Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα, 

το Protergia Οικιακό Value Deal OnTime για Οκτώβρη έχει κλεισει τιμή; Στο site τους ακόμα μιλούν για Σεπτέμβρη...

• Απαντ. 12,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις με καλεσαν απο ζενιθ για το Power Home Secure 5.0 (σταθερο 12 μηνες με 9,90 παγιο και 0.088 €/kWh) και:
δωρο 50ε στηον τραπεζικο λογαριασμο και
ενα 3ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στην Ελλαδα (https://revma.gr/oroi-kai-proipotheseis-3hmero-taksidi/) και 
οικογενειακή κάρτα υγείας Ευ Ζην για εμενα και αλλα 3 ατομα της οικογενείας. 

Τωρα ειμαι προτεργια στο κιντρνο καθως δε νομιζω να εχω καταναλωσεις πανω απο 150κβ το μηνα

Επεξ/σία από jimmysss!
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, smyrali είπε

Kαλησπέρα, 

το Protergia Οικιακό Value Deal OnTime για Οκτώβρη έχει κλεισει τιμή; Στο site τους ακόμα μιλούν για Σεπτέμβρη...

Ιδια τιμη, ιδιο ονομα και οκτωβριο.

5 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Τωρα ειμαι προτεργια στο κιντρνο καθως δε νομιζω να εχω καταναλωσεις πανω απο 150κβ το μηνα

Για τοσο χαμηλη καταναλωση δεν συμφαερει το σταθερο, αρκει να εχεις τον ελεγχο καθε μηνα στην τιμη.

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ekrepali είπε

κομπλέ.. τώρα γράφει ότι καταχωρηθηκε

Πάτε να κάνετε την παλιοεταιρεία αυτή ΔΕΗ μου φαίνεται!! Πλησιάζει το 20%σε πελατεία!! Μόνο εγώ κι ένας φίλος που πλήρωσε 2 χιλιάρικα σε ρήτρες για δύο παροχές δεν τσιμπάμε!!! 

• Haha 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Πάτε να κάνετε την παλιοεταιρεία αυτή ΔΕΗ μου φαίνεται!! Πλησιάζει το 20%σε πελατεία!! Μόνο εγώ κι ένας φίλος που πλήρωσε 2 χιλιάρικα σε ρήτρες για δύο παροχές δεν τσιμπάμε!!! 

Πως τα καταφερες να πληρωσεις 2000 ρητρα; Και να θες να το κανεις δεν ειναι ευκολο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, BigJim34 είπε

Έχεις να προτείνεις κάποιο οικονομικότερο πρόγραμμα από το value deal ontime της protergia για καταναλώσεις περίπου 300-350kwh /μήνα?

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Πως τα καταφερες να πληρωσεις 2000 ρητρα; Και να θες να το κανεις δεν ειναι ευκολο. 

Ο δικός μου όχι εγώ!! ( Μαθητής του Κόρακα είμαι..) 

Είχε βάλει εκείνο το πρόγραμμα που διαφήμιζε ο Αντετοκούνμπο και δεν με άκουσε για τις ρήτρες αναπροσαρμογής γιατί του καλοάρεσε που πλήρωνε μόνο κάπου στα 50€ το μήνα. Του είχα πει να φορέσει τσίγκινο σωβρακάκι!! 

Έκανε διακανονισμό και όντως έφτασε κοντά στα δύο χιλιάρικα ενώ μπορούσε να το κυνηγήσει γιατί είχαν κάνει αρκετές παρατυπίες.  Δεν με άκουσε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα αιτηση για πρωτεργια την παρασκευη, με πηραν το πρωι σημερα αλλα κοιμομουν, πηρα λιγο αργοτερα και ειπαν θα με ξαναπαρουν, ακομα περιμενω. Τι φαση;

Που τους καλω χωρις χρεωση; Το 18311 θα μου φαει πολλα λεφτα;

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BigJim34 είπε

δεν με άκουσε για τις ρήτρες αναπροσαρμογής

A ok, νομιζα ρητρα αποχωρησης οτι ελεγες και λεω τι προγραμμα ηταν αυτο. Ναι αν πας σε προγραμμα με μηχανισμο διακυμανσης μπορει να την πατησεις, δεν νομιζω να πληρωνε 50 ευρω/μηνα που λες, μαλλον ετσι νομιζε αυτος οτι θα πληρωνε επειδη ειδε βασικη τιμη και πιστευε οτι θα ηταν αυτη. 

4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Που τους καλω χωρις χρεωση;

2103448500 

Αν εισαι απο συσταση 2160020517

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είμαι στην προτεργια.να φύγω για αλλού ; υπάρχει κάποια προσφορά; 

Επεξ/σία από fysikos
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ekrepali είπε

Δε μου λέτε παλικάρια, πόσες μέρες κάνει η protergia απ'τη μέρα της ηχογράφησης να στείλει το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ. Εγώ έκανα ηχογράφηση Παρασκευή στις 13:00

Καλούσα κάθε μέρα και με είχαν στο "είναι σε προτεραιότητα" και "θα γινει άμεσα". Σε 2 παροχές άνοιξα αίτημα myrae και μετά προχώρησε. Μεγάλη καθυστέρηση στο συγκεκριμένο θέμα η protergia. Το καλο ειναι πως αφού άνοιξα αίτημα μου ήρθε μήνυμα ενεργοποίησης με αναδρομική ημερομηνία. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Καλούσα κάθε μέρα και με είχαν στο "είναι σε προτεραιότητα" και "θα γινει άμεσα". Σε 2 παροχές άνοιξα αίτημα myrae και μετά προχώρησε. Μεγάλη καθυστέρηση στο συγκεκριμένο θέμα η protergia. Το καλο ειναι πως αφού άνοιξα αίτημα μου ήρθε μήνυμα ενεργοποίησης με αναδρομική ημερομηνία. 

Και έφαγες την σειρά από άλλους...

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fysikos είπε

είμαι στην προτεργια.να φύγω για αλλού ; υπάρχει κάποια προσφορά; 

Μια χαρά είσαι αν πρόκειται για το κυμαινόμενο value deal ontime. 

4 ώρες πριν, ekrepali είπε

κομπλέ.. τώρα γράφει ότι καταχωρηθηκε

Καταχωρήθηκε σου γράφει?Εμένα λέει ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της αίτησής σας τώρα που το ξαναείδα. Δηλαδή?

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Καταχωρήθηκε σου γράφει?Εμένα λέει ότι ολοκληρώθηκε ο έλεγχος της αίτησής σας τώρα που το ξαναείδα. Δηλαδή?

Το πρωί έγραφε το ίδιο σε εμένα και πριν κάνα 2ωρο  άλλαξε σε  "Η αίτησή σας εγκρίθηκε από τον Διαχειριστή του Δικτύου".

Η ηχογράφηση στη Protergia έγινε 2/10 πρωί.

Στο app του ΔΕΔΔΗΕ ακόμη βλέπω όμως τη παροχή της Elpe.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...