pirmen56 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Στις 28/7/2025 στις 8:58 ΜΜ, akoinonitos είπε Aν κλεισω hdr παπαλα η επιλογη σε εμενα Ίσως επειδή έχεις calibration profiles για το SDR. 100% λειτουργεί πάντως και σου επιτρέπει να βλέπεις sRGB χρώμα με το xiaomi σε native color space και ελεύθερες όλες τις επιλογές color temp κτλ. 1
dimoskoutr Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Πανάθεμά σας θα με βάλετε να ψάξω γιατί σε μένα δεν βγαίνει καν. Άλλη όρεξη δεν είχα τώρα, εδώ απολαμβάνω την βροχούλα στο μπαλκόνι και θα με βάλετε μέσα να ασχολούμαι;😂
Psyber Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Παιδιά θεωρείτε ακόμα relevant την αγορά της συγκεκριμένης; Υπάρχει κάποιος τρόπος να εξασφαλίσουμε ότι θα μας έρθει το τελευταίο revision;
Retromaniac Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Psyber είπε Παιδιά θεωρείτε ακόμα relevant την αγορά της συγκεκριμένης; Υπάρχει κάποιος τρόπος να εξασφαλίσουμε ότι θα μας έρθει το τελευταίο revision; Έρχεται η νέα έκδοση 27" 4K με περισσότερο brightness στην ίδια τιμή και έχει και τις απαραίτητες θύρες για updates. Εγώ στη θέση σου θα περίμενα. 1
Psyber Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 9 minutes ago, Retromaniac said: Έρχεται η νέα έκδοση 27" 4K με περισσότερο brightness στην ίδια τιμή και έχει και τις απαραίτητες θύρες για updates. Εγώ στη θέση σου θα περίμενα. Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά η 4070 που έχω δεν είναι για 4κ. Νέο μοντέλο 2κ δε θα βγαλει;
Retromaniac Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Psyber είπε Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά η 4070 που έχω δεν είναι για 4κ. Νέο μοντέλο 2κ δε θα βγαλει; Για αυτό υπάρχει το dlss! Επίσης η 4κ επειδή είναι ακεραιο πολλαπλάσιο του 1080, δείχνει τέλεια την ανάλυση 1080 σαν να είναι native γιατί δεν χρειάζεται να θολώσει στο uoscale του monitor απλά να διπλασιάσει το pixel. Οπότε μπορείς να παίζεις και 1080p σαν native. Επεξ/σία 2 Αυγούστου από Retromaniac 1
pirmen56 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 4 ώρες πριν, Psyber είπε Παιδιά θεωρείτε ακόμα relevant την αγορά της συγκεκριμένης; Υπάρχει κάποιος τρόπος να εξασφαλίσουμε ότι θα μας έρθει το τελευταίο revision; Πιο relevant από ποτέ στα 320€. Ό,τι άλλο σε miniLED είτε έχει πολλαπλάσιο κόστος, είτε είναι σχεδόν απίθανο να έρθει Ευρώπη ή Ελλάδα, είτε και τα δύο. Ακόμα και το 4Κ μοντέλο τους "παίζεται" αν θα το κυκλοφορήσουν παγκόσμια και πότε. Τα 2 τελευταία review στο skroutz είναι με 07 έκδοση. Κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα πέσεις. 1
Psyber Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 19 hours ago, pirmen56 said: Πιο relevant από ποτέ στα 320€. Ό,τι άλλο σε miniLED είτε έχει πολλαπλάσιο κόστος, είτε είναι σχεδόν απίθανο να έρθει Ευρώπη ή Ελλάδα, είτε και τα δύο. Ακόμα και το 4Κ μοντέλο τους "παίζεται" αν θα το κυκλοφορήσουν παγκόσμια και πότε. Τα 2 τελευταία review στο skroutz είναι με 07 έκδοση. Κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα πέσεις. το revision αναφέρεται στη συσκευασία για να μπορώ να την επιστρέψω χωρίς να την ανοίξω;
pirmen56 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Psyber είπε το revision αναφέρεται στη συσκευασία για να μπορώ να την επιστρέψω χωρίς να την ανοίξω; Απ' όσο θυμάμαι όχι. Μόνο μεσα από το OSD. 1
7nisiotis Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Σε ιστορικό χαμηλό εάν βρεθεί τριάδα ενδιαφερόμενων + ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ αξίας 150 ευρώ για επόμενη αγορά ( απαιτεί Mastercard ) Επεξ/σία 31 Αυγούστου από 7nisiotis 1
9-11 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου @pirmen56 Έλαβα σήμερα newsletter από το geekbuying που αφορά το Titan Army P275MV Plus Gaming Monitor HDR1000 DyDs Mini LED στα €369. Το έχεις υπ’ όψιν; Μήπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες; Παραθέτω link (ανάλογα με το αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης ή όχι, η τιμή μπορεί να διαφέρει) https://www.geekbuying.com/item/TITAN-ARMY-P275MV-PLUS-27-inch-Gaming-Monitor-530091.html
thanak96 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Επειδή ενδιαφέρομαι για την οθόνη αλλά θέλω να καταλάβω εάν χωράει στον υπάρχοντα χώρο του γραφείου μου, μπορεί κάποιος που την έχει να μου πει πόσα εκατοστά είναι από την κάθετη βάση έως τα ποδαράκια;
pirmen56 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 18/9/2025 στις 3:45 ΜΜ, 9-11 είπε @pirmen56 Έλαβα σήμερα newsletter από το geekbuying που αφορά το Titan Army P275MV Plus Gaming Monitor HDR1000 DyDs Mini LED στα €369. Το έχεις υπ’ όψιν; Μήπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενες σελίδες; Παραθέτω link (ανάλογα με το αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης ή όχι, η τιμή μπορεί να διαφέρει) https://www.geekbuying.com/item/TITAN-ARMY-P275MV-PLUS-27-inch-Gaming-Monitor-530091.html Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα από αξιόλογα reviews. Η Titan Army έχει φτάσει τις 5088 ζώνες, αλλά τα panel της δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο(950:1). Το xiaomi ξεκινάει από τα ~1500:1 native και με έναν αρκετά καλοδουλεμένο αλγόριθμο, σε θέμα contrast, φτάνει τα ~8500:1(rtings). Καλύτερα από ένα Innocn των 2304 ζωνών(και γενικά όλα τα IPS miniLED παρόμοιων ζωνών) και χωρίς καμία σχεδόν θυσία σε shadow detail, βάσει όλων των reviewers και της εμπειρίας μου. 4 ώρες πριν, thanak96 είπε Επειδή ενδιαφέρομαι για την οθόνη αλλά θέλω να καταλάβω εάν χωράει στον υπάρχοντα χώρο του γραφείου μου, μπορεί κάποιος που την έχει να μου πει πόσα εκατοστά είναι από την κάθετη βάση έως τα ποδαράκια; Το ύψος του ισοσκελούς τριγώνου που σχηματίζεται από τον πάτο του κορμού και τα πόδια είναι περίπου 23εκ. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από pirmen56 2
thanak96 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δε χωράει για κανένα λόγο στο τωρινό μου setup και οι εναλλακτικές για αλλαγές επίπλων είναι κοστοβόρες και σηκώνουν ταλαιπωρία για μένα και τη σύντροφο. Παράγγειλα από το κιτρινομάγαζο το φτωχό αδερφάκι G27QI. Btw για όποιον ενδιαφέρεται να δει το Mini-led από κοντά, το εντόπισα on display στον Κωτσόβολο στον Πειραιά. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από thanak96
pirmen56 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, thanak96 είπε Δε χωράει για κανένα λόγο στο τωρινό μου setup και οι εναλλακτικές για αλλαγές επίπλων είναι κοστοβόρες και σηκώνουν ταλαιπωρία για μένα και τη σύντροφο. Παράγγειλα από το κιτρινομάγαζο το φτωχό αδερφάκι G27QI. Btw για όποιον ενδιαφέρεται να δει το Mini-led από κοντά, το εντόπισα on display στον Κωτσόβολο στον Πειραιά. Υπάρχουν και φθηνές βάσεις οθονών με ανώτερη λειτουργικότητα/εργονομία. https://www.skroutz.gr/c/4867/monitor-mount/f/1478580/grafeiou.html Spoiler Btw για όποιον ενδιαφέρεται να δει το Mini-led από κοντά, το εντόπισα on display στον Κωτσόβολο στον Πειραιά. Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες. Πώς το είχαν σεταρισμένο, τι έπαιζε κλπ. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από pirmen56 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα