Nabuko Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, manzana είπε διότι δε θα θέλουν κάνα 10ημερο να απαντήσουν? Νομίζω επί τόπου τις παίρνεις 1
smpt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 3 μέρες κάνουν να απαντήσουν αρνητικά. Αν δεν εχει χαρτιά που να αποδεικνύουν ότι χρειάζεται το αμάξι, μόνο επειδή είναι Χριστούγεννα μπορεί να δώσουν τις πινακίδες πίσω 1
JimxxZe Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έφαγα μια κλήση στο κέντρο, είχα αφήσει το αμάξι για μισή ώρα στο σημείο πίσω από το λευκό αυτοκίνητο στη φώτο, καταλαβαίνω ότι κάλυπτε ενα μεγάλο μέρος των διαγραμμίσεων αλλά είχε άπλετο χώρο κ δεν εμπόδιζε σε καμία περίπτωση τη ράμπα στο πεζόδρομο. Η κλήση αναφέρει παράνομη στάθμευση σε ράμπα, δεν έχει χρηματικό πρόστιμο πάνω απλά βλέπω έχει τσεκάρει το Ε) "Αφαιρέθηκαν επί τόπου άδεια οδήγ. άδεια κυκλοφορίας κ πινακίδες για 60 ημέρες. Το θέμα είναι ότι το αυτοκίνητο έχει κανονικά τις πινακίδες επάνω δε τις αφαίρεσαν. Τι πρέπει να κάνω τώρα, πρέπει να βγάλω εγώ τις πινακίδες και να τις παραδόσω; Το θεωρώ άδικο τόση μεγάλη ποινή 60 ημέρες, καταλαβαίνω δεν ήταν το καλύτερο σημείο αλλά δεν εμπόδιζε καμία κυκλοφορία. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από JimxxZe 1
basilis_k6 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου εισαι παρανομος. τωρα τι γραφει δεν καταλαβαινω αλλα ναι πρεπει να τις πας εσυ. το λευκο δεν εφαγε κληση??
Nabuko Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, JimxxZe είπε έχει τσεκάρει το Ε) "Αφαιρέθηκαν επί τόπου άδεια οδήγ. άδεια κυκλοφορίας κ πινακίδες για 60 ημέρες. Δεν έχει τσεκάρει τίποτα άλλο εκτός απ' την αφαίρεση. Κοίτα στην πίσω πλευρά της κλήσης να δεις τι σου έχει τσεκάρει για να τα προσκομίσεις εντός 3 ημερών. Edit: τώρα είδα ότι στα γράφει χειρόγραφα και μπροστά, να προσκομιστούν ΣΚ και ΑΟ Επεξ/σία 12 Ιουνίου από Nabuko
iml Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Αν κλείνετε τις ράμπες δεν μπορούν να ανέβουν στα πεζοδρόμια τα μηχανάκια. Ειδικά βλέπω κάποιος στόκους που για να μην τους γράψει κανείς που θα περάσουν με κόκκινο (λες και λίγα κόκκινα "σφάζουν" σε κάθε διαδρομή), όταν θέλουν να πάνε δεξιά προτιμούν να καβαλούν τη ράμπα, να διασχίζουν το πεζοδρόμιο και με την πρώτη ευκαιρία που χαμηλώνει το κράσπεδο να βγαίνουν ξανά στο δρόμο. Επεξ/σία 12 Ιουνίου από iml
basilis_k6 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, Nabuko είπε Edit: τώρα είδα ότι στα γράφει χειρόγραφα και μπροστά, να προσκομιστούν ΣΚ και ΑΟ ΣΚ?
Nabuko Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 36 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε ΣΚ? Στοιχεία Κυκλοφορίας = άδεια και πινακίδες
basilis_k6 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 22 λεπτά πριν, Nabuko είπε Στοιχεία Κυκλοφορίας = άδεια και πινακίδες εσπαγα το κεφαλι μου. σε μενα εγραφε παντα την λεξη πινακιδες ολοκληρη 1
lector Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Εγω αναρωτιεμαι γιατι ολα τα οργανα κανουν χειροτερα γραμματα απο παιδακι της δευτερας δημοτικου, και βγαζουμε τα ματια μας να δουμε τι σκατα γραφουν. 1 ώρα πριν, iml είπε Αν κλείνετε τις ράμπες δεν μπορούν να ανέβουν στα πεζοδρόμια τα μηχανάκια. Ειδικά βλέπω κάποιος στόκους που για να μην τους γράψει κανείς που θα περάσουν με κόκκινο (λες και λίγα κόκκινα "σφάζουν" σε κάθε διαδρομή), όταν θέλουν να πάνε δεξιά προτιμούν να καβαλούν τη ράμπα, να διασχίζουν το πεζοδρόμιο και με την πρώτη ευκαιρία που χαμηλώνει το κράσπεδο να βγαίνουν ξανά στο δρόμο. Αυτο ειναι λαθος σχεδιασμος για τον οποιο θα επρεπε να επιληφθουν οι αρμοδιοι συγκοινωνιολογοι. Σε αυτες τις περιπτωσεις θα επρεπε να προβλεπεται παλλομενο κιτρινο δεξια μονο για μηχανακια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 8 minutes ago, lector said: Εγω αναρωτιεμαι γιατι ολα τα οργανα κανουν χειροτερα γραμματα απο παιδακι της δευτερας δημοτικου, και βγαζουμε τα ματια μας να δουμε τι σκατα γραφουν. Γιατροί 1 6
basilis_k6 Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 13 λεπτά πριν, lector είπε Εγω αναρωτιεμαι γιατι ολα τα οργανα κανουν χειροτερα γραμματα απο παιδακι της δευτερας δημοτικου, και βγαζουμε τα ματια μας να δουμε τι σκατα γραφουν. Αυτο ειναι λαθος σχεδιασμος για τον οποιο θα επρεπε να επιληφθουν οι αρμοδιοι συγκοινωνιολογοι. Σε αυτες τις περιπτωσεις θα επρεπε να προβλεπεται παλλομενο κιτρινο δεξια μονο για μηχανακια. αμερικη και καναδα νομιζω δεν εχει καν παλλομενο. μπορεις με οποιοδηποτε οχημα να κανεις δεξια (αφου πρωτα σταματησεις) ακομη και με κοκκινο. οχι παντου ομως, εχει και πινακιδες https://en.wikipedia.org/wiki/Turn_on_red 1
GodzillaCover Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 2 hours ago, basilis_k6 said: εισαι παρανομος. τωρα τι γραφει δεν καταλαβαινω αλλα ναι πρεπει να τις πας εσυ. το λευκο δεν εφαγε κληση?? Παράνομος ειναι, αλλά εγώ, αν ήμουν τροχονόμος, θα τον έγραφα για γωνία. Και για ράμπα μπορείς να τον γράψεις, προς θεού δεν υπαινίσσομαι αυθαιρεσία, αλλά είναι λίγο υπερβολικό.
JimxxZe Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Ακριβώς αυτό, θεωρώ ότι εξάντλησε κάθε αυστηρότητα. Το πεζοδρόμιο κ η ράμπα ήταν κατά 80% ελεύθερη. Είναι παράνομο συμφωνώ να με γράψει αλλά θεωρώ υπερβολή αφαίρεση όλων για 60 μέρες
StamTheMan Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 ώρα πριν, JimxxZe είπε Ακριβώς αυτό, θεωρώ ότι εξάντλησε κάθε αυστηρότητα. Το πεζοδρόμιο κ η ράμπα ήταν κατά 80% ελεύθερη. Είναι παράνομο συμφωνώ να με γράψει αλλά θεωρώ υπερβολή αφαίρεση όλων για 60 μέρες Με το νεο ΚΟΚ θα συναντησεις και θα ακουσεις πολλες φορες οτι "μου πηραν το διπλωμα/αδεια/πινακιδες για 60 μερες" Αυστηρο;Ναι. Επρεπε;Επισης ναι. Καπως πρεπει να αρχισουμε να γινομαστε ανθρωποι. Κοιτα να δεις τι θα παθουν ολοι αυτοι με τα κινητα και αυτοι χωρις κρανος,δε σου λεω τποτ αλλο. Σημερα ηρθε ενας στο μαγαζι και ζητουσε να του βρουμε ηλεκτρικο πατινι επειδη του πηραν το διπλωμα. Υπερβολικο παντως για τετοια παραβαση,αλλα πιστευω οτι καποιος αλλος ενοχλουσε πιο πολυ,καλεσαν τροχαια και αναγκαστικα τους εγραψε ολους. Spoiler Καποτε,σε εναν αδειο και μεγαλο δρομο μπροστα στο σπιτι μου,παρκαραν λεωφορεια και ενιοτε φορτηγα. Υπηρχε πινακιδα και στις 2 πλευρες,που απαγορευε να παρκαρει οτιδηποτε περαν των ΙΧ. 3 χρονια που εμεινα εκει,παντα υπηρχαν λεωφορεια. Καποια στιγμη αρχισε να παρκαρει καποιο κωλοπαιδο ενα φορτηγο ψυγειο,το οποιο δουλευε 10 λεπτα ρελαντι,5 λεπτα 2.500 στροφες και μετα εσβηνε. Μετα απο μιση ωρα τα ιδια. Το προβλημα ηταν οτι εκανε και πολυ θορυβο,δεν ηταν απλα ενα φορτηγο ρελαντι. Αυτο γινοταν καθε 10 μερες,μεχρι που αρχισε να γινεται πιο συχνα. Καποια στιγμη αρχισε να αφηνει μονο το επικαθημενο και να φευγει,το οποιο ειχε και πριτσινωμενες πινακιδες για να μην τις παρουν. Καποιο βραδυ μου γυρισε το μυαλο, απο τη γαιδουρια του και τη φασαρια και καλεσα το 100 για να ερθει για ηχορυπανση. Ηρθε τροχαια,το πετυχαν στην αναπαυλα και εφυγαν.Ξανα τηλεφωνο,ηρθαν και τους εβαλα να περιμενουν. Πηρε μπρος μετα απο λιγο και δε μπορουσαμε να ακουσουμε ο ενας τον αλλο. Ο τυπος δισταζε να τον γραψει,γιατι επρεπε να γραψει και τα λεωφορεια ( που για αυτους οι κλησεις πονανε πιο πολυ ) . Φιλε του λεω,εγω γυριζω την πλατη και φευγω,δε με απασχολουν τα λεωφορεια,θελω απλα να κοιμηθω. Εγραψαν μονο αυτον και εφυγαν και παιζει να ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις που δεν εγραψα και ολους τους αλλους σε εκεινη την πλευρα του δρομου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα