esertas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Σε εμάς μας δώσαν χαρτί από το σχολείο να το υπογράψουμε όποιος θέλει να φεύγει μόνο του το παιδί. Ε' δημοτικού.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Σήμερα έλαβα το ακόλουθο email από τον διευθυντή του σχολείου όπου πηγαίνει η μεγάλη μου κόρη: Spoiler «Ενημέρωση για τη λειτουργία και τις ώρες αποχώρησης του Αναβαθμισμένου Ολοήμερου: Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, Σας ενημερώνουμε ότι για το τρέχον σχολικό έτος η αποχώρηση των μαθητών/τριών που παρακολουθούν το Αναβαθμισμένο Ολοήμερο γίνεται αποκλειστικά στις παρακάτω ώρες: • 14:55 (με τη λήξη της 1ης διδακτικής ώρας της Ζώνης «Μελέτη–Προετοιμασία») • 15:50 (με τη λήξη της 2ης διδακτικής ώρας της ίδιας Ζώνης) Οι ρυθμίσεις αυτές προβλέπονται ρητά από την Υ.Α. Φ12/14283/Δ1 (ΦΕΚ Β’ 695/19.02.2025). Η φοίτηση στο δηλωμένο ωράριο είναι υποχρεωτική. Για έκτακτη αποχώρηση πριν από τις παραπάνω ώρες απαιτείται προηγούμενη έγγραφη ενημέρωση του σχολείου. Η παραλαβή των μαθητών/τριών γίνεται αποκλειστικά από γονέα/κηδεμόνα ή ενήλικο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Δεν επιτρέπεται παραλαβή από ανήλικο άτομο.( Κάθε άλλο προηγούμενο έγγραφο που περιήλθε στην κατοχή σας και επέτρεπε να αποχωρεί παιδί με την έγκριση του γονέα μόνο του ,δεν ισχύει πλέον και παρακαλούμε να το αγνοήσετε). Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στις ώρες αποχώρησης (14:55 και 15:50), για την ομαλή λειτουργία του προγράμματος. [...].» Θα ήμουν έτοιμος να ρωτήσω πού προβλέπεται αυτό αλλά... ... δεν έχω ανήλικο για να την παραλάβει. Απλώς το αναφέρω...
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Εγω θα το πάω ανάποδα γιατι η χωρα αυτη ως γνωστιν είναι πλήρως οργανωμένη και δεν αφηνει τιποτα στην τυχη του. Ας πουμε λοιπον οτι εγω δεν υπογράψω το χαρτι αυτο Αρα 1. το παιδι θα πρεπει να φευγει παντα με συνοδεία κάποιων εξουσιοδοτημένων ανθρωπων, παππούδες, γιαγιάδες, μαναδες οπως αναφέρεται κλπ Αρα 2. Το σχολείο υποχρεούται να εχει καποιον όταν σχολανε τα παιδιά να ελέγχει ποια πρέπει να φύγουν ασυνόδευτα ποια με συνοδεία και να ελεγχει και την ταυτότητα αυτών που τα παραλαμβάνουν. Τι οχι, μακαρι να γινουμε Μονακό 😁
chill Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paredwse είπε Σήμερα έλαβα το ακόλουθο email από τον διευθυντή του σχολείου όπου πηγαίνει η μεγάλη μου κόρη: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου «Ενημέρωση για τη λειτουργία και τις ώρες αποχώρησης του Αναβαθμισμένου Ολοήμερου: Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, Σας ενημερώνουμε ότι για το τρέχον σχολικό έτος η αποχώρηση των μαθητών/τριών που παρακολουθούν το Αναβαθμισμένο Ολοήμερο γίνεται αποκλειστικά στις παρακάτω ώρες: • 14:55 (με τη λήξη της 1ης διδακτικής ώρας της Ζώνης «Μελέτη–Προετοιμασία») • 15:50 (με τη λήξη της 2ης διδακτικής ώρας της ίδιας Ζώνης) Οι ρυθμίσεις αυτές προβλέπονται ρητά από την Υ.Α. Φ12/14283/Δ1 (ΦΕΚ Β’ 695/19.02.2025). Η φοίτηση στο δηλωμένο ωράριο είναι υποχρεωτική. Για έκτακτη αποχώρηση πριν από τις παραπάνω ώρες απαιτείται προηγούμενη έγγραφη ενημέρωση του σχολείου. Η παραλαβή των μαθητών/τριών γίνεται αποκλειστικά από γονέα/κηδεμόνα ή ενήλικο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Δεν επιτρέπεται παραλαβή από ανήλικο άτομο.( Κάθε άλλο προηγούμενο έγγραφο που περιήλθε στην κατοχή σας και επέτρεπε να αποχωρεί παιδί με την έγκριση του γονέα μόνο του ,δεν ισχύει πλέον και παρακαλούμε να το αγνοήσετε). Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στις ώρες αποχώρησης (14:55 και 15:50), για την ομαλή λειτουργία του προγράμματος. [...].» Θα ήμουν έτοιμος να ρωτήσω πού προβλέπεται αυτό αλλά... ... δεν έχω ανήλικο για να την παραλάβει. Απλώς το αναφέρω... Συγχαρητήρια στον διευθυντή του σχολείου για email δίχως ορθογραφικά. Στην τρίτη τάξη πάει η κόρη μου....3 χρόνια δεν έχω λάβει τώρα email χωρίς λάθη! 44 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εγω θα το πάω ανάποδα γιατι η χωρα αυτη ως γνωστιν είναι πλήρως οργανωμένη και δεν αφηνει τιποτα στην τυχη του. Ας πουμε λοιπον οτι εγω δεν υπογράψω το χαρτι αυτο Αρα 1. το παιδι θα πρεπει να φευγει παντα με συνοδεία κάποιων εξουσιοδοτημένων ανθρωπων, παππούδες, γιαγιάδες, μαναδες οπως αναφέρεται κλπ Αρα 2. Το σχολείο υποχρεούται να εχει καποιον όταν σχολανε τα παιδιά να ελέγχει ποια πρέπει να φύγουν ασυνόδευτα ποια με συνοδεία και να ελεγχει και την ταυτότητα αυτών που τα παραλαμβάνουν. Τι οχι, μακαρι να γινουμε Μονακό 😁 Καλά περίμενε!!! Εδώ μια βδομάδα εργάστηκαν και χτύπησαν ήδη άδεια, σιγά μην καθυστερήσουν το σχόλασμα τους για να κοιτάξουν με ποιον φεύγουν τα παιδιά μας. Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις 3-4 ώρες ημερησίως τον μισό χρόνο; Άστα! Είμαι ένας γονιός που πήγε προ 4ετίας να παραλάβει το τετράχρονο τότε παιδί του το οποίο ΔΕΝ ήταν στο σχολείο του και ΔΕΝ το είχε παραλάβει κανένας δικός μας άνθρωπος. Απλά όταν άνοιξε η πόρτα έφυγε από την προσοχή των δασκάλων και πήγε σε παρακείμενη παιδική χαρά.... Είμαι χρήστης που έχει για avatar εικόνα που γράφει angry cunt....η δασκάλα έζησε. Απλά ικανοποιήθηκα τόσο όταν βρήκα την κόρη μου δίχως να έχει συμβεί κάτι κακό που δεν μου έμεινε σκέψη για κάτι άλλο. Μάλλον chill cunt είμαι τελικά xaxa. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από chill 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα