Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ezio είπε

Οχι δεν μου είπαν για 50ρικο. Μόνο για τα 6€/μηνα. 

Οι καταναλώσεις μου προς το παρών δεν είναι τόσο αλλά για κύρια θέρμανση τον χειμώνα θα έχω air condition οπότε ίσως και να τις πιάσω, δεν ξέρω 

Οπως και να εχει στην θεση σου θα προτιμουσα ζενιθ, προκαταβαλει την συνεπεια και εχει μικροτερη δεσμευση

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Οπως και να εχει στην θεση σου θα προτιμουσα ζενιθ, προκαταβαλει την συνεπεια και εχει μικροτερη δεσμευση

Αφού όσο πάει γίνεται και πιο ακριβό το ρεύμα, θεωρητικά τουλάχιστον δεν με συμφέρει η μεγαλύτερη δέσμευση; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ezio είπε

Αφού όσο πάει γίνεται και πιο ακριβό το ρεύμα, θεωρητικά τουλάχιστον δεν με συμφέρει η μεγαλύτερη δέσμευση; 

Και ναι και οχι. Ρισκο ειναι. Δεν μπορει να ξερει κανενας τι θα γινεται μετα απο 12 ή 18 μηνες. Εσυ επιλεγεις. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Και η χρεωση της μη συνεπειας αφορα μονο τον πρωτο λογαριασμο;

Δεν νομίζω γιατί η χρέωση είναι 653€ και ο πρώτος έναντι 200και. 

Δημοσ.

επιτελους υπογραφηκαν δυο συμβασεις για το smart night. Η μια ειναι ανανεωση προτου ληξει σε λιγες μερες και η αλλη ειναι επιστροφη απο protergia. Αντε να δω τι θα μου ταξουν τωρα απο protergia για να παραμεινω..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χθες εκανα τηλεφωνικα το συμβολαιο με προτεργια για τα 90 ευρω απο το winback. σημερα μου ηρθε μηνυμα ολοκληρωσης εκπροσώπησης απο ελπεντισον. Τι φαση ; 

Επεξ/σία από jimmysss!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Elpediosn 90 winback ή τα μπέρδεψες και εννοείς protergia?😂

ΥΓ. Νέο promo της elpedison 100 ευρώ Σκλαβενίτη ανά παροχή που βρίσκεται σε πράσινο τιμολόγιο σε οποιοδήποτε άλλο πάροχο για να πάει σε μπλε.

Πλην  μεταφοράς από πράσινο ισχύουν  40 Σκλαβενίτη.

EXTRA PROMO ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2025 - ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ 40€_81facb50-b479-4cc6-91dc-e5c13adc1084.pdf

Επεξ/σία από messinia3
  • Haha 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

χθες εκανα τηλεφωνικα το συμβολαιο με προτεργια για τα 90 ευρω απο το winback. σημερα μου ηρθε μηνυμα ολοκληρωσης εκπροσώπησης απο ελπεντισον. Τι φαση ; 

Eίχες υπογράψει πρόσφατα στην elpedison?

Λογικά σωστά σου ήρθαν. Πρώτα ολοκληρώθηκε η μετάβαση στην elpedison και κατόπιν ξεκινά η νέα διαδικασία για μεταφορά της παροχής απο elpedison σε protergia. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

Με την πρωτεργια οταν καλεις εναν φιλο, το 50ρικο παντα μπαινει σε μορφη 10x5 και στους δυο;

Αυτός που παίρνει τη σύσταση 5x10€ και αυτός που δίνει τη σύσταση 50€ στον λογαριασμό του.

Δημοσ.

Καλησπέρα με ένα φίλο έχουμε το smart night (κάναμε ίδια μέρα σύμβαση με zenith), κάναμε στην Ραε καταγγελία εγώ 18/09 αυτός 20/09,πήραμε θετική απάντηση για ανανέωση κ μας έστειλαν ότι θα επικοινωνήσουν . Το θέμα είναι ότι με τον φίλο έχουν επικοινωνήσει εδώ κ 10 μέρες, του έστειλαν κ το συμβόλαιο ενώ εμενα δεν με έχουν πάρει ούτε καν τηλέφωνο. Το συμβόλαιο λήγει 05/11. Τι να κάνω  να πάρω κάπου τηλέφωνο ή να περιμένω γιατί είναι ακόμη νωρίς.

Δημοσ.

Καλησπέρα, από την προηγούμενη Τετάρτη έχει φτάσει στον ΔΕΔΔΗΕ από την ΔΕΗ για αλλαγή παρόχου από τον Ήρων. Παίρνω σήμερα ΔΕΔΔΗΕ να δω τι γίνεται και με παραπέμπουν στη ΔΕΗ. Η ΔΕΗ μου είπε ότι εκκρεμεί η ένδειξη μέτρησης από τον ΔΕΔΔΗΕ. Στην εφαρμογή της ΔΕΗ δε βλέπω να έχει ενεργοποιηθεί η παροχή. Πόσες μέρες μπορεί να πάρει στον ΔΕΔΔΗΕ να κάνει την μέτρηση; Όχι τίποτα άλλο, αλλά στον Ήρων πήγα για τουρισμό και αν συνεχίζει να χρεώνει ο Ήρων βλέπω το 50ρικο να χάνει την αξία του 🙂

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, maotag είπε

Το συμβόλαιο λήγει 05/11. Τι να κάνω  να πάρω κάπου τηλέφωνο ή να περιμένω γιατί είναι ακόμη νωρίς

Απάντησες σωστά μόνος σου... περιμένεις. Σε ίδια φάση είμαι κι εγώ για 1-11-25.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ALXIOA είπε

Το κίτρινο της protergia πρέπει να το ανανεώνουμε κάθε μήνα; 

Πώς γίνεται; 

δεν χρειαζεται ανανεωση για 1 χρονο εχεις συμβαση απλα προσεχεις σε πιο εισαι μηπως αλλαξει ονομασια και χρεωνεσαι παραπανω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...