Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως μας δουλεύει ο OP και έστειλε κενό φάκελο;

Μήπως ξέχασες να βάλεις τα στικάκια στον φάκελο;

Just saying...

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 2
  • Thanks 2
  • Haha 2
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να μην είχε κλείσει καλά ο φάκελος και τα στικάκια να έπεσαν στη μεταφορά υπάρχει?

Πάντως επειδή κι εγώ έχω χρησιμοποιήσει Box Now δεκάδες φορές, ακόμα και σε αντικείμενα και συσκευές μεγάλης αξίας, το θεωρώ απλά απίθανο να έκανε τη δουλειά μεταφορέας της Box Now ειδικά για στικάκια.

Ένα από τα τρία θεωρώ πως έγινε:

1. Κάτι δεν μας λες καλά εσύ.

2. Κάτι δεν σου λέει καλά ο αγοραστής.

3. Η συσκευασία ήταν ανεπαρκώς σφραγισμένη και τα στικάκια έφυγαν στη μεταφορά.

• Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Charismo είπε

[...]

Ένα από τα τρία θεωρώ πως έγινε:

1. Κάτι δεν μας λες καλά εσύ.
2. Κάτι δεν σου λέει καλά ο αγοραστής.
3. Η συσκευασία ήταν ανεπαρκώς σφραγισμένη και τα στικάκια έφυγαν στη μεταφορά.

Κάντο polling αυτό...

Εγώ ψηφίζω το "2"

Επεξ/σία από micos000
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Μου φαίνεται παραλογο γιατι καθε φορά εχουν ενα τεραστιο σακο να γεμίσουν μια ντουλαπα σιγα μη κατσει κ ουτε που ξερει τι εχει μεσα το πακετο κ αν αξίζει. Βιντεο με το πακεταρισμα κ ο παραλήπτης επισης αν το κοστος δημιουργει πρόβλημα .

• Like 2
Δημοσ.

Τα είχα βάλει κανονικά τα στικακια μέσα τώρα δεν ξέρω τι έγινε δεν απαντάνε και στην box δε σηκώνουν τηλέφωνα να μιλήσουμε τίποτα ο φακελος ητανε αυτος   

1725863446876.jpg.fadf5e4000733fdcd1e9136d5dd6f1b8 1.jpg

Δημοσ.

Αντικειμενικά δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση. Γι αυτό είναι και τα μεταφορικά φθηνά. Στις σοβαρές μεταφορικές υπάρχει η δυνατότητα ασφάλισης περιεχομένου με μια επιβάρυνση (ακόμη και στα ΕΛΤΑ).

• Like 2
Δημοσ.
15 hours ago, panos0100 said:

Όλες οι κριτικές του ήτανε 100% θετικές το θέμα είναι τι μπορώ να κάνω τώρα από εδώ και πέρα εφόσον ο φάκελος που άνοιξε  ήτανε άδειος τα πηρανε αυτοι απο το boxnow  

σε δουλεύει ψιλό γαζί ο αγοραστης

• Like 10
Δημοσ.

εχω στειλει πολλες φορες με boxnow πολλαπλασιας αξιας πραγματα και πηγαν ολα οπως επρεπε κατι σαπιο υπαρχει, να εκλεβαν κανα iphone ξερω γω να πω ενταξει αλλα για στικακια που πιθανον για εκεινον να ειχαν 0 αξια σιγα να μην εχανε καποιος την δουλεια του για αυτα....

• Like 3
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, kalmik είπε

Αντικειμενικά δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση. Γι αυτό είναι και τα μεταφορικά φθηνά. Στις σοβαρές μεταφορικές υπάρχει η δυνατότητα ασφάλισης περιεχομένου με μια επιβάρυνση (ακόμη και στα ΕΛΤΑ).

Στην Γενικη ταχυδρομικη που ειχα στειλει ενα Seiko ρολοι με ειχανε πει τοτε οτι αν το κλεψουν δεν εχουμε ευθυνη καμια δεχεστε να το στειλουμε; ουτε για καποια ασφαλεια με ειπανε

• Like 2
Δημοσ.

Ας το δούμε σαν πιθανότητες,   το να άνοιξαν απο την box το δικό σου πακέτο και να πήρανε το περιεχόμενο είναι 1/1000  το να το παρέλαβε ο παραλήπτης αλλά να λέει πως δεν είχε τίποτα μέσα χωρίς είναι 1/100.

Δεν είναι απίθανο να το έχει κάνει κάποιος απο την box,  αλλά δεν θα διακινδύνευε για στικάκια την εργασία του και μετά το τρέξιμο στα δικαστήρια

2 hours ago, panos0100 said:

Στην Γενικη ταχυδρομικη που ειχα στειλει ενα Seiko ρολοι με ειχανε πει τοτε οτι αν το κλεψουν δεν εχουμε ευθυνη καμια δεχεστε να το στειλουμε; ουτε για καποια ασφαλεια με ειπανε

https://www.taxydromiki.com/timokatalogos-esoterikoy-elladas

Screenshot_5.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Boxnow είναι από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη κούριερ.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.

Αρχικά να πω κι εγώ ότι ψιλοχλωμό το βλέπω να άνοιξε κάποιος της εταιρίας το φάκελο και να πήρε τα στικάκια. Με τί κριτήριο επέλεξε το δέμα και γιατί;

Επίσης αυτό με το βίντεο για το boxing/unboxing του δέματος που πολλοί λέτε, πραγματικά πιστεύετε ότι σας καλύπτει σε κάτι; Μου στέλνεις ένα βίντεο και λες "να κοίτα, το πακετάρισα". Και λοιπόν;

Αν όντως γίνει η στραβή μόνο αδιάκοπο βίντεο από την συσκευασία μέχρι την θυρίδα του box (ή το αντίστροφο για το unboxing) θα μπορούσε θεωρητικά να διασφαλίσει κάτι. Οτιδήποτε άλλο (για εμένα τουλάχιστον) δεν λέει κάτι

• Like 18
Δημοσ.
1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Αρχικά να πω κι εγώ ότι ψιλοχλωμό το βλέπω να άνοιξε κάποιος της εταιρίας το φάκελο και να πήρε τα στικάκια. Με τί κριτήριο επέλεξε το δέμα και γιατί;

Επίσης αυτό με το βίντεο για το boxing/unboxing του δέματος που πολλοί λέτε, πραγματικά πιστεύετε ότι σας καλύπτει σε κάτι; Μου στέλνεις ένα βίντεο και λες "να κοίτα, το πακετάρισα". Και λοιπόν;

Αν όντως γίνει η στραβή μόνο αδιάκοπο βίντεο από την συσκευασία μέχρι την θυρίδα του box (ή το αντίστροφο για το unboxing) θα μπορούσε θεωρητικά να διασφαλίσει κάτι. Οτιδήποτε άλλο (για εμένα τουλάχιστον) δεν λέει κάτι

Μία χαρά σε διασφαλίζει το βιντεο. Φαίνεται πως είναι εξωτερικά το πακέτο με το αντικείμενο, με τα χαρτιά που είναι κολλημένα. Από ένα σωστό βίντεο με πακετάρισμα μπορεί να καταλάβει η άλλη πλευρά αν όντως έλαβε το ίδιο πακέτο η έγινε κάτι άλλο όπως μπέρδεμα πακέτων. Αν το έχει ανοίξει κάποιος το πακέτο να κλέψει, φαίνεται ξεκάθαρα το σημείο που το άνοιξε. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...