Give-me-a-hit Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) εξω απο την πορτα του σπιτιου υπηρχε ενα καλωδιο αναμονης. Υπαρχει το ιδιο σε ολους τους διαδρομους. εφερα ηλεκτρολογο να μου βαλει μια καμερα εκει. Μου ειπε οτι ειναι κοινοχρηστο και δεν κανει. του ειπα οκ, ας το βαλει στο φωτιστικο που ειναι εξω απο την παρτα απο πανω, μου λεει θα λειτουργει η καμερα αλλα μονο αν εχεις συνεχεια ανοιχτο το φως. τελικα συνδεσα την καμερα στο κοινοχροιστο. Τι κοστος ετησιο χρεώνω την οικοδομη μου? μιλαμε μια απλη wifi camera με application. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από Give-me-a-hit 1 1
Nabuko Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 57 λεπτά πριν, Give-me-a-hit είπε Τι κοστος ετησιο χρεώνω την οικοδομη μου? 3.000 ευρώ 2 12
emperor4her Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Give-me-a-hit είπε εξω απο την πορτα του σπιτιου υπηρχε ενα καλωδιο αναμονης. Υπαρχει το ιδιο σε ολους τους διαδρομους. εφερα ηλεκτρολογο να μου βαλει μια καμερα εκει. Μου ειπε οτι ειναι κοινοχρηστο και δεν κανει. του ειπα οκ, ας το βαλει στο φωτιστικο που ειναι εξω απο την παρτα απο πανω, μου λεει θα λειτουργει η καμερα αλλα μονο αν εχεις συνεχεια ανοιχτο το φως. τελικα συνδεσα την καμερα στο κοινοχροιστο. Τι κοστος ετησιο χρεώνω την οικοδομη μου? μιλαμε μια απλη wifi camera με application. ε κανα 10 αρικο το χρονο και πολυ λεω..
mariosnik_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μου φαίνεται τα έχεις κάνεις λίγο μαντάρα τα πράγματα. Αυτό το κοινόχρηστο καλώδιο για ποιον λόγο υπάρχει πάνω από την κάθε πόρτα χωρίς να συνδέεται πουθενά; Για την κάμερα θέλεις σίγουρα έγκριση της ΓΣ, άμα το καταλάβουν θα σε τρέχουν. Επίσης, εφόσον είναι κοινοχρηστο, ακομα και 1 ευρώ κατανάλωση να έχει στα κοινόχρηστα, πρέπει πρώτα να ρωτήσεις στην ΓΣ. Αν θες να βρεις την κατανάλωση, πολλαπλασιαζεις την ισχύ της κάμερας με τις ώρες λειτουργίας.
ekechagi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Κάτσε να δω μήπως είσαι στην πολυκατοικία μου 3
papoys1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Η κατανάλωση είναι το μικρότερο κακό μπροστα στα μπλεξίματα που θα έχεις αν σε πάρουν είδηση. 4 1
ekrepali Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Give-me-a-hit said: εξω απο την πορτα του σπιτιου υπηρχε ενα καλωδιο αναμονης. Υπαρχει το ιδιο σε ολους τους διαδρομους. εφερα ηλεκτρολογο να μου βαλει μια καμερα εκει. Μου ειπε οτι ειναι κοινοχρηστο και δεν κανει. του ειπα οκ, ας το βαλει στο φωτιστικο που ειναι εξω απο την παρτα απο πανω, μου λεει θα λειτουργει η καμερα αλλα μονο αν εχεις συνεχεια ανοιχτο το φως. τελικα συνδεσα την καμερα στο κοινοχροιστο. Τι κοστος ετησιο χρεώνω την οικοδομη μου? μιλαμε μια απλη wifi camera με application. Aς πούμε ότι είναι 15W ή κάμερα... 360W ανά μέρα, περίπου 1kwh το 3ήμερο. Περίπου 120kwh το χρόνο. Αν υπολογίσεις ΔΕΗ Γ21 με 0.15Ε/Κwh προμήθεια ετήσιο μέσο όρο και 0.05Ε/Κwh στο περίπου για ρυθμιζόμενες (διανομή, υκω, ετμεάρ) τότε 0.20Ε/Κwh * 120kwh = 24 ευρώ συν ΦΠΑ = 25.5 το χρόνο Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από ekrepali
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Give-me-a-hit είπε εξω απο την πορτα του σπιτιου υπηρχε ενα καλωδιο αναμονης. Υπαρχει το ιδιο σε ολους τους διαδρομους. εφερα ηλεκτρολογο να μου βαλει μια καμερα εκει. Μου ειπε οτι ειναι κοινοχρηστο και δεν κανει. του ειπα οκ, ας το βαλει στο φωτιστικο που ειναι εξω απο την παρτα απο πανω, μου λεει θα λειτουργει η καμερα αλλα μονο αν εχεις συνεχεια ανοιχτο το φως. τελικα συνδεσα την καμερα στο κοινοχροιστο. Τι κοστος ετησιο χρεώνω την οικοδομη μου? μιλαμε μια απλη wifi camera με application. Γιατί δεν τράβαγες δικό σου καλώδιο;
Charismo Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δεν ξέρω με τι ανθρώπους έχεις γενικά να κάνεις στην πολυκατοικία σου, αλλά αν σε καταλάβουν ενδέχεται να βρεις μεγάλο μπελά. Καταρχάς, θα αρχίσουν να υποψιάζονται μήπως έχεις κάνει και άλλες αυθαιρεσίες και γενικά θα χαθεί η εμπιστοσύνη. Πες το τουλάχιστον στο διαχειριστή, να είσαι ξεκάθαρος.
dtk-386 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 44 λεπτά πριν, ekrepali είπε Aς πούμε ότι είναι 15W ή κάμερα... 360W ανά μέρα, περίπου 1kwh το 3ήμερο. Περίπου 120kw το χρόνο. Αν υπολογίσεις ΔΕΗ Γ21 με 0.15Ε/Κwh προμήθεια ετήσιο μέσο όρο και 0.05Ε/Κwh στο περίπου για ρυθμιζόμενες (διανομή, υκω, ετμεάρ) τότε 0.20Ε/Κwh * 120kw = 24 ευρώ συν ΦΠΑ = 25.5 το χρόνο Μπεϊζάνη εσύ? 1 10
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Give-me-a-hit said: εξω απο την πορτα του σπιτιου υπηρχε ενα καλωδιο αναμονης. Υπαρχει το ιδιο σε ολους τους διαδρομους. εφερα ηλεκτρολογο να μου βαλει μια καμερα εκει. Μου ειπε οτι ειναι κοινοχρηστο και δεν κανει. του ειπα οκ, ας το βαλει στο φωτιστικο που ειναι εξω απο την παρτα απο πανω, μου λεει θα λειτουργει η καμερα αλλα μονο αν εχεις συνεχεια ανοιχτο το φως. τελικα συνδεσα την καμερα στο κοινοχροιστο. Τι κοστος ετησιο χρεώνω την οικοδομη μου? μιλαμε μια απλη wifi camera με application. βαλτο στην λαμπα σου.αφησε ανοιχτο τον διακοπτη αλλα βαλε εξυπνη λαμπα να αναβει απο app ή απο smart switch problem solved 50 euro Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2024 από poulinos 1 2
Give-me-a-hit Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 καλωδιο να τραβηξω και να τρυπησω το μπετον λιγο δυσκολο. αυτο το καλωδιο μπηκε αναμονη σε καθε οροφο (ειναι οροφοδιαμερησματα) αλλα εμεινε αχρηστο σε ολους τους οροφους.
killbillkill Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 αν σε καταγγείλει κανείς θα έχεις πολλά τρεχάματα αγαπητέ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις