίσει όλα η Προτεργια που αποδέχτηκα να παραμείνω ; 

Ναι, ισχύει. Αν έχει καταχωρηθεί η αίτηση στα συστήματά τους θα πρέπει να κάνεις υπαναχώρηση εντός 14 ημερών για να ελευθερωθεί η παροχή. Αλλιώς αν δεν την αποδεσμεύσουν υπάρχει ο κίνδυνος να μην προχωρήσει η εκπροσώπηση από άλλο πάροχο

2 ώρες πριν, vassilis211973 είπε

Δηλ.σε ποια προγράμματα γενικά δεν πληρώνεις ρυθμιζόμενες και τέλη;δεν έχω καταλάβει.

Σε όλα πληρώνεις, δεν είναι κάτι που μπορείς να γλυτώσεις, όπως Δήμο, ΕΡΤ

Δημοσ.

Με πήρε τηλέφωνο ο Ήρων για αντιπρόταση.

Μόνο σε σταθερό πρόγραμμα.

Δίνει 100€ αναλογικά κάθε μήνα για 12μηνο με τιμή kwh 0.094

Και για 18μηνο τιμή kwh 0.109

Με50,€ στο πρώτο λογαριασμό συν 108€ αναλογικά το μήνα 

Και τα δύο προγράμματα έχουν πάγιο 9.9

Έχω και Κοτ β.

Πώς σας φαίνεται;

Εκτός από ζενίθ υπάρχει κάτι καλύτερο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Έχω και Κοτ β.

Πώς σας φαίνεται;

Μαλλον αναποδα τα ειπες 0,0945 εχει το 18μηνο και 0,109 το 12μηνο.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Έχω και Κοτ β.

Πώς σας φαίνεται;

Λες και εμένα για αυτό να με έπαιρναν στο άσχετο?? Γιατί για αντιπροσφορα με την αλλαγή παρόχου πήραν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...