Nabuko Δημοσ. Δευτέρα στις 10:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:47 μμ (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, eri77 είπε Όχι ότι αμφιβάλω αλλά επειδή δεν το θυμάμαι καθόλου. Έχεις κάνα Link για αυτό?? Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:49 μμ από Nabuko 1
Witcher1st Δημοσ. Δευτέρα στις 11:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:27 μμ 2 hours ago, majnun said: Πολύ κρίμα να μην του δίνουν χρόνο. Έχουν δουλέψει για όλη τους τη ζωή για αυτή την ευκαιρία. Και είχαμε κάτι παλτά τύπου Schumacher junior να κάθονται πολύ περισσότερο. Ολοι αυτοι οι rookies που ερχονται f1 για 1 χρονο ή και λιγοτερο και φευγουν, που ακριβως πανε; Reserve drivers; Δεν εχω δει καποιον να ξαναπηγαινει στην F2. Για ποιο λογο; Ειναι υποβαθμιση, αλλα δεν θα πληρωνεται περισσοτερα σε σχεδον με το να ειναι τριτος ή test driver στην F1;
majnun Δημοσ. Δευτέρα στις 11:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:36 μμ 4 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Ολοι αυτοι οι rookies που ερχονται f1 για 1 χρονο ή και λιγοτερο και φευγουν, που ακριβως πανε; Reserve drivers; Δεν εχω δει καποιον να ξαναπηγαινει στην F2. Για ποιο λογο; Ειναι υποβαθμιση, αλλα δεν θα πληρωνεται περισσοτερα σε σχεδον με το να ειναι τριτος ή test driver στην F1; Συνηθως σε endurance series, indy/nascar κτλπ. Θυμαμαι πχ τον Button που ειχε παει Ιαπωνία, ο Grosjean που πήγε indy ή τον Alonso που ετρεξε LeMan με Sebastian Buemi, Nakajima, Kobayashi. Ολοι αυτοι εχουν περασει απο Φ1 με ενα ευρος επιτυχίας. Ακομα και o Bariccelo ετρεχε σε κατι endurance στη Βραζιλία. Νομιζω η Φ2 εχει κανονα να μην επιστρεφεις για να παιρνουν ευκαιριες οι νεοι. 1
xtrmsnpr Δημοσ. Δευτέρα στις 11:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:44 μμ Η McLaren καλεί την Red Bull να ξεκινήσει διαμαρτυρία στη FIA για την κατηγορία νομιμότητας της MCL39 Θα μας πει ο Πουρναράκης, αυτός ξέρει τα πάντα!🤡
haHa Δημοσ. Τρίτη στις 12:06 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:06 πμ 1 ώρα πριν, cinemusic είπε Συγκεκριμένα Ξέρω Λουις ότι το αυτοκίνητο είναι κακό αλλά σε παρακαλώ οδήγησε το. Και αλλα τετοια παραδείγματα. Που είναι ενδεικτικα το πως πιεζουν οι οδηγοι τις ομαδες να βελτιωθουν. Πχ ο Μαξ ελεγε λερυσι "undriveable monster" το μονοθεσιο οταν σταματησε να παιρνει pole positions κλπ: https://www.theguardian.com/sport/article/2024/sep/01/my-car-is-undriveable-monster-max-verstappen-fuming-as-f1-title-hopes-fade
liakjim Δημοσ. Τρίτη στις 08:02 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:02 πμ Sorry αν έχει ανέβει ξανά https://www.facebook.com/share/r/1Ym7zRNKaD/ 3
liakjim Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 πμ Φανταστείτε να έχετε σκάσει έναν σκασμό λεφτά για να δείτε F1 από κοντά, μόνο και μόνο για να δείτε μερικές μεγάλες σκούπες να περνάνε γρήγορα από μπροστά σας... https://www.facebook.com/share/r/12JRRPRm16f/ 1
ghostrider Δημοσ. Τρίτη στις 02:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:53 μμ 19 ώρες πριν, ekrepali είπε (ποια αποδελτίωση ρε... μήπως διαβάζετε insomnia; )... 🤣 Δεν θα μου εκανε εντυπωση 1
ghostrider Δημοσ. Τρίτη στις 05:04 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:04 μμ Για οσους βλεπουν λιγο απο indy το προγραμμα του μαιου εχει ως εξης
safridia Δημοσ. Τρίτη στις 08:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:39 μμ (επεξεργασμένο) Στις 5/5/2025 στις 7:47 ΜΜ, cinemusic είπε Εδω με το Φερσταπεν εχουμε μαθει ποτε θα δεχθει προσπεραση με το που ξεκινά η γκρινια. "Δεν εχω κράτημα γλιστράω" ( μετα απο εναν γυρο τον περνά ο Πιαστρι). Αργότερα... "Το αυτοκίνητο κλαψ κλαψ μπουχου " (μετα απο ενα γυρο τον περνά ο Νορις). Γκρίνια που στην πραγματικότητα είναι προ-ανακοινωση προσπέρασης Οχι τιποτα αλλο, ετσι χανεται και το σασπένς. Και σχεδον παντα "με πεταξε εξω, να μου δωσει την θεση πισω" ειναι τοσο looser και pathetic που θελει να ειναι πρωτος με χαριστικα φρενα απο τους αλλους Ουστ παλιοκατσικο απο τα Lidl Επεξ/σία Τρίτη στις 08:39 μμ από safridia 2
Stergios74 Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ BREAKING: Oakes resigns from Alpine with immediate effect, Briatore takes over Το πιο τοξικο περιβάλλον στην f1. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα