Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Vstromrider είπε

Η protergia στελνει ποτε λογαριασμο ? κοντευουν 2 μηνες να περασουν και ακομα λογαριασμο δεν εχω λαβει. Ουτε εντυπο, ουτε email, Ουτε μεσα στην εφαρμογη.

Εχεις δωσει μετρησεις; και την αναφερει η εφαρμογη στο ιστορικο; προς τιμολογηση ή τιμολογημενη;

• Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vstromrider είπε

Η protergia στελνει ποτε λογαριασμο ? κοντευουν 2 μηνες να περασουν και ακομα λογαριασμο δεν εχω λαβει. Ουτε εντυπο, ουτε email, Ουτε μεσα στην εφαρμογη.

Εγω 12/8 έκανα αλλαγή σε Protergia και πριν καμιά εβδομάδα με ήρθε ο λογαριασμός 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Eχεις δρομο ακομα, δεν νομιζω να θες να σπασεις συμβολαιο και να πληρωσεις πεναλτι. 

Αν μπορει ο @bilham να μας διαφωτισει σε αυτο που ελεγε την αλλη φορα οτι σε μικρες καταναλωσεις με τριφασικη παροχη συμφερει το πικασο της προτεργιας. Αν εισαι στη συγκεκριμενη περιπτωση δηλαδη, τι καταναλωση εχεις τον χρονο; το 268 ειναι αντιπροσωπευτικο;

Περίπου εκεί είναι η καταναλώσεις σπάνια θα περάσω της 500 kw

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Εχεις δωσει μετρησεις; και την αναφερει η εφαρμογη στο ιστορικο; προς τιμολογηση ή τιμολογημενη;

εγω να δωσω μετρησεις? η ΔΕΔΔΗΕ δεν μετραει? Ημερομηνια τελευταιας μετρησης 22-8-2025. Οταν και εδωσα για την μεταφορα.
Ελεγε για μετρηση τον Οκτωβριο, περασε η ημερομηνια και τωρα λεει "επομενη καταμετρηση 11-11-2025"

Δημοσ.
13 minutes ago, Vstromrider said:

εγω να δωσω μετρησεις? η ΔΕΔΔΗΕ δεν μετραει? Ημερομηνια τελευταιας μετρησης 22-8-2025. Οταν και εδωσα για την μεταφορα.
Ελεγε για μετρηση τον Οκτωβριο, περασε η ημερομηνια και τωρα λεει "επομενη καταμετρηση 11-11-2025"

Και η μητέρα μου από 16 Αυγ στην προτεργια, στις 15 οκτ φάνηκε ο πρώτος λογαριασμός στην εφαρμογή.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Vstromrider είπε

Μπες στο mydeddieapp και δες αν έχει καταγραφεί μέτρηση και πότε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ΤΕΑ τον Οκτωβριο ειναι σε ανοδικη πορεια, Σεπτεμβριο εκλεισε καπου 0,091 και Οκτωβριο μεχρι στιγμης ειναι 0,113. Οσοι ειναι σε expost κιτρινα θα εχουν πολυ ακριβη τιμη κιλοβατωρας τον Οκτωβριο. 

π.χ. το save της ζενιθ ειχε 0,1504 τον Σεπτεμβριο. Φανταζομαι Οκτωβριο θα φτασει 0,20

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dhmak είπε

Expost Κίτρινα να φανταστώ τα Κίτρινα με μηχανισμό διακύμανσης π.χ. yellow free

Ναι ακριβως. Ειναι αυτα στα οποια η τιμη ανακοινωνεται μετα το τελος του μηνα. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Vstromrider είπε

6-09-2025 kai 5-10-2025

Λογαριασμος δεν εχει ερθει ακομα.

Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο στον Δεδδηε.. Να δεις αν έχουν  δώσει τις μετρήσεις  στον προμηθευτή σου.. Και με ποια ημερομηνία.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, takoulou είπε

Μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο στον Δεδδηε.. Να δεις αν έχουν  δώσει τις μετρήσεις  στον προμηθευτή σου.. Και με ποια ημερομηνία.. 

μπορω να τον τυπωσω κιολας μονος μου τον λογαριασμο. DIY παροχη ρευματος.

Δημοσ.

Ποιοι είναι οι τουριστικοί προορισμοί αυτό το μήνα για εξοχικό με λίγες kw κατανάλωση;

Τι δώρα παίζουν; 

Ήρων ήμουν πριν 3 μήνες άρα λογικά δεν διεκδικούμε 50€. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, prefuse είπε

Ποιοι είναι οι τουριστικοί προορισμοί αυτό το μήνα για εξοχικό με λίγες kw κατανάλωση;

Τι δώρα παίζουν; 

Ήρων ήμουν πριν 3 μήνες άρα λογικά δεν διεκδικούμε 50€. 

Αφου περασες απο ΗΡΩΝ, ακολουθει η volton για ενα μηνα δωρεαν χρεωση προμηθειας και η προτεργια με συσταση για το γνωστο 10x5, lite για πολυ χαμηλες καταναλωσεις με μηδενικο παγιο, αλλιως deal,

Επεξ/σία από Seldon40
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Αφου περασες απο ΗΡΩΝ, ακολουθει η volton για ενα μηνα δωρεαν χρεωση προμηθειας και η προτεργια με συσταση για το γνωστο 10x5

5χ10!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...