Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, famas είπε

Τελικά μήπως έχει καταφέρει κανείς να κάνει πιστοποίηση χωρίς Internet banking, μόνο δηλαδή μέσω τηλεφωνικού παρόχου;

Πρέπει το νούμερο να είναι δηλωμένο στο όνομά σου στον πάροχο τηλεπικοινωνιών. Αν ναι, τότε γίνεται και χωρίς e-banking.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Πρέπει το νούμερο να είναι δηλωμένο στο όνομά σου στον πάροχο τηλεπικοινωνιών. Αν ναι, τότε γίνεται και χωρίς e-banking.

Ευχαριστώ, πέρασαν 5 μέρες κι ακόμα δεν φαίνεται  δηλωμένο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, famas είπε

Ευχαριστώ, πέρασαν 5 μέρες κι ακόμα δεν φαίνεται  δηλωμένο.

Το δήλωσες πρόσφατα; Έχω παρατηρήσει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις αργεί λίγο να εμφανιστεί στον πάροχο. Μια άλλη λύση είναι αν έχεις χρόνο και διάθεση να πας σε κάποιο ΚΕΠ και να το δηλώσεις εκεί. Αν πας η διαδικασία γίνεται αμέσως.

• Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Το δήλωσες πρόσφατα; Έχω παρατηρήσει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις αργεί λίγο να εμφανιστεί στον πάροχο. Μια άλλη λύση είναι αν έχεις χρόνο και διάθεση να πας σε κάποιο ΚΕΠ και να το δηλώσεις εκεί. Αν πας η διαδικασία γίνεται αμέσως.

Πήγα 3 φορές επαρχία 600 χλμ χ 3 φορές  για ηλικιωμένο συγγενή που είχε χάσει ταυτότητα κι έπρεπε να βγάλει νέα. Μια φορά δηλώθηκε η απώλεια, τη δεύτερη φορά κάναμε αίτηση για νέα και τη τρίτη φορά παραλάβαμε ταυτότητα, οπότε στη συνέχεια βγάλαμε νούμερο κινητού στο όνομα του συγγενή.

Αν είχα δηλωμένο κινητό, θα μπορούσα να γλίτωνα τη μια φορά το πήγαινε έλα (90 ευρώ μαζί με τα διόδια). Δεν με έκοψε να πήγαινα στα ΚΕΠ εκείνη τη στιγμή.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, famas είπε

Πήγα 3 φορές επαρχία 600 χλμ χ 3 φορές  για ηλικιωμένο συγγενή που είχε χάσει ταυτότητα κι έπρεπε να βγάλει νέα. Μια φορά δηλώθηκε η απώλεια, τη δεύτερη φορά κάναμε αίτηση για νέα και τη τρίτη φορά παραλάβαμε ταυτότητα, οπότε στη συνέχεια βγάλαμε νούμερο κινητού στο όνομα του συγγενή.

Αν είχα δηλωμένο κινητό, θα μπορούσα να γλίτωνα τη μια φορά το πήγαινε έλα (90 ευρώ μαζί με τα διόδια). Δεν με έκοψε να πήγαινα στα ΚΕΠ εκείνη τη στιγμή.

Το κινητό είναι δικό σου ή του συγγενή που έχασε την ταυτότητα; η αίτηση από ποιον έγινε; Διότι ο ηλικιωμένος χωρίς ταυτότητα δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς να πάει στο ΚΕΠ να δηλώσει το νούμερο το δικό του.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Το κινητό είναι δικό σου ή του συγγενή που έχασε την ταυτότητα; η αίτηση από ποιον έγινε; Διότι ο ηλικιωμένος χωρίς ταυτότητα δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς να πάει στο ΚΕΠ να δηλώσει το νούμερο το δικό του.

Χάθηκε η ταυτότητα και επειδή βγήκε νέα ταυτότητα, είπαμε να βγάλουμε κι ένα νούμερο κινητού στο όνομα του συγγενή, αλλά να το έχω εγώ. Όλα φυσικά παρουσία μου μια κι η κατάσταση του συγγενή δεν   επιτρέπει να πηγαίνει μόνος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, famas είπε

Χάθηκε η ταυτότητα και επειδή βγήκε νέα ταυτότητα, είπαμε να βγάλουμε κι ένα νούμερο κινητού στο όνομα του συγγενή, αλλά να το έχω εγώ. Όλα φυσικά παρουσία μου μια κι η κατάσταση του συγγενή δεν   επιτρέπει να πηγαίνει μόνος.

Να έχεις υπόψη ότι αν είναι στο όνομα του συγγενή θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να πάει αυτός στο ΚΕΠ για τη δήλωση του αριθμού. Αναγκαίο κακό αλλά γλυτώνεις πολλά καθώς μετά ότι θες το βγάζεις από το gov.gr και δεν χρειάζεται να κουβαλάς τον ηλικιωμένο από δω και από κει. Αλλιώς περιμένεις λίγο καιρό μήπως και αναγνωρίσει το σύστημα τον αριθμό μέσω του παρόχου. Έχω κάνει το ίδιο για τους ηλικιωμένους γονείς μου, πλέον τους κάνω όλες τις αιτήσεις μέσω gov.gr και επίσης τους κουβάλησα μόνο 1 φορά στις τράπεζες για να τους ανοίξω e-banking. Με αυτά και αυτά σε τράπεζα, ΚΕΠ και άλλες δημόσιες υπηρεσίες παίζει να έχουμε να πατήσουμε πάνω από 10 χρόνια.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gokuthelegend είπε

Να έχεις υπόψη ότι αν είναι στο όνομα του συγγενή θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να πάει αυτός στο ΚΕΠ για τη δήλωση του αριθμού. Αναγκαίο κακό αλλά γλυτώνεις πολλά καθώς μετά ότι θες το βγάζεις από το gov.gr και δεν χρειάζεται να κουβαλάς τον ηλικιωμένο από δω και από κει.

Συμφωνώ απόλυτα, δεν σκέφτηκα να πάμε ΚΑΙ στα ΚΕΠ για να μην ταλαιπωρηθεί κι άλλο, πήγαμε μόνο με τη νέα ταυτότητα κατευθείαν στο κατάστημα κινητής για νούμερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...