Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Ok, απλώς αν δεν έχεις δηλώσει το κινητό, δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιες υπηρεσίες του gov. Είναι θέμα του καθενός τι θέλει να κάνει. Εγώ προσωπικά επειδή έχω και ηλικιωμένους γονείς και δεν θέλω να τους τρέχω, τους έχω δηλώσει τα κινητά τους και ότι υπηρεσία μας προσφέρει το gov την αξιοποιούμε από το σπίτι, οπότε δεν τους ταλαιπωρώ. Ακόμη και εγώ που είμαι νέος έχω γλυτώσει πολύτιμο χρόνο από το να τρέχω σε ΚΕΠ και δημόσιες υπηρεσίες. Μέσα σε δημόσια υπηρεσία παίζει να έχω να πατήσω πάνω από 10 χρόνια, τα κάνω όλα από το gov.

Εχεις δικιο, καταλαβαινω απολυτα.

Οταν θα θελω μια ψηφιακη υπηρεσια που απαιτει κινητο, θα το δηλωνω, θα παιρνω το πιστοποιητικο που θελω, και επειτα διαγραφη κινητου. 

Δεν ειναι της παρουσης, αλλα δεν θελω να ειναι μονιμα καταχωρημενο το κινητο μου εντος του Εθν.Μητρωου.Επικοινωνιας.

Αυτο θα κανω. Δηλωση, κανω τη δουλεια, διαγραφη. Δεν ειναι ταλαιπωρια, απο το πληκτρολογιο, σε ενα λεπτο γινονται ολα.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, mountains1 είπε

Εχεις δικιο, καταλαβαινω απολυτα.

Οταν θα θελω μια ψηφιακη υπηρεσια που απαιτει κινητο, θα το δηλωνω, θα παιρνω το πιστοποιητικο που θελω, και επειτα διαγραφη κινητου. 

Δεν ειναι της παρουσης, αλλα δεν θελω να ειναι μονιμα καταχωρημενο το κινητο μου εντος του Εθν.Μητρωου.Επικοινωνιας.

Αυτο θα κανω. Δηλωση, κανω τη δουλεια, διαγραφη. Δεν ειναι ταλαιπωρια, απο το πληκτρολογιο, σε ενα λεπτο γινονται ολα.

Λογικά θα κρατάνε αρχείο. Δηλαδή αν είχες δηλώσει έναν αριθμό και μετά τον αφαιρέσεις, λογικά θα ξέρουν ότι είχες δηλώσει αυτό τον αριθμό παλιότερα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο θες να μπαίνεις σε έξτρα κόπο αλλά αν το κάνεις για λόγους απορρήτου δεν κερδίζεις κάτι, ξέρουν ότι αυτό είναι το νούμερό σου. Απλώς αν αφαιρέσεις τον αριθμό δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες του gov μέχρι να τον ξανα προσθέσεις.

Επεξ/σία από gokuthelegend
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...