Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Καρφιτσωμένο μήνυμα από Snoob Δημοσ. 3 Ιανουαρίου.

Δεν υφίσταται δικαιολογία "άγνοιας", είτε για τους θαμώνες, είτε για τα νεότερα μέλη. Όλες οι σχετικές παρεμβάσεις είναι επισημασμένες στην αρχή κάθε σελίδας.

Οκ. Τώρα το γνωρίζω.

Ευχαριστώ πολύ 🙏 🐾 

• Like 2
  • Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Sorath είπε

Απο περιέργεια,  τι γινόταν αν έβαζες πχ like στο post κάποιου που ζητούσε σύσταση; Δεν το καταλαβαίνω το κόλπο

Κανόνες του forum, δεν επιτρέπεται. Όποιος δεν τους τηρεί και έχει απορίες, μπορεί να παραπονεθεί στους moderators ή αν δεν συμφωνεί με αυτούς να αποχωρήσει 😉.

Επεξ/σία από 1J4t
Δημοσ.
4 minutes ago, 1J4t said:

Κανόνες του forum, δεν επιτρέπεται. Όποιος δεν τους τηρεί και έχει απορίες, μπορεί να παραπονεθεί στους moderators ή να αποχωρήσει 😉.

Βρε συ, ξεκόλλα.

Μια απλή ερώτηση κάνω. Δεν κρίνω γιατί δεν επιτρέπεται, ούτε κάποιο παράπονο έχω.

Το πως λειτουργούσε το κόλπο δεν καταλαβαίνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το like άντε μικρό το κακό. Το στέλνω σύσταση σε ότι κινείται - εκτελείται είναι το χειρότερο. Άντε κάποιοι είναι διαβασμένοι και διαβάζουν και θέτουν κριτήρια για το ποια σύσταση θα πάρουν. 

Πάνω κάτω ξέρουμε όλοι ποιοι είναι χύμα και ποιοι νόμιμοι! 

Επεξ/σία από hountalass
  • Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sorath είπε

Βρε συ, ξεκόλλα.

Μια απλή ερώτηση κάνω. Δεν κρίνω γιατί δεν επιτρέπεται, ούτε κάποιο παράπονο έχω.

Το πως λειτουργούσε το κόλπο δεν καταλαβαίνω.

Θα επιτρέψω το "Βρε συ, ξεκόλλα.", γιατί ο γραπτός λόγος δεν επιτρέπει να έχει αντίληψη οποιοσδήποτε, ούτε ο τόνος που απευθύνεσαι ούτε το ύφος των λεγομένων κάποιου/ας. Αν είμασταν face to face σίγουρα δεν θα υπήρχε αυτή η παρεξήγηση, Δυστυχώς ο γραπτός λόγος έχει κι αυτό το μειονέκτημα. Το πως λειτουργεί το κόλπο, πιστεύω ότι γνωρίζουν καλά οι moderators κι όχι εγώ!

Δημοσ.
Στις 15/10/2025 στις 5:32 ΜΜ, bilham είπε

Ειρήσθω εν παρόδω, από εσωτερική ενημέρωση, από τον άλλο μήνα NRG και ΗΡΩΝ θα δίνουν την έκπτωση από τον πρώτο λογαριασμό. Για να το δούμε...

Αυτό είναι Σιγουρο;

Από που το έμαθες σου το είπαν από την εξυπηρέτηση των παροχών ή από καταστήμα τους πχ ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@1J4t Έχουν πεί όμως και το τι γίνεται για το backseat moderation,  ας αφήσουμε το νήμα για τα πιο ενδιαφέροντα 

Επεξ/σία από sdikr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, sdikr είπε

@1J4t Έχουν πεί όμως και το τι γίνεται για το backseat moderation,  ας αφήσουμε το νήμα για τα πιο ενδιαφέροντα 

Συμφωνώ ότι ξεφεύγουμε από τα ενδιαφέροντα του νήματος. Εκτιμώ ότι συμφωνείς, ότι όλοι μας πρέπει να τηρούμε τους κανόνες του forum. Αν διαφωνείς θα περίμενα να το πεις ευθαρσώς!

Επεξ/σία από 1J4t
Δημοσ.
4 hours ago, CHRISpros said:

To χειμώνα, επειδή τα εξωτερικά φώτα ανοίγουν από νωρίς, φτάνει 350-450. 

Το καλοκαίρι πέφτει στις 200-250. 

Να ξέρεις ότι τόσο η Eunice όσο και η προτεργια δεν μπορούν να προχωρήσουν την αίτηση χωρίς ΑΦΜ. Όποτε ή πρέπει να βγάλει η οικοδομή ΑΦΜ ή να δώσεις το δικό σου. Στην δική μου περίπτωση επειδή είμαστε 4 διαμερίσματα και τα πάμε καλά μεταξύ μας πήγαμε προτεργια με το ΑΦΜ του διαχειριστή και μας έστειλε όλους συστάσεις ώστε τουλάχιστον 4-5 μήνες να μην έχουμε να πληρώνουμε κοινόχρηστο ρεύμα.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vali είπε

Να ξέρεις ότι τόσο η Eunice όσο και η προτεργια δεν μπορούν να προχωρήσουν την αίτηση χωρίς ΑΦΜ. Όποτε ή πρέπει να βγάλει η οικοδομή ΑΦΜ ή να δώσεις το δικό σου. Στην δική μου περίπτωση επειδή είμαστε 4 διαμερίσματα και τα πάμε καλά μεταξύ μας πήγαμε προτεργια με το ΑΦΜ του διαχειριστή και μας έστειλε όλους συστάσεις ώστε τουλάχιστον 4-5 μήνες να μην έχουμε να πληρώνουμε κοινόχρηστο ρεύμα.

Αφου υπηρχε συνεννοηση μεταξυ σας, την βρισκω καταπληκτικη ιδεα, γτ ετσι γυρισαν σε σας ολες οι συστασεις μεσα απο τα κοινοχρηστα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vali είπε

Έχουμε αφμ πολυκατοικίας. 

Είδα τη eunice αλλά και το σταθερό της elpedison. 

Την πρώτη δεν την ξέρω ούτε καν εγώ που είμαι στο φόρουμ και παρακολουθώ, που να πείσω "άσχετους" να βάλουμε αυτή ; 😂

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Έχουμε αφμ πολυκατοικίας. 

Είδα τη eunice αλλά και το σταθερό της elpedison. 

Την πρώτη δεν την ξέρω ούτε καν εγώ που είμαι στο φόρουμ και παρακολουθώ, που να πείσω "άσχετους" να βάλουμε αυτή ; 😂

Συζητηστε και για προτεργια οπως ειπε @vali, 9.90 και 0,119/kw, μια η συσταση που θα παρετε και αν υπαρχουν και καποιοι που θα θελαν να βαλουν προτεργια με το να παρουν συσταση απο την κοινοχρηστη παροχη θα βγει καλη τιμη ετησια.

ΥΓ. για ποσα διαμερισματα μιλαμε; ιδανικα να εκαναν ολοι ή μαλλον 10 αλλαγη παροχου σε ενα κιτρινο (στο deal) της προτεργιας, εαν δεν θελουν προτεργια εστω και για λιγες μερες και μετα ας επιστρεψουν οπου ηταν ωστε να βγαλετε τζαμπα κανενα 6μηνο το ρευμα. Δεν ξερω αν θα μπορουσες να τους πεισεις.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Καλημέρα σας,

ερωτηση επιβεβαίωσης:

Μετα απο συναψη συμβασης μέσω συστασης,

3η σελίδα προτεργια συμβαση μου γραφει αυτο :
image.png.3fef3c8d661d801f571c85fca2540625.png

ειμαι οκ για τα 5x10€ ???

Ευχαριστω προκαταβολικά στην ομαδα !!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ste21 είπε

Καλημέρα σας,

ερωτηση επιβεβαίωσης:

Και BAF50 το αναγράφουν ενίοτε,αλλά προφανώς αφού αναφέρει σύσταση και 50 ευρώ είσαι οκ.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ste21 είπε

Καλημέρα σας,

ερωτηση επιβεβαίωσης:

Καλοφάγωτα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...