eko13 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Με τα λεφτα απο pure vpn αγορασα (δεν τα ειχα σηκωσει απο Paypal) Cashback το Cyberghost VPN 😁 αλλα ουτε αυτο κανει δουλεια για Ινδια😔
Doubt Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 9 ώρες πριν, ioanniskar είπε Μου έγινε payable το ποσό που πήρα το Private Internet Access σε λιγότερο από 2 μήνες. Ήταν σε δολάρια και το έστειλα στο paypal. Μπορώ να το στείλω σε Δολάρια στη revolut για να μην αφήσω το paypal να το μετατρέψει σε Ευρώ; Από όσο θυμάμαι δεν γίνεται.
zurabik Δημοσ. Τρίτη στις 11:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:37 πμ pia vpn Ξέρει κανένας αν πάρεις και πρόσθετα πράγματα π.χ static ip θα πάρεις και για αυτό επιστροφη?
JimGer Δημοσ. Τρίτη στις 11:21 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:21 μμ On 17/04/2025 at 14:19, eko13 said: Με τα λεφτα απο pure vpn αγορασα (δεν τα ειχα σηκωσει απο Paypal) Cashback το Cyberghost VPN 😁 αλλα ουτε αυτο κανει δουλεια για Ινδια😔 Τι θες να κάνεις με Ινδία? Νομίζω ότι το nord έχει 11 hours ago, zurabik said: pia vpn Ξέρει κανένας αν πάρεις και πρόσθετα πράγματα π.χ static ip θα πάρεις και για αυτό επιστροφη? Όχι. Τουλάχιστον παλιότερα που είχα ρωτήσει (Quidco είχα ρωτήσει βέβαια) 1
DimJ Fot Δημοσ. Τετάρτη στις 12:15 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:15 πμ Εγινε και μενα payable το ποσο αλλα λεει μπορεις μονο μεσω bank transfer. Εβαλε κανεις details να μας πει τι γραφουμε στο sort code που ζηταει και τι στο account number για ρεβολουτ? Γιατι εχω το iban και δε ξερω που βρισκω το sort code που ζηταει
JimGer Δημοσ. Τετάρτη στις 01:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:07 μμ 12 hours ago, DimJ Fot said: Εγινε και μενα payable το ποσο αλλα λεει μπορεις μονο μεσω bank transfer. Εβαλε κανεις details να μας πει τι γραφουμε στο sort code που ζηταει και τι στο account number για ρεβολουτ? Γιατι εχω το iban και δε ξερω που βρισκω το sort code που ζηταει Θες να κάνεις UK account στη revolut για sort code και account number. Δωρεάν είναι. Το Iban είναι για ευρωπαϊκά accounts (mainly)
DimJ Fot Δημοσ. Τετάρτη στις 04:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:13 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, JimGer είπε Θες να κάνεις UK account στη revolut για sort code και account number. Δωρεάν είναι. Το Iban είναι για ευρωπαϊκά accounts (mainly) Σε ευχαριστω πολυ! Και μετα μεταφορα στον λογαριασμο με ευρω χωρις προμηθεια ετσι? Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:15 μμ από DimJ Fot
stark Δημοσ. Πέμπτη στις 04:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:43 μμ Παιδιά μόλις αγόρασα Surfshark VPN με 50% και δεν φαίνεται η αγορά, παρόλο που μπήκα με private browsing, χωρίς adblock κλπ. Τι μπορώ να κάνω;
darkmatinee Δημοσ. Πέμπτη στις 04:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:47 μμ 1 minute ago, stark said: Παιδιά μόλις αγόρασα Surfshark VPN με 50% και δεν φαίνεται η αγορά, παρόλο που μπήκα με private browsing, χωρίς adblock κλπ. Τι μπορώ να κάνω; Περίμενε 24 ώρες & μετά μίλα με το support τους. Θέλει λίγες ώρες για να γίνει η αντιστοίχηση. Αυτές τις αγορές καλύτερα να τις κάνετε σε διαφορετικό browser από το βασικό σας, οπού θα είναι ανοιχτά όλα τα cookies & δεν υπάρχει κανένα adblocker. 1
stark Δημοσ. Πέμπτη στις 05:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:44 μμ 55 minutes ago, darkmatinee said: Περίμενε 24 ώρες & μετά μίλα με το support τους. Θέλει λίγες ώρες για να γίνει η αντιστοίχηση. Αυτές τις αγορές καλύτερα να τις κάνετε σε διαφορετικό browser από το βασικό σας, οπού θα είναι ανοιχτά όλα τα cookies & δεν υπάρχει κανένα adblocker. Κάτι γίνεται. Αν και αν κατάλαβα καλά, δεν θα τα πάρω όλα αυτά τα 36.42 $ πίσω λόγω ΦΠΑ, σωστά; 18 minutes ago, stark said: Κάτι γίνεται. Αν και αν κατάλαβα καλά, δεν θα τα πάρω όλα αυτά τα 36.42 $ πίσω λόγω ΦΠΑ, σωστά; Συμφέρει να βάλω σαν account επιστροφής US Iban της Revolut (που για κάποιο περίεργο λόγο έχω) ώστε να εκμεταλλευτώ το καλό (χαμηλό) exchange rate της Revolut;
JimGer Δημοσ. Παρασκευή στις 12:57 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:57 πμ On 07/05/2025 at 14:13, DimJ Fot said: Σε ευχαριστω πολυ! Και μετα μεταφορα στον λογαριασμο με ευρω χωρις προμηθεια ετσι? Από τη revolut pounds σε ευρώ αν έχει free από τα 1000/μήνα ναι. Αν δεν θες τα κρατάς και σε λίρες. ότι σε βολεύει 1
stark Δημοσ. Παρασκευή στις 07:56 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:56 πμ 6 hours ago, JimGer said: Από τη revolut pounds σε ευρώ αν έχει free από τα 1000/μήνα ναι. Αν δεν θες τα κρατάς και σε λίρες. ότι σε βολεύει Καλημέρα. Μήπως εννοείς dollars ; Η επιστροφή του TopCashBack φαίνεται σε δολάρια. Δεν έχει σημασία αυτό;
JimGer Δημοσ. Παρασκευή στις 10:58 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:58 πμ 3 hours ago, stark said: Καλημέρα. Μήπως εννοείς dollars ; Η επιστροφή του TopCashBack φαίνεται σε δολάρια. Δεν έχει σημασία αυτό; Το ίδιο είναι όσον αφορά τα νομίσματα. Προσωπικά έχω topcashback (UK έκδοση) οπότε δεν ξέρω τι γίνεται με την US για να είμαι ειλικρινής. Πάντως στη revolut είτε έχεις USD είτε GBP το ίδιο είναι από άποψη κόστους μετατροπής 1
Dr. Gonzo Δημοσ. Παρασκευή στις 01:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:14 μμ Πήρα κι εγώ NordVPN με 50% cashback μετά την ιστορία με τα κλειδιά από Revolut. Είπα να δοκιμάσω το surfshark, αλλά είχα κάνει ήδη settings στα μηχανήματα και βαρέθηκα να το αλλάξω, άλλαξα μόνο το token του NordVPN. Private window, adblocker κλειστός και έκανε register την αγορά μέσα σε 10λεπτά περίπου. Ευχαριστούμε πολύ! 1
kallair Δημοσ. Παρασκευή στις 01:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:21 μμ 6 λεπτά πριν, Dr. Gonzo είπε Πήρα κι εγώ NordVPN με 50% cashback μετά την ιστορία με τα κλειδιά από Revolut. Είπα να δοκιμάσω το surfshark, αλλά είχα κάνει ήδη settings στα μηχανήματα και βαρέθηκα να το αλλάξω, άλλαξα μόνο το token του NordVPN. Private window, adblocker κλειστός και έκανε register την αγορά μέσα σε 10λεπτά περίπου. Ευχαριστούμε πολύ! Παιδες θελει νέο λογαριασμο για το cashback ή μπορουμε να το κανουμε σε υπαρχων λογαριασμο που πχ ειχαμε τον λογαριασμο απο g2a πριν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα