Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 04:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:47 μμ Just now, papp0us said: 36 γυρους με Medium ο Max; Δεν είναι λίγο ρίσκο; Δεν βγάζει 36 γύρους, θα κάνει και τρίτο stop. 1
ghostrider Δημοσ. Κυριακή στις 04:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:56 μμ ο μαξ παει να κανει τον σουμι. 60 γυροι quali 2
Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 04:59 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:59 μμ (επεξεργασμένο) Ενώ φαινόταν πως θα είναι βαρετός αγώνας, έχω ένα προαίσθημα πως θα γίνει χαμός στο τέλος. Ελπίζω τουλάχιστον. Επεξ/σία Κυριακή στις 05:00 μμ από Charismo 1
Nabuko Δημοσ. Κυριακή στις 05:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:05 μμ 4 λεπτά πριν, Charismo είπε έχω ένα προαίσθημα πως θα γίνει χαμός στο τέλος. Θα τρακάρουν τα μακλάρεν μεταξύ τους?
ghostrider Δημοσ. Κυριακή στις 05:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:05 μμ αναρωτιεμε τι λαστιχα εχουν μεινει στον μαξ
Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 05:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:06 μμ (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Nabuko said: Θα τρακάρουν τα μακλάρεν μεταξύ τους? Ελπίζω σε γκάφες στα τελευταία pit stops. 😆 Βέβαια στους τελευταίους γύρους ο Piastri ξεσκίστηκε. Επεξ/σία Κυριακή στις 05:07 μμ από Charismo
vorlon68 Δημοσ. Κυριακή στις 05:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:07 μμ 6 λεπτά πριν, Charismo είπε έχω ένα προαίσθημα πως θα γίνει χαμός στο τέλος. Πουρναράκη εσύ;
Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 05:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:10 μμ Για να δούμε αν ο choker αντέξει στην πίεση του Max.
ghostrider Δημοσ. Κυριακή στις 05:10 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:10 μμ ο λιους αντιγραφει τα λαστιχα του μαξ . ευτυχως δεν δινει πανελληνιες 1
papp0us Δημοσ. Κυριακή στις 05:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:15 μμ O lawson πήγα να καρφώσει οτι τον πλησίαζε, και οταν είδε τον Verstappen, κόντεψε να το ρίξει στις μπάρες για να βγει απο τη μέση 🤣🤣 1 4
Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 05:16 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:16 μμ (επεξεργασμένο) Ο Bearman έφαγε τα σιχτίρια του. 😆 Επεξ/σία Κυριακή στις 05:16 μμ από Charismo
Charismo Δημοσ. Κυριακή στις 05:18 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:18 μμ Και πάνω που έλεγα η Mercedes δεν ήταν πουθενά σήμερα, έδωσε content. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα