JimxxZe Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Απορρίφθηκε ή ένσταση που κατέθεσα. Μάλιστα, άρα όλο το καλοκαίρι χωρίς άδεια χωρίς τίποτα...
LabrakisG1992 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, JimxxZe είπε Απορρίφθηκε ή ένσταση που κατέθεσα. Μάλιστα, άρα όλο το καλοκαίρι χωρίς άδεια χωρίς τίποτα... Δεν πειραζει την επομενη φορα θα προσεχεις που παρκαρεις. 14 ώρες πριν, JimxxZe είπε Καλησπέρα έφαγα μια κλήση στο κέντρο, είχα αφήσει το αμάξι για μισή ώρα στο σημείο πίσω από το λευκό αυτοκίνητο στη φώτο, καταλαβαίνω ότι κάλυπτε ενα μεγάλο μέρος των διαγραμμίσεων αλλά είχε άπλετο χώρο κ δεν εμπόδιζε σε καμία περίπτωση τη ράμπα στο πεζόδρομο. Η κλήση αναφέρει παράνομη στάθμευση σε ράμπα, δεν έχει χρηματικό πρόστιμο πάνω απλά βλέπω έχει τσεκάρει το Ε) "Αφαιρέθηκαν επί τόπου άδεια οδήγ. άδεια κυκλοφορίας κ πινακίδες για 60 ημέρες. Το θέμα είναι ότι το αυτοκίνητο έχει κανονικά τις πινακίδες επάνω δε τις αφαίρεσαν. Τι πρέπει να κάνω τώρα, πρέπει να βγάλω εγώ τις πινακίδες και να τις παραδόσω; Το θεωρώ άδικο τόση μεγάλη ποινή 60 ημέρες, καταλαβαίνω δεν ήταν το καλύτερο σημείο αλλά δεν εμπόδιζε καμία κυκλοφορία. Εγω ρωταω το εξης: Αναπηρος βγαινει με καροτσακι απο το φαρμακειο, και θελει να περασει απεναντι στο πεζοδρομιο (εκει που ειναι παρκαρισμενο το Μερσεντες). Εσυ (και ισως και το Σιτροεν μπροστα σου) εχετε παρκαρει σε σημειο που θα επρεπε να εχει διαβαση (ισως και να εχει και να μην φαινεται καλα στην φωτο-βλεπω κατι γραμμες ασπρες αλλα δεν ειναι ξεκαθαρο), και φυσικα εχεις κλεισει και την ραμπα(αν οχι ολη μεγαλο μερος αυτης). Αναγκαζεις λοιπον τον ανθρωπο με το καροτσακι να βγει εκτεθειμενος στον δρομο, και να περασει απεναντι απο σημειο που δεν ειναι ασφαλες(κυριολεκτικα στη μεση του δρομου πανω σε διασταυρωση). Αν με ρωτας, τυχερος εισαι που ειναι μονο 2 μηνες. Επεξ/σία 13 Ιουνίου από LabrakisG1992 8
afragorn Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ένα αντίστοιχο insomnia σε χώρες του βορά που να παρανομούν χρήστες και αντί να το δέχονται, ποστάρουν φωτογραφίες και δικαιολογίες "μα έλειψα για λίγο, μα άφησα 73% ελεύθερο χώρο", "μα γιατί εμένα, κοίτα και τους άλλους" κ.λπ. Τις προάλλες έβγαλε στη περιοχή μου δελτίο τύπου δημοτικός σύμβουλος γιατί τον έγραψε η τροχαία επειδή δε σταμάτησε σε διάβαση και ότι είναι κακιά η τροχαία. Έχουμε χάσει το μέτρο εντελώς! Δεν είμαι άγιος, έχω φάει και εγώ κλήση για μισή ώρα παρκάρισμα, αλλά έφταιγα ρε φίλε και το δέχθηκα. Τι μόδα είναι αυτή τώρα με ποσταρισματα; Κάνε ένσταση σε κανένα μήνα και θα στο δώσουν το δίπλωμα. Μετά το μήνα συνήθως αποδέχονται τις ενστάσεις. 3
LabrakisG1992 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, afragorn είπε Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ένα αντίστοιχο insomnia σε χώρες του βορά που να παρανομούν χρήστες και αντί να το δέχονται, ποστάρουν φωτογραφίες και δικαιολογίες "μα έλειψα για λίγο, μα άφησα 73% ελεύθερο χώρο", "μα γιατί εμένα, κοίτα και τους άλλους" κ.λπ. Τις προάλλες έβγαλε στη περιοχή μου δελτίο τύπου δημοτικός σύμβουλος γιατί τον έγραψε η τροχαία επειδή δε σταμάτησε σε διάβαση και ότι είναι κακιά η τροχαία. Έχουμε χάσει το μέτρο εντελώς! Δεν είμαι άγιος, έχω φάει και εγώ κλήση για μισή ώρα παρκάρισμα, αλλά έφταιγα ρε φίλε και το δέχθηκα. Τι μόδα είναι αυτή τώρα με ποσταρισματα; Κάνε ένσταση σε κανένα μήνα και θα στο δώσουν το δίπλωμα. Μετά το μήνα συνήθως αποδέχονται τις ενστάσεις. Οταν μετακομισα εξωτερικο εφαγα 6 κλησεις σε σχεδον 6 μηνες. 50 το οριο πηγαινα 53 την μια, 54 την αλλη κτλ. αλλα δεν παραπονεθηκα. Δεν υπαρχει παρανομω λιγο. Η εισαι παρανομος η οχι. Εκλαψα αλλα τις πληρωσα και τωρα παω με 45 😁 Επεξ/σία 13 Ιουνίου από LabrakisG1992 1 3
Nabuko Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, afragorn είπε Τι μόδα είναι αυτή τώρα με ποσταρισματα; Κοιτάχτε εδώ. Ειδικά αυτή στο 5:15 1 1 2
afragorn Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, LabrakisG1992 είπε Οταν μετακομισα εξωτερικο εφαγα 6 κλησεις σε σχεδον 6 μηνες. 50 το οριο πηγαινα 53 την μια, 54 την αλλη κτλ. αλλα δεν παραπονεθηκα. Δεν υπαρχει παρανομω λιγο. Η εισαι παρανομος η οχι. Εκλαψα αλλα τις πληρωσα και τωρα παω με 45 😁 Έτσι πάει στο εξωτερικό. Ξάδερφος μου έφαγε κλήση γιατί δεν ακινητοποίησε το αμάξι εντελώς σε ΣΤΟΠ και το πέρασε με 10 χλμ (άδειος δρόμος εν τω μεταξύ). 2
prototypegr Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Εδώ στο εξωτερικό γράφουν γιατί πηγαίνεις στη μεσαία λωρίδα κι όχι στη δεξιά που είναι άδεια, κι εμείς εδώ καβατζώνουμε μια λωρίδα και δεν μετακινούμαστε. Τι συζητάμε τώρα. 2 1
GodzillaCover Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 2 hours ago, JimxxZe said: Απορρίφθηκε ή ένσταση που κατέθεσα. Μάλιστα, άρα όλο το καλοκαίρι χωρίς άδεια χωρίς τίποτα... Περισσότερες ελπίδες έχεις αν πας να μιλήσεις απευθείας με τον διοικητή. Βεβαια, όταν το έκανα εγώ αυτό και μου είχαν απορρίψει την ένσταση, είχα πραγματικό λόγο και ήταν για ζώνη. Και πάλι λίγα κατάφερα αλλά από το τίποτα... Δεν ξέρω αν θα σε ακούσει εσένα, ειδικά για τέτοια παράβαση. Εξαρτάται και από το εκάστοτε τμήμα τροχαίας. 36 minutes ago, afragorn said: Τις προάλλες έβγαλε στη περιοχή μου δελτίο τύπου δημοτικός σύμβουλος γιατί τον έγραψε η τροχαία επειδή δε σταμάτησε σε διάβαση και ότι είναι κακιά η τροχαία. Έχουμε χάσει το μέτρο εντελώς! Ναι περίμενε, δεν έλεγε αυτό όμως. Ειπε ότι ο άνθρωπος ηταν μακρια, ούτε ήταν στη διάβαση ούτε εισερχόταν σε αυτή, όπως προβλέπει ο ΚΟΚ. Οπότε, αν όντως είναι έτσι, δε δικαιούνταν να τον γράψουν. Τωρα αν ισχύει αυτό ή όχι, δεν μπορώ να ξέρω.
afragorn Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Ναι περίμενε, δεν έλεγε αυτό όμως. Ειπε ότι ο άνθρωπος ηταν μακρια, ούτε ήταν στη διάβαση ούτε εισερχόταν σε αυτή, όπως προβλέπει ο ΚΟΚ. Οπότε, αν όντως είναι έτσι, δε δικαιούνταν να τον γράψουν. Τωρα αν ισχύει αυτό ή όχι, δεν μπορώ να ξέρω. Για τον ίδιο στα Χανιά λέμε; «Με σταμάτησαν στην πλατεία Δικαστηρίων, γιατί τάχα δεν παραχώρησα προτεραιότητα σε πεζό στην διάβαση. Ο πεζός δεν είχε πατήσει το πόδι του όμως στη διάβαση. Μου έβαλαν 100 ευρώ πρόστιμο, μου πήραν και το δίπλωμα. Σε συζήτηση με γνωστούς και φίλους είναι θέμα που απασχολεί τους πάντες» Αυτά είπε ο ίδιος. Δεν ήταν μακριά ο πεζός, εκεί ήταν κ περίμενε. Και από πότε πρέπει ο πεζός να πατήσει τη διάβαση για να σταματήσει ο οδηγός; Για να του το κόψει το αγροτικό που περνάει; Εγώ χθες στο κέντρο της πόλης με το παιδάκι μου περίμενα σε διάβαση και μέτρησα 17 αναίσθητους που δε σταμάτησαν. Και ναι, είχα πατήσει και τη διάβαση σε περίπτωση που περνούσε ο δημοτικός σύμβουλος... 3
GodzillaCover Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 4 minutes ago, afragorn said: Για τον ίδιο στα Χανιά λέμε; «Με σταμάτησαν στην πλατεία Δικαστηρίων, γιατί τάχα δεν παραχώρησα προτεραιότητα σε πεζό στην διάβαση. Ο πεζός δεν είχε πατήσει το πόδι του όμως στη διάβαση. Μου έβαλαν 100 ευρώ πρόστιμο, μου πήραν και το δίπλωμα. Σε συζήτηση με γνωστούς και φίλους είναι θέμα που απασχολεί τους πάντες» Αυτά είπε ο ίδιος. Δεν ήταν μακριά ο πεζός, εκεί ήταν κ περίμενε. Και από πότε πρέπει ο πεζός να πατήσει τη διάβαση για να σταματήσει ο οδηγός; Για να του το κόψει το αγροτικό που περνάει; Εγώ χθες στο κέντρο της πόλης με το παιδάκι μου περίμενα σε διάβαση και μέτρησα 17 αναίσθητους που δε σταμάτησαν. Και ναι, είχα πατήσει και τη διάβαση σε περίπτωση που περνούσε ο δημοτικός σύμβουλος... Ο ΚΟΚ προβλέπει το εξής: 2. Αν σε σημασμένη διάβαση πεζών η κυκλοφορία των οχημάτων δεν ρυθμίζεται με φωτεινή σηματοδότηση ή με τροχονόμο, οι οδηγοί υποχρεούνται να πλησιάζουν στη διάβαση με ταχύτητα τόσο μικρή ώστε να μην εκθέτουν σε κίνδυνο τους πεζούς που τη χρησιμοποιούν ή εισέρχονται σε αυτήν και, σε περίπτωση ανάγκης, να διακόπτουν την πορεία του οχήματός τους για να επιτρέπουν τη διέλευση των πεζών. Άρα, ανεξαρτήτως του τι είναι σωστό και του τι πρέπει ηθικά να κάνεις, αν ο πεζός απλά περιμένει στην άκρη χωρίς να εισέρχεται στη διάβαση, βάσει ΚΟΚ δεν είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις. Επομένως, αν έγιναν όλα έτσι όπως τα λέει, έχει δίκιο. 1 2
afragorn Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 28 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Ο ΚΟΚ προβλέπει το εξής: 2. Αν σε σημασμένη διάβαση πεζών η κυκλοφορία των οχημάτων δεν ρυθμίζεται με φωτεινή σηματοδότηση ή με τροχονόμο, οι οδηγοί υποχρεούνται να πλησιάζουν στη διάβαση με ταχύτητα τόσο μικρή ώστε να μην εκθέτουν σε κίνδυνο τους πεζούς που τη χρησιμοποιούν ή εισέρχονται σε αυτήν και, σε περίπτωση ανάγκης, να διακόπτουν την πορεία του οχήματός τους για να επιτρέπουν τη διέλευση των πεζών. Άρα, ανεξαρτήτως του τι είναι σωστό και του τι πρέπει ηθικά να κάνεις, αν ο πεζός απλά περιμένει στην άκρη χωρίς να εισέρχεται στη διάβαση, βάσει ΚΟΚ δεν είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις. Επομένως, αν έγιναν όλα έτσι όπως τα λέει, έχει δίκιο. Χαχαχαχα οι μισοί πεζοί θα μας χαιρετήσουν αν πανε να διασχίσουν τη διάβαση 3
GodzillaCover Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 20 minutes ago, afragorn said: Χαχαχαχα οι μισοί πεζοί θα μας χαιρετήσουν αν πανε να διασχίσουν τη διάβαση Καλά, δεν έχεις κι άδικο σε αυτό… Αλλα όσο δεν εισέρχεσαι στη διάβαση, δεν είναι υποχρεωμένος και ο οδηγός να σταματήσει απλά και μόνο επειδή κάθεσαι στην άκρη… Και είναι λογικό αν το σκεφτείς· αρκετές φορές σταματάω σαν τον μλκ και ανακαλύπτω ότι ο πεζός απλά αραζε εκεί και δεν είχε σκοπό να περάσει απέναντι. 1
afragorn Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε Καλά, δεν έχεις κι άδικο σε αυτό… Αλλα όσο δεν εισέρχεσαι στη διάβαση, δεν είναι υποχρεωμένος και ο οδηγός να σταματήσει απλά και μόνο επειδή κάθεσαι στην άκρη… Και είναι λογικό αν το σκεφτείς· αρκετές φορές σταματάω σαν τον μλκ και ανακαλύπτω ότι ο πεζός απλά αραζε εκεί και δεν είχε σκοπό να περάσει απέναντι. Δε πειράζει χίλιες φορές να σταματάς κ ας βρεθεί 1/10 που δε θέλει να περάσει και απλά κάθεται και χαζεύει πάνω στη διάβαση... 1
Sablj Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 hour ago, afragorn said: Για τον ίδιο στα Χανιά λέμε; «Με σταμάτησαν στην πλατεία Δικαστηρίων, γιατί τάχα δεν παραχώρησα προτεραιότητα σε πεζό στην διάβαση. Ο πεζός δεν είχε πατήσει το πόδι του όμως στη διάβαση. Μου έβαλαν 100 ευρώ πρόστιμο, μου πήραν και το δίπλωμα. Σε συζήτηση με γνωστούς και φίλους είναι θέμα που απασχολεί τους πάντες» Αυτά είπε ο ίδιος. Δεν ήταν μακριά ο πεζός, εκεί ήταν κ περίμενε. Και από πότε πρέπει ο πεζός να πατήσει τη διάβαση για να σταματήσει ο οδηγός; Για να του το κόψει το αγροτικό που περνάει; Εγώ χθες στο κέντρο της πόλης με το παιδάκι μου περίμενα σε διάβαση και μέτρησα 17 αναίσθητους που δε σταμάτησαν. Και ναι, είχα πατήσει και τη διάβαση σε περίπτωση που περνούσε ο δημοτικός σύμβουλος... Εμένα μου φαίνεται ότι περισσότερο τον ενόχλησε που δεν τον αναγνώρισαν (ότι είναι Δημ. Σύμβουλος)... 1 1
basilis_k6 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 7 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε Οταν μετακομισα εξωτερικο εφαγα 6 κλησεις σε σχεδον 6 μηνες. 50 το οριο πηγαινα 53 την μια, 54 την αλλη κτλ. αλλα δεν παραπονεθηκα. Δεν υπαρχει παρανομω λιγο. Η εισαι παρανομος η οχι. Εκλαψα αλλα τις πληρωσα και τωρα παω με 45 😁 γιατι η βεβαιοτητα της κλησης λειτουργει και οχι η μεγαλη ποινη. οπως επισης η βεβαιοτητα οτι θα φανε ολοι την ιδια κληση αν το κανουν σε συνδιασμο με το να μην νιωθεις μ@@@ας εσυ που πληρωνεις κληση ενω ο διπλα σου κλέβει μεχρι και τη μανα του αλλα εχει μια δικασιμο το 2098 που θα ειναι 2 μηνες με αναστολη. δεν εισαι δηλαδη κατι διαφορετικο απο εμας η αυτον που παρανομει καθημερινα, εισαι απλα σε αλλο κοσμο, αλλη πραγματικοτητα. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα