liakjim Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 8 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε Hamilton: In China, I got out of the way. Adami: Understood, we swapped the cars. Hamilton: Have a tea break while you're at it! α ρε Χαμ που να το φανταζόσουν που θα έμπλεκες στα τελειώματα.. Υπέκυψαν στην κλαψα του και χαντακωσαν τον Λεκλερκ με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία να χτυπήσουν Αντονέλι. 1 1
sattack Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Ρε τον καημενο το Νόρις, μου θύμησε εποχές 2017-2018 που έμπλεκε o Vettel με τον Verstappen και έφευγε ανενόχλητος μπροστά ο Hamilton. Πάντως τωρα που κυνηγιοντουσαν οι 2 McLaren μπροστά, έδειξαν την πραγματική τους διαφορά απο τους άλλους. 30-40 sec στο κεφάλι στους τριτοτέρτατους. 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 4 λεπτά πριν, liakjim είπε Υπέκυψαν στην κλαψα του και χαντακωσαν τον Λεκλερκ με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία να χτυπήσουν Αντονέλι. είδαμε κ τον Σαρλς σήμερα φανταστική απόδοση , χορτάσαμε αντί να αφήσουν τον Χαμ με καλύτερη γόμα να προσπαθήσει απέναντι στον Κίμι, τον είχαν 3 γύρους στο drs μέχρι να πάρουν απόφαση και μετά ο άλλος αμέσως «αααα είμαι σε dirty air, υπερθερμαίνονται τα ελαστικά μου, πείτε του να πάει πιο γρήγορα πλζ πλζ» .. κούρασαν όλοι τους 1 1
liakjim Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 4 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε είδαμε κ τον Σαρλς σήμερα φανταστική απόδοση , χορτάσαμε αντί να αφήσουν τον Χαμ με καλύτερη γόμα να προσπαθήσει απέναντι στον Κίμι, τον είχαν 3 γύρους στο drs μέχρι να πάρουν απόφαση και μετά ο άλλος αμέσως «αααα είμαι σε dirty air, υπερθερμαίνονται τα ελαστικά μου, πείτε του να πάει πιο γρήγορα πλζ πλζ» .. κούρασαν όλοι τους Ο Λεκλερκ πλησίασε αμέσως. Κακή η απόφαση. Καλά να πάθουν. 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες εντομεταξυ ο Σαινθ τι torpedo έκανε στον Χαμ στη τελευταία στροφή..
kotsonatos04 Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 37 λεπτά πριν, liakjim είπε Υπέκυψαν στην κλαψα του και χαντακωσαν τον Λεκλερκ με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία να χτυπήσουν Αντονέλι. Όταν έφτασε ο Χαμιλτον πίσω από τον Λεκλερ και είχε διαφορά πάνω από 1 sec από Σαινθ, έπρεπε να περάσει μπροστά μιας και είχε ρυθμό και καλύτερα ελαστικά. Μετα ήταν αργά. 3
Witcher1st Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 45 minutes ago, xtrmsnpr said: Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περνάνε τις rb του fanboy Πουρναράκη και αυτός να λυσσάει. Ο άνθρωπος είναι οπαδός, δεν είναι δημοσιογράφος. Τέρμα μεροληπτικός υπέρ της rb. Ο τύπος ήθελε DOTD τον Φερσταπεν, ενώ υπήρχαν άλλοι οδηγοί ξεκάθαρα που το άξιζαν πιο πολύ ξέρω γω. Τεσπα, κάθε φορά τα ίδια ο άνθρωπος αυτός. Πως ειχα την εντυπωση οτι υποστηριζει Χαμιλτον; 2
cinemusic Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 19 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε είδαμε κ τον Σαρλς σήμερα φανταστική απόδοση , χορτάσαμε αντί να αφήσουν τον Χαμ με καλύτερη γόμα να προσπαθήσει απέναντι στον Κίμι, τον είχαν 3 γύρους στο drs μέχρι να πάρουν απόφαση και μετά ο άλλος αμέσως «αααα είμαι σε dirty air, υπερθερμαίνονται τα ελαστικά μου, πείτε του να πάει πιο γρήγορα πλζ πλζ» .. κούρασαν όλοι τους Βασικα τον ειχαν οχι 3 αλλα 5 γυρους πισω χάνοντας χρονο και την αντοχη των μεσαίων που οπως έδειχναν δεν θα ειχαν την ιδια απόδοση ως το τελος ( φάνηκε και στον Ρασελ που στο τελος αγκομαχούσε) Το ακομα πιο γελοιο ειναι πως οσο ηταν μπροστά ο Λεκλερ δεν μπορεσε με σκληρά να μειώσει την διαφορα με τον Αντονελι που ηταν σταθερα 5,5-5,3. Με το που άλλαξαν θεση θυμήθηκε , οτι θυμήθηκε. Οπως και να εχει την διαφορα με τον Αντονελι , ο Χαμιλτον την έφερε στα 2,3 και αν ηταν πιο σβέλτοι στην Φερραρι και εκαναν πιο γρηγορα την αλλαγη θα εκμεταλλευόταν περισσότερο την ταχύτητα των μεσαίων ελαστικών χωρις να ξοδεύει γομα για 5 γυρους. Ειχε δικιο που τους έκραζε στην επικοινωνία ( και πολυ γελιο οι ατάκες που ακούστηκαν) 2
xtrmsnpr Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 14 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Πως ειχα την εντυπωση οτι υποστηριζει Χαμιλτον; Με την rb είναι, και να μη θες να το πιστέψεις τον ακούς πως κάνει. Δεν ασχολείται με Χαμιλτους κτλ, δε κάνουν αντρίκιες προσπεράσεις όπως ο Μαξ 😝. Που να έβλεπες στο Αζερμπαϊτζάν πέρσι τι έλεγε στη στούκα Σάινθ-Φεσρταπεν 1
GoMaR Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 6 hours ago, JailbrokenDiesel said: είδαμε κ τον Σαρλς σήμερα φανταστική απόδοση , χορτάσαμε αντί να αφήσουν τον Χαμ με καλύτερη γόμα να προσπαθήσει απέναντι στον Κίμι, τον είχαν 3 γύρους στο drs μέχρι να πάρουν απόφαση και μετά ο άλλος αμέσως «αααα είμαι σε dirty air, υπερθερμαίνονται τα ελαστικά μου, πείτε του να πάει πιο γρήγορα πλζ πλζ» .. κούρασαν όλοι τους ειδες τον ιδιο αγωνα ; η τα βλεπεις οπως θες ; Ο λεκ με hard ειχε μια αποσταση 5,9 δευτερολεπτα και το εριχνε σιγα σιγα με τον Χαμ να ακολουθει. Στα 5.1 με 5.2 αλλαζουν και μετα ο χαμιλτον δεν μειωνε την διαφορα. Ο λεκ επρεπε να ακολουθησει για να φτασουν και οι δυο τον Αντωνελι μπας και τον περασουν και οι δυο + να διατηρησουν αποσταση απο τον σαινθ. Αφου δεν μειωνε ο Χαμ, ξανα αλλαξαν μπας και προλαβει ο λεκ. σε 2-3 γυρους το εριξε 1,5 δευτερολεπτο κατω. 1
primeragt Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Βασικά όταν αλλάξανε πρώτη φορά έπεσε η διαφορά στα 2,5 περίπου αλλά κάνανε τόση άχαρη δεύτερη αλλαγή που φάγανε 0,5 στο κεφάλι μόνο από αυτό. Ήθελε ένα γύρο ακόμα για να αρχίσει να ξαναρχίσει τη διαφορά ο Λεκλερκ. Αν το κάνανε εξ αρχής όταν ο Χάμιλτον είχε το σωστό παράθυρο στα λάστιχα θα μείωναν παραπάνω κ απλά θα άλλαζαν όταν έρχονταν του Λεκλερκ και έτσι τουλάχιστον ένας θα ήταν σε φάση να περάσει τον Αντονελι. 1
safridia Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Η Ferrari είναι στην formula1 ότι είναι το ΚΚΕ στην πολιτική. Στην θεωρία θέλουν και οι δύο να κερδίσουν αλλά στην πράξη κάνουν τα πάντα προς την αντίθετη κατεύθυνση 4
Stergios74 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 18 λεπτά πριν, safridia είπε Η Ferrari είναι στην formula1 ότι είναι το ΚΚΕ στην πολιτική. Στην θεωρία θέλουν και οι δύο να κερδίσουν αλλά στην πράξη κάνουν τα πάντα προς την αντίθετη κατεύθυνση Μα που τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια; Αυτοί είστε! 1
specre Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Ο κοτσίδας ή που θα τους "στρώσει" ή που θα τον χαλάσουν. Ελπίζω το πρώτο, αλλά βλέπω το δεύτερο να γίνεται. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα