Προς το περιεχόμενο

XIAOMI Mini LED Gaming Monitor G Pro 27i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, korakios είπε

επειδή το έψαχνα μτχ , μου έτυχε σε 2 προσφορές να έχει ένα καμμένο πίξελ , άρα πάρε απο μαγαζί που να έχει Zero Pixel εγγύηση (πχ Πλαίσιο και προφανώς ακριβότερα) . (Η Xiaomi δεν έχει zero pixel εγγύηση , θα πρέπει να καούν παραπάνω και είναι και μίξη subpixel)

Και μεσω skroutz αν το παρεις στο αλλαζουν χωρις πολλα πολλα. Φιλος το πηρε μεσω skroutz απο το msystems. Του εβγαλε ενα καμμενο pixel μετα απο μερικες ωρες χρησης. Μιλησε κατευθειαν με το skroutz οχι με το καταστημα. Κανονισαν μεταφορικη να παραλαβει το μονιτορ και ταυτοχρονα εβαλαν νεα παραγγελια. Μειναμε μλκς με την εξυπηρετηση του skroutz

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 4
  • Απαντ. 893
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Και μεσω skroutz αν το παρεις στο αλλαζουν χωρις πολλα πολλα. Φιλος το πηρε μεσω skroutz απο το msystems. Του εβγαλε ενα καμμενο pixel μετα απο μερικες ωρες χρησης. Μιλησε κατευθειαν με το skroutz οχι με το καταστημα. Κανονισαν μεταφορικη να παραλαβει το μονιτορ και ταυτοχρονα εβαλαν νεα παραγγελια. Μειναμε μλκς με την εξυπηρετηση του skroutz

Μόνο μέσω skroutz παίρνω πια, ακριβώς για αυτό το λόγο. Όσες φορές χρειάστηκε με εξυπηρέτησαν άμεσα χωρίς εμπόδια και χωρίς κόστος.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν ήξερα ότι βγάζει και συχνά ζήτημα με pixel. Ξέρει κανείς αν δέχονται ως ελάττωμα το ξεθώριασμα; Το αλλάζουν σε αυτή την περίπτωση;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, korakios είπε

επειδή το έψαχνα μτχ , μου έτυχε σε 2 προσφορές να έχει ένα καμμένο πίξελ , άρα πάρε απο μαγαζί που να έχει Zero Pixel εγγύηση (πχ Πλαίσιο και προφανώς ακριβότερα) . (Η Xiaomi δεν έχει zero pixel εγγύηση , θα πρέπει να καούν παραπάνω και είναι και μίξη subpixel)

εμένα πάντως η infoquest μου κάλυψε κανονικά κολλημένο Pixel. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, socper είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Δεν ήξερα ότι βγάζει και συχνά ζήτημα με pixel. Ξέρει κανείς αν δέχονται ως ελάττωμα το ξεθώριασμα; Το αλλάζουν σε αυτή την περίπτωση;

Στην τεχνική υποστήριξη μου είπαν ότι δεν τους έχει αναφερθεί τέτοιο ζήτημα (red tint bug) από κάτοχο και ό,τι σε κάθε περίπτωση οποιοδήποτε τεχνικό θέμα καλύπτεται από τη διετή εγγύηση. Τρέχα βρες τώρα τι απ' αυτά ισχύει. 

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που δεν έχει το πρόβλημα; Να ξέρω τουλάχιστον με τι πιθανότητες παίζω

Επεξ/σία από socper
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, socper είπε

Στην τεχνική υποστήριξη μου είπαν ότι δεν τους έχει αναφερθεί τέτοιο ζήτημα (red tint bug) από κάτοχο και ό,τι σε κάθε περίπτωση οποιοδήποτε τεχνικό θέμα καλύπτεται από τη διετή εγγύηση. Τρέχα βρες τώρα τι απ' αυτά ισχύει. 

Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που δεν έχει το πρόβλημα; Να ξέρω τουλάχιστον με τι πιθανότητες παίζω

Προφανώς και το bug εμπιπτει στην εγγύηση. Αλλά αν είναι να το αλλάξω θα το κάνω λίγο πριν τα 3 χρόνια για να πάρω κάποιο χωρίς bug.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, socper είπε

Red tint bug τεχνικά σημαίνει χαμηλότερη χρωματική ακρίβεια από την διαφημιζόμενη(ΔΕ<2)* λόγω εντονότερου κόκκινου χρώματος. Πράγμα που συνέβαινε στα περισσότερα μόνιτορς παλιά, για τα οποία όμως οι παραγωγοί τους δεν επικαλούνταν "επαγγελματικού επιπέδου ακρίβεια". Το θέμα είναι πώς το αποδεικνύεις αυτό για το δικό σου τεμάχιο.

Όπως και να' χει της Xiaomi δεν της καίγεται καρφί και δικαιολογημένα. Όταν οι άλλοι σε έχουν καταδικάσει σε edge lit μέχρι και πάνω από τα 500€ γιατί να την νοιάξει.

*Για το καινούργιο ισχυρίζονται ακόμα υψηλότερη(ΔΕ<1) :lol:

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pirmen56 είπε

Red tint bug τεχνικά σημαίνει χαμηλότερη χρωματική ακρίβεια από την διαφημιζόμενη(ΔΕ<2)* λόγω εντονότερου κόκκινου χρώματος. Πράγμα που συνέβαινε στα περισσότερα μόνιτορς παλιά, για τα οποία όμως οι παραγωγοί τους δεν επικαλούνταν "επαγγελματικού επιπέδου ακρίβεια". Το θέμα είναι πώς το αποδεικνύεις αυτό για το δικό σου τεμάχιο.

Όπως και να' χει της Xiaomi δεν της καίγεται καρφί και δικαιολογημένα. Όταν οι άλλοι σε έχουν καταδικάσει σε edge lit μέχρι και πάνω από τα 500€ γιατί να την νοιάξει.

*Για το καινούργιο ισχυρίζονται ακόμα υψηλότερη(ΔΕ<1) :lol:

Πέρα από αυτό, κάτι που αποδεικνύεται πολύ εύκολα, είναι το κόλπο που το βάζεις σε native και μετά σε DCI-P3 και παίζει εντάξει.

Δημοσ.

Αξίζει παιδιά η συγκεκριμένη οθόνη σε σύγκριση με μια απλή gaming IPS ίδιας ανάλυσης και hz; Θέλω να αλλάξω οθόνη στον υπολογιστή και έχοντας συνηθίσει στην OLED που έχω στο PlayStation ή IPS που έχω τώρα ή 24αρα μου φαίνεται σκουπίδι. Θα κάνει καμιά σοβαρή διαφορά το mini led;

Δημοσ.

Μεγάλη διαφορά με edge lit IPS παντού και κυρίως στο φωτεινότερο HDR όπου μπορεί να ξεπεράσει υποκειμενικά ακόμα και- παλιότερα-OLED. Για τα χρώματα μπορείς να δεις το review του rtings. Χάνει σε θερμοκρασία λευκού(και δεν είναι η μόνη) αλλά σε γενικές γραμμές κρατάει καλή πιστότητα τόσο σε SDR όσο και σε HDR.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τελικά την πήρα κι εγώ, αν και φοβόμουν μη βγάλει πρόβλημα. Ευτυχώς όλα καλά (1.07 firmware).

Διάβασα από την αρχή το νήμα, για να πάρω μια ιδέα αναφορικά με τις ρυθμίσεις. Για gaming χρηση νομίζω είναι ξεκαθαρα τα πράγματα. Απλώς ήθελα να σας ρωτήσω τι σετάρισμα προτείνεται για desktop χρήση, ώστε να μην κουράζει μετα από λίγο τα μάτια. 

Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...