kallair Δημοσ. χθες στις 01:12 μμ Δημοσ. χθες στις 01:12 μμ https://www.topcashback.com/nordvpn/ Παιδες αν βλεπω καλα, στο topcashback δινει πλεον 90% cashback στο nordVPN(;)
kaktos77 Δημοσ. χθες στις 01:31 μμ Δημοσ. χθες στις 01:31 μμ Παιδιά εμένα είναι στη κατάσταση Pending από την ημέρα που το αγόρασα, είμαι οκ; Περιμένω δηλαδή το 3μηνο μαξ για να πληρωθώ; Έχω επιλέξει ως τρόπο πληρωμής PayPal και έχω βάλει το email μου που έχω στο PayPal.
JimGer Δημοσ. χθες στις 01:50 μμ Δημοσ. χθες στις 01:50 μμ 18 minutes ago, kaktos77 said: Παιδιά εμένα είναι στη κατάσταση Pending από την ημέρα που το αγόρασα, είμαι οκ; Περιμένω δηλαδή το 3μηνο μαξ για να πληρωθώ; Έχω επιλέξει ως τρόπο πληρωμής PayPal και έχω βάλει το email μου που έχω στο PayPal. Πληρώνεσαι αν πάει στο payable (Πρώτα confirmed μετά payable) 1
power_1 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Τελειος απειρος με cashback μπορω να κανω τις εξης ερωτησεις : 1)Ανοιγω λογαργιασμο στο topcashback.com α) βαζω το ιδιο mail με το paypal ή καποιο που θα δημιουργησω μονο για το cashback.com ? β) αν καποιος δωσει reafel εγγραφης θα παρει 10€ αν κανω 10€ επιστοφη ? γ) πληρωμη με paypal ειναι σε € ή $ μπορω να πληρωσω σε € (για να μην εχει προμηθεια το paypal) ? δ) αν εχω ειδη δοκιμαστικη συνδρομη θα πρεπει να δωσω νεο mail για να δικαιουμαι cashback (κατα προτιμηση mail που εκανα μονο για την συνδρομη ) ? ε) Στο topcashback.com αν η επιστροφη ειναι 100% περνεις ολο το ποσο ή το ποσο χωρις ΦΠΑ ? στ) Αν ειναι ετσι πως μπορω να παρακαμψω κι να παρω επιστροφη ολο το ποσο ? ζ) εκτος απο adblock κι vpn τι αλλο πρεπει να κλεισει για να γινει σωστα η αγορα κι να υπαρξη cashback ?
Arkin Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 18 ώρες πριν, power_1 είπε Τελειος απειρος με cashback μπορω να κανω τις εξης ερωτησεις : 1)Ανοιγω λογαργιασμο στο topcashback.com α) βαζω το ιδιο mail με το paypal ή καποιο που θα δημιουργησω μονο για το cashback.com ? β) αν καποιος δωσει reafel εγγραφης θα παρει 10€ αν κανω 10€ επιστοφη ? γ) πληρωμη με paypal ειναι σε € ή $ μπορω να πληρωσω σε € (για να μην εχει προμηθεια το paypal) ? δ) αν εχω ειδη δοκιμαστικη συνδρομη θα πρεπει να δωσω νεο mail για να δικαιουμαι cashback (κατα προτιμηση mail που εκανα μονο για την συνδρομη ) ? ε) Στο topcashback.com αν η επιστροφη ειναι 100% περνεις ολο το ποσο ή το ποσο χωρις ΦΠΑ ? στ) Αν ειναι ετσι πως μπορω να παρακαμψω κι να παρω επιστροφη ολο το ποσο ? ζ) εκτος απο adblock κι vpn τι αλλο πρεπει να κλεισει για να γινει σωστα η αγορα κι να υπαρξη cashback ? Το topcashback αυτη τη στιγμη εχει 10 δολλαρια μονο στον ref που στελνει το λινκ της εγγραφης. Το quidco δινει 30 ευρω σε αυτον που στελνει το ref και 25 ευρω σε αυτον που κανει την εγγραφη. Μακραν καλυτερο αυτη τη στιγμη. Το mail δεν χρειαζεται να ειναι το ιδιο με το paypal στην εγγραφη στο site. Η πληρωμη με paypal γινεται σε λιρες στο quidco και σε δολλαρια στο topcashback. Απο εκει κανεις μετατροπη σε ευρω και τα στελνεις τραπεζα η κανεις αγορες μεσω paypal γενικα οτι θελεις δικα σου ειναι μετα. Το cashback κατα 99.9% παει παντα στην πρωτη εγγραφη στο καθε vpn νεος χρηστης δηλαδη οποτε καλυτερα σε νεο τελειως λογαριασμο οχι παλιο εστω και δοκιμαστικο. Παντα σε καθε αγορα βαζεις χωρα Αλβανια η γενικα χωρα με 0% φπα και δεν σε χρεωνει οποτε θα παρεις το 100% επιστροφη χωρις προβλημα δεν χανεις τιποτα λογο του φπα. Κλεινεις τα παντα. Cookies blocker ad blocker γενικα τα παντα που μπλοκαρουν cookies. Θελει προσοχη με λιγα λογια πολλοι την εχουν πατησει μαζι και εγω πριν χρονια στις αρχες που το εψαχνα αλλα με claim παλι δεν τα χανεις εφοσον εχεις κανει την αγορα. Η αγορα παντα θα γινετε μεσω απο τα cashback. Γραφεις πχ το vpn που θες και απο εκει γινεται η ανακατευθυνση στο vpn που χρειαζεσαι να κανεις την αγορα. Προτεινω και τα 2 add ons quidco/topcashback στον chrome σε ειδοποιουν παντα αν τα εχεις κανει ολα 100% σωστα ωστε να περαστει το tracking. Καλες αγορες και δεν θα χασετε ευρω εφοσον τα κανετε ολα σωστα. Εχω δουλεψει και τα 2 site απο quidco εχω λαβει πανω απο 600 ευρω μεχρι σημερα και απο topcashback 140 και ολα πηγαν καλα. Ακομα και σε χαμενο tracking κανεις claim την αγορα που εχασες στο tracking και στο 99.9% θα στην περασουν εφοσον ολα ειναι σωστα, 2 2
power_1 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες α) Απο paypal μπορουμε να στειλουμε σε $ στη revolout για να μην εχουμε κοστος μετατροπης ? b) Aν βαλουμε Αλβανια δεν υπαρχει καποιο θεμα στην διαχειρηση του λογαργιασμου μετα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα