Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και οκ στα κινητά σου λέει για όσο σε καλύπτει το συμβόλαιο κρατάς τις τιμές που έχεις.

Στην τηλεόραση τι αλλάζει και είτε φεύγεις ατελώς είτε τρως το νταβατζηλίκι +1,90€ ;

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 26/05/2025 at 10:34, mclound said:

ότι γουστάρουν κάνουν. Που κάνουμε καταγγελία σύμβασης;

Είχα μια μακρά συνομιλία μέσω Chat χτες.
Να μην σας κουράζω,
από 08/07/2025 και για δύο μήνες, μπορούμε να κάνουμε καταγγελία σύμβασης ατελώς, να φύγεις δηλαδή επειδή "άλλαξε η συμφωνία" και να μην πληρώσεις πρόστιμο. Αν φύγεις πιο πριν από τις 08/07, πληρώνεις.

(Hint-Hint) Αν είναι έξυπνοι Cosmote και Nova θα πρέπει να περιμένουν σαν γεράκια και να βγάλουν προσφορές κοντά σε εκείνη την περίοδο για να μαζέψουν τους δυσαρεστημένους.

Στην δικιά μου περίπτωση φάνηκε και η πονηριά τους.
Κανονικά το 2ετές που είχα έληγε μέσα Ιούνη. Από αρχές Απρίλη όμως άρχισαν να μου στέλνουν SMS για "ανανέωση". Μου φάνηκε παράξενο. Τους τηλεφώνησα και μου είπαν κάτι τυπικούρες. Τέλος πάντων επειδή ήθελα να ανανεώσω, ανανέωσα για άλλα 2 χρόνια.
Προφανώς και εκ των υστέρων γίνεται αντιληπτό ότι αν έφτανε ο Ιούνης και έλεγα να ανανεώσω θα γνώριζα ήδη για την μείωση ποιότητας του Disney+ και την αύξηση της τιμής και δεν θα το έκανα. Οπότε προσπάθησαν να με "καπαρώσουν" πριν μάθω για τις αυξήσεις

Πολύ σκοτεινές πρακτικές η Vodafone
Άσε που αυτό που δεν μπορείς να μιλήσεις εύκολα σε άνθρωπο (καταραμένος Tobi) είναι ένα ακόμα μείον που με κάνει να θέλω να φύγω.

Για πείτε; Cosmote ή Nova?
Δυστυχώς είμαι σε χωριό μακρυά από "εναλλακτικούς" (βλ. Inalan, HCN)

Δημοσ.

Καλησπέρα , 

Είδα και εγώ τις αλλαγές στην τιμολογιακή τους πολιτική και πραγματικά αυτό που γίνεται είναι απαράδεκτο.

Έβαλαν την προσφορά κράχτη με το πακέτο hbo max στα 9,99 μαζί με το Disney+ premium πριν από λίγους μήνες για να τσιμπήσει ο κόσμος και τώρα αλλάζουν λίγο καιρό μετά όσα προσφέρει το πακέτο.

Ο βασικός λόγος  που έκανα το συμβόλαιο ήταν το Disney+ καθώς ήταν φθηνότερο από το  να έχεις την  σκέτη την αντίστοιχη συνδρομή premium στην Disney ( αυτή τη στιγμή στα 14 €).

Κατά τα άλλα , είναι τραγικό εν έτει 2025 να έχουν πάρει τα δικαιώματα για το hbo max και οι σειρές να είναι σε ανάλυση 1080p χωρίς 5.1 ήχο ….

Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι μπορεί να γίνει ατελώς η διακοπή και ότι θα με καλέσουν από το τμήμα αποσυνδέσεων .

Κρίμα πραγματικά δεν έχω την υπηρεσία ούτε 1 μήνα 

@aXer δεν μπορείς να φύγεις πριν τις 08/07; Ή τουλάχιστον να παραμείνεις μέχρι αυτή την ημερομηνία; Για αυτό δεν υποτίθεται ότι ενημερώνουν πιο πριν;

Τέλος, μήπως ξέρει κανείς τι συμβαίνει με τον εξοπλισμό σε τέτοιες περιπτώσεις; Υποθέτω μπορώ να τον επιστρέψω, λεπτό δεν θέλω να δώσω για το άθλιο  tv box.

Συγγνώμη για το rant, αλλά  πραγματική κοροϊδία εκ μέρους τους

• Like 1
Δημοσ.
18 minutes ago, thpatrik said:

@aXer δεν μπορείς να φύγεις πριν τις 08/07; Ή τουλάχιστον να παραμείνεις μέχρι αυτή την ημερομηνία; Για αυτό δεν υποτίθεται ότι ενημερώνουν πιο πριν;

Φυσικά και μπορείς να φύγεις απλά θα πληρώσεις τα πρόστιμα που φαίνονται στο συμβόλαιο και μάλιστα αν έχεις και TV, τα πληρώνεις ΔΙΠΛΑ. Έτσι μου είπαν τουλάχιστον εμένα. Γιατί τους είπα "σύμφωνα με το συμβόλαιο αν κόψω τώρα θα πληρώσω 44€, σωστά;" και μου λέει "Όχι θα πληρώσετε 88€ γιατί είναι και η TV". Κάτι που φυσικά δεν γράφει πουθενά το συμβόλαιο.

Παιδιά εγώ το 2017  είχα κάνει καταγγελία την Vodafone για παρόμοια φάση σε κινητή τηλεφωνία. Τότε με δικαίωσε η ΕΕΤΤ και μάλιστα έχω κρατήσει τις επιστολές. Είναι ύπουλη η Vodafone. Ναι, να λέμε τα καλά, ανταποκρινόταν γρήγορα σε τυχόν βλάβες (τουλάχιστον σε σχέση με τον αργοκίνητο ΟΤΕ) αλλά η υποστήριξή της έχει γίνει παντελώς δύσκολη στην επικοινωνία, πρέπει να απολύσαν πολύ κόσμο από τα τηλέφωνα και να βασίστηκαν στην σπαστική μαλακία τον Tobi.

Θα μου πείτε, οι άλλοι είναι καλύτεροι; Όχι. Αλλά όταν κάποιος από τους 3 μεγάλους κάνει τέτοιες μλκς, καλό θα ήταν να υπάρχει μαζική αποχώρηση και να καταλαβαίνουν πως πλέον οι καταναλωτές ενημερώνονται και δεν είναι όπως παλιά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, aXer είπε

Φυσικά και μπορείς να φύγεις απλά θα πληρώσεις τα πρόστιμα που φαίνονται στο συμβόλαιο και μάλιστα αν έχεις και TV, τα πληρώνεις ΔΙΠΛΑ. Έτσι μου είπαν τουλάχιστον εμένα. Γιατί τους είπα "σύμφωνα με το συμβόλαιο αν κόψω τώρα θα πληρώσω 44€, σωστά;" και μου λέει "Όχι θα πληρώσετε 88€ γιατί είναι και η TV". Κάτι που φυσικά δεν γράφει πουθενά το συμβόλαιο.

Παιδιά εγώ το 2017  είχα κάνει καταγγελία την Vodafone για παρόμοια φάση σε κινητή τηλεφωνία. Τότε με δικαίωσε η ΕΕΤΤ και μάλιστα έχω κρατήσει τις επιστολές. Είναι ύπουλη η Vodafone. Ναι, να λέμε τα καλά, ανταποκρινόταν γρήγορα σε τυχόν βλάβες (τουλάχιστον σε σχέση με τον αργοκίνητο ΟΤΕ) αλλά η υποστήριξή της έχει γίνει παντελώς δύσκολη στην επικοινωνία, πρέπει να απολύσαν πολύ κόσμο από τα τηλέφωνα και να βασίστηκαν στην σπαστική μαλακία τον Tobi.

Θα μου πείτε, οι άλλοι είναι καλύτεροι; Όχι. Αλλά όταν κάποιος από τους 3 μεγάλους κάνει τέτοιες μλκς, καλό θα ήταν να υπάρχει μαζική αποχώρηση και να καταλαβαίνουν πως πλέον οι καταναλωτές ενημερώνονται και δεν είναι όπως παλιά...

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Δηλαδή πρέπει να αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική και μετά να φύγεις ; Αρκετά περίεργο , περίμενα ότι θα συνέβαινε το αντίθετο , ότι αφού δεν διακόπτεις ενώ έχεις ενημερωθεί είναι σαν να αποδέχεσαι σιωπηρά την αλλαγή 

Οκ, θα περιμένω να δω τι θα μου πουν ( γιατί μου έχουν πει χωρίς κοστος) και στη χειρότερη κάνω διακοπή από 09/07. Θα κάνω update μήπως βοηθηθεί οποίος θέλει να διακόψει

Αύξηση τιμής με υποβάθμιση υπηρεσίας, χωρίς σαφείς οδηγίες για τους ήδη υφιστάμενους συνδρομητές. Εξαιρετικό!

Επεξ/σία από thpatrik
  • Like 2
Δημοσ.
8 hours ago, thpatrik said:

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Δηλαδή πρέπει να αλλάξει η τιμολογιακή πολιτική και μετά να φύγεις ; Αρκετά περίεργο , περίμενα ότι θα συνέβαινε το αντίθετο , ότι αφού δεν διακόπτεις ενώ έχεις ενημερωθεί είναι σαν να αποδέχεσαι σιωπηρά την αλλαγή 

Οκ, θα περιμένω να δω τι θα μου πουν ( γιατί μου έχουν πει χωρίς κοστος) και στη χειρότερη κάνω διακοπή από 09/07. Θα κάνω update μήπως βοηθηθεί οποίος θέλει να διακόψει

Αύξηση τιμής με υποβάθμιση υπηρεσίας, χωρίς σαφείς οδηγίες για τους ήδη υφιστάμενους συνδρομητές. Εξαιρετικό!

Είναι πονηροί.

Ρωτάω "Τι θα πληρώσω αν φύγω;" Μου λέει "Τίποτα". Ξαναρωτάω "Ακόμα κι αν φύγω πριν τις 08/07?". "Όχι, μου λέει, τότε θα πληρώσετε 88€".

Κατάλαβες;

Προσπαθούν να σε μπερδέψουν για να τσεπώσουν τουλάχιστον την ρήτρα.

Επίσης έχει νόημα το να φύγεις χωρίς πρόστιμο μετά τις 08/07 γιατί θεωρητικά δεν φεύγεις απλώς αλλά καταγγέλεις την σύμβαση λόγω μονομερούς αλλαγής των όρων.

Δημοσ.

Εγω εχω μονο το vodafone TV δηλαδη τωρα θα εχει το standard disney+ αντι premium αν ειναι ετσι μετα τις 8/7  και να φυγω και να δώσω τον εξοπλισμο 

Δημοσ.

Αξιζει η μεταβαση απο νετφλιξ σε βονταφον TV ? Εχω προσπφορα για σταθερο και ιντερνετ στα 69,62 για 100αρα γραμμη (4 μηνεσ δωρο παγια) και σκεφτομαι μηπως πω ναι αλλα δεν ξερω αν θα με καλυπτει το περιεχομενο 

Δημοσ.

Δεν βρισκω ξεκαθαρα καπου το περιεχομενο.. αλλα ρωταω και εσας που το εχετε αν εχει αρκετες ταινιες (πιο mainsteam ή ωραιες σειρες)

Επισης το HBO και το disney+ εχουν ελληνικους υπότιτλους;

Δημοσ.

Για εμένα δεν αξίζει, μπορείς να βάλεις με 10 ευρώ και να το δοκιμάσεις για ένα μήνα ή αν έχει κάποιος γνωστός σου να δεις τι έχει.

Δημοσ.
4 hours ago, jimmysss! said:

Αξιζει η μεταβαση απο νετφλιξ σε βονταφον TV ? Εχω προσπφορα για σταθερο και ιντερνετ στα 69,62 για 100αρα γραμμη (4 μηνεσ δωρο παγια) και σκεφτομαι μηπως πω ναι αλλα δεν ξερω αν θα με καλυπτει το περιεχομενο 

Τι συγκρίνεις τώρα; Μήλα με ηλιόσπορους;

Το Vodafone TV έχει το 1/100 της βιβλιοθήκης του Netflix

Δημοσ.
3 hours ago, phanispal said:

Μπορεί, αλλά η πλειοψηφία του Netflix είναι σαβούρα, απλά για να υπάρχει.

Βέβαια κάποιοι πιθανόν να τα βλέπουν.

Ναι, ευτυχώς που είχα το Vodafone και πρόλαβα και είδα το Meg 2 και το Godzilla X Kong :D

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...