Psyber Δημοσ. Κυριακή στις 03:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:01 μμ 6 hours ago, akoinonitos said: Δεν θυμαμαι ποτε να επεσε κατω απο 300 ευρω. Και δεν νομιζω να πεσει κατω απο τα 250 που το βρισκεις στην πολωνια. αυτή την αίσθηση έχω και εγώ. Πως σου φαίνεται η αγορά από Πολωνία;
akoinonitos Δημοσ. Κυριακή στις 03:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:30 μμ (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Psyber είπε αυτή την αίσθηση έχω και εγώ. Πως σου φαίνεται η αγορά από Πολωνία; Oπως και να μου φαινεται δεν υπαρχε πια στο skroutz σημερα που κοιταξα ,οποιος προλαβε προλαβε Προσωπικα αν η διαφορσ χρηματων ηταν σεβαστη για την τσεπη μου αφου ειναι μεσω σκρουτζ θα αγοραζα, λες και τα ελληνικα μαγαζια ειναι πιο φερεγγυα Επεξ/σία Κυριακή στις 03:32 μμ από akoinonitos 1
Psyber Δημοσ. Τετάρτη στις 10:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:54 μμ Παιδιά υπάρχουν κάποιες αναφορές στο yt ότι και σε χαμηλή ρύθμιση φωτεινότητας, η οθόνη είναι πολύ κουραστική για τα μάτια. Τι λέτε για αυτο;
Despotas Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 μμ (επεξεργασμένο) Στις 12/10/2025 στις 3:01 ΜΜ, Psyber είπε αυτή την αίσθηση έχω και εγώ. Πως σου φαίνεται η αγορά από Πολωνία; Δεν θα το ρίσκαρα. Τη βρίσκεις 300€ στο Kaizer και λίγο παραπάνω σε αντίστοιχα επώνυμα μαγαζιά εδώ (Websupplies, Msystems). https://www.skroutz.gr/s/55717745/Xiaomi-G-Pro-27i-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-180Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html 1 ώρα πριν, Psyber είπε Παιδιά υπάρχουν κάποιες αναφορές στο yt ότι και σε χαμηλή ρύθμιση φωτεινότητας, η οθόνη είναι πολύ κουραστική για τα μάτια. Τι λέτε για αυτο; Την έχω εδώ και 1 χρόνο με brightness γύρω στο 6, ποτέ δε με κούρασε. Επεξ/σία χθες στις 12:00 πμ από Despotas 1
pirmen56 Δημοσ. χθες στις 12:05 πμ Δημοσ. χθες στις 12:05 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psyber είπε Παιδιά υπάρχουν κάποιες αναφορές στο yt ότι και σε χαμηλή ρύθμιση φωτεινότητας, η οθόνη είναι πολύ κουραστική για τα μάτια. Τι λέτε για αυτο; Ποτέ κανένα θέμα κούρασης με φωτεινότητα 6%-12% αναλόγως και το φως του δωματίου. Τυπική IPS και με ελαφρώς θερμό, ευχάριστο χρώμα λόγω του red/yellow tint. Απλά όταν αλλάζεις οθόνη υπάρχει πάντα μια περίοδος προσαρμογής. Αν τη δεις κάπου τυχαία εν τω μεταξύ δεν πρόκειται να καταλάβεις καν κάποιο εμφανές tint. Είναι μια χρωματική απόκλιση στα συνηθισμένα πλαίσια. Το θάψιμο πέφτει από reviewers που την βλέπουν ως απειλή για τις εταιρείες με τις οποίες έχουν νταλαβέρια. Αν τη βάλεις σε HDR θα γελάς με ό,τι προσφέρουν οι άλλοι στα ίδια χρήματα. Είναι σαν να βρισκόμαστε στο 2010 και να βλέπεις να θάβουν ένα IPS panel προτείνοντας TN στα ίδια λεφτά*. Δεν υπάρχει επαφή edge-lit οθόνης ακόμα και με το χειρότερο mini-LED. *Όχι επιβεβαιωμένη αγορά. Καμία φωτογραφία τεκμήριο. Ένα γενικόλογο αρνητικό σχόλιο που θα μπορούσε να γράψει και το chatgpt σαν περίληψη των αρνητικών σχολίων στο internet. Στη φούρια του δεν πρόσεξε ότι με βάση όλους τους reviewers το red tint μειώνεται σε HDR. Όλοι μέτρησαν color temp ~6000K και άνω. Ο άλλος του λογαριασμός βρήκε την κριτική χρήσιμη.... Επεξ/σία χθες στις 12:43 πμ από pirmen56 3
PadPoet Δημοσ. χθες στις 04:09 πμ Δημοσ. χθες στις 04:09 πμ 5 hours ago, Psyber said: Παιδιά υπάρχουν κάποιες αναφορές στο yt ότι και σε χαμηλή ρύθμιση φωτεινότητας, η οθόνη είναι πολύ κουραστική για τα μάτια. Τι λέτε για αυτο; "Παιδεύτηκα"¨τις πρώτες μέρες να την ρυθμίσω και από τότε δεν πείραξα τίποτα. Σαν αυτή την οθόνη στα λεφτά της δεν υπάρχει τίποτα. 300 ευρώ έδωσα στο κίτρινο μαγαζί στις αρχές του χρόνου. Πολύ ευχαριστημένος. Εδώ το σκεφτόμουνα να πάρω και 2η. 5
Nik1239 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 8 ώρες πριν, PadPoet είπε "Παιδεύτηκα"¨τις πρώτες μέρες να την ρυθμίσω και από τότε δεν πείραξα τίποτα. Σαν αυτή την οθόνη στα λεφτά της δεν υπάρχει τίποτα. 300 ευρώ έδωσα στο κίτρινο μαγαζί στις αρχές του χρόνου. Πολύ ευχαριστημένος. Εδώ το σκεφτόμουνα να πάρω και 2η. Μια από τα ίδια και γω, της έχω πιει το αίμα έχω τελειώσει 7-8 games και την έχω καταευχαριστηθει σε σχέση με μια τηλεόραση 4k edge led και ένα monitor va που είχα πριν 3
7nisiotis Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) Ξανά στα 250! Edit: Τέλος Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από 7nisiotis 1
PadPoet Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 9 hours ago, 7nisiotis said: Ξανά στα 250! Edit: Τέλος Το μαγαζί από Πολωνία θα λες στο Σκρουτζ. Το είδα και εγώ αλλά είπα άστο καλύτερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα