Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dhmak είπε

Και η Πειραιώς χρεώνει για φόρτιση της revolut 1,40€

Για φόρτιση μέσω εμβάσματος ναι (έως 15.000€). Για φόρτιση μέσω κάρτας / GPay δεν υπάρχει κάποια χρέωση.

• Like 1
  • Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dhmak είπε

Και η Πειραιώς χρεώνει για φόρτιση της revolut 1,40€

Μάλλον, εννοείς το εξερχόμενο έμβασμα που έχει 1,40 σωστά; 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Aν βάλω από εθνική στην payzy και μετά revolut υπολογίζετε για το "Δαπάνη αγοράς αγαθών και παροχής υπηρεσιών με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής κωδ. 049"?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hydra7 είπε

Aν βάλω από εθνική στην payzy και μετά revolut υπολογίζετε για το "Δαπάνη αγοράς αγαθών και παροχής υπηρεσιών με ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής κωδ. 049"?

Όχι, δεν μετράει στο αφορολόγητο καμία από αυτές τις κινήσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Revolut δεν δίνει στοιχεία στην ΑΑΔΕ αλλά η payzy συνεργάζεται κανονικότατα με την ΑΑΔΕ.

Η ProCredit δεν ξέρω αν δίνει στοιχεία στην ΑΑΔΕ (μιας και έχει υποκατάστημα στην Ελλάδα) ;;

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

Πληρώνω σχεδόν πάντα μέσω payzy. Φαίνονται κανονικά Α.Α.Δ.Ε. από την τράπεζα με την οποία φορτίζω την Payzy . 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, dhmak είπε

Η Revolut δεν δίνει στοιχεία στην ΑΑΔΕ αλλά η payzy συνεργάζεται κανονικότατα με την ΑΑΔΕ.

Η ProCredit δεν ξέρω αν δίνει στοιχεία στην ΑΑΔΕ (μιας και έχει υποκατάστημα στην Ελλάδα) ;;

Αν και έχω procredit δε ξέρω τι κάνει. Η λογική λέει ότι αφού παίζει μπάλα στην ελλάδα μια χαρά δίνει στοιχεία.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την χρεωστική της και ούτε βλέπω κάτι στο site για αφορολόγητο

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Neptu είπε

Αν και έχω procredit δε ξέρω τι κάνει. Η λογική λέει ότι αφού παίζει μπάλα στην ελλάδα μια χαρά δίνει στοιχεία.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την χρεωστική της και ούτε βλέπω κάτι στο site για αφορολόγητο

Οταν λεμε δεν δινει στοιχεια εννοούμε οτι δεν πανε αυτοματα στα αντιστιχα κουτακια της φορολογικής δηλώσεις.

Στοιχεια θα δώσει μονο κατοπιν αιτήματος απο τις φορολογικές αρχες κάποιου κρατους, οπως άλλωστε δίνουν και ολοι οι διεθνείς οργανισμοί.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Οταν λεμε δεν δινει στοιχεια εννοούμε οτι δεν πανε αυτοματα στα αντιστιχα κουτακια της φορολογικής δηλώσεις.

Στοιχεια θα δώσει μονο κατοπιν αιτήματος απο τις φορολογικές αρχες κάποιου κρατους, οπως άλλωστε δίνουν και ολοι οι διεθνείς οργανισμοί.

ναι αυτό εννοώ κι εγώ. Για το αφορολόγητο. Όχι να καρφώσει κάποιον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...