Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Charismo είπε

όταν είδα τον Max σαν Agent Smith βεβαιώθηκα πως είναι πραγματικό.

Θυμάσαι σε πόσα αντίτυπα υπήρχαν οι Agent Smith?

Φαντάσου τώρα όλο το grid να είναι 20 Max Verstappen

• Haha 5
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nabuko είπε

Θυμάσαι σε πόσα αντίτυπα υπήρχαν οι Agent Smith?

Φαντάσου τώρα όλο το grid να είναι 20 Max Verstappen

Screenshot_20250604_235338_Google.jpg

• Haha 19
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Stergios74 είπε

Λίγη αξιοπρέπεια δεν έχει; Τι του προσφέρει αυτή η χρονιά; Από τύχη πήρε τον πρώτο βαθμό. Αντε να δώσει τόπο στα νιάτα. 

8-0 εχει και φετος τον Stroll στο qualifying. 

Οπότε γιατι να δωσει τοπο στα νιατα, τι σχεση εχει η ηλικία οταν ακομα αποδιδει. 

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή επειδή έχει 8-0 τον Stroll θεωρείς ότι έχει καλή χρονιά; Ακόμη κι αν ο Stroll είναι σουπερ νέος, σούπερ γρήγορος και μελλοντικός πρωταθλητής (όπως ΜΟΝΟ ο Αλόνσο έχει αναφέρει), το γεγονός είναι ότι φέτος με το ζόρι και από τύχη πήρε τον πρώτο του βαθμό στον 9ο αγώνα. Είναι 18ος! Για έναν πρωταθλητή αυτό είναι μια σκέτη ταλαιπωρία.

Η ηλικία δεν φαίνεται μόνο στην ταχύτητα αλλά και στα αντανακλαστικα, και έχει αρχίσει να κάνει λάθη που δεν έκανε παλιά. 

Τώρα, για την ταχύτητα δεν μπορώ να κρίνω αν δεν τον δω δίπλα σε γρήγορο οδηγό. Τον Οκον πάντως δεν τον είχε πατήσει (κάθε άλλο κατά την γνώμη μου) και έχουν περάσει και 3 χρόνια από τότε. 

Άποψη μου είναι ότι και αυτός και ο φίλος του ο Lewis είναι κατά κάποιο τρόπο pay drivers γιατί φέρνουν οπαδούς και διαφημίσεις. Όχι ότι είναι κακοί, αλλά δεν είναι πια τόσο καλοί για να μην παραιτηθούν. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Stergios74 είπε

Τώρα, για την ταχύτητα δεν μπορώ να κρίνω αν δεν τον δω δίπλα σε γρήγορο οδηγό. Τον Οκον πάντως δεν τον είχε πατήσει (κάθε άλλο κατά την γνώμη μου) και έχουν περάσει και 3 χρόνια από τότε. 

Γιστι δεν ζητας το ιδιο(να παραιτηθουν) οσοι δεν εχουν διπλα τους γρήγορο οδηγο(ποσο μαλλον αν δεν εχουν 8-0 head to head) ; 

Επισης φαντάζομαι ζητας το ιδιο και απο ολους οσους χανουν. 

Καταλαβαινεις λοιπον οτι ειναι ατοπο αυτο που λες. 

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, haHa είπε

Γιστι δεν ζητας το ιδιο(να παραιτηθουν) οσοι δεν εχουν διπλα τους γρήγορο οδηγο(ποσο μαλλον αν δεν εχουν 8-0 head to head) ; 

Επισης φαντάζομαι ζητας το ιδιο και απο ολους οσους χανουν. 

Καταλαβαινεις λοιπον οτι ειναι ατοπο αυτο που λες. 

Δεν πιάνεις το πνεύμα μου νομίζω. Δεν ζητάω να παραιτηθεί πχ ο μπορτολετο επειδή είναι 19ος και χάνει από τον team-mate του. Ενας 43χρονος πρωταθλητής όμως πρέπει να καταλαβαίνει πότε είναι ώρα να αποσυρθεί. Δεν έχει τίποτα άλλο να του προσφέρει το άθλημα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Stergios74 είπε

Δεν πιάνεις το πνεύμα μου νομίζω. Δεν ζητάω να παραιτηθεί πχ ο μπορτολετο επειδή είναι 19ος και χάνει από τον team-mate του. Ενας 43χρονος πρωταθλητής όμως πρέπει να καταλαβαίνει πότε είναι ώρα να αποσυρθεί. Δεν έχει τίποτα άλλο να του προσφέρει το άθλημα. 

Δεν μιλησα για 19 χρονο, αλλα εσυ μιλησες για οποιον δεν εχει γρηγορο οδηγο διπλα του(οποτε αυτο περιλαμβανει το 50+% των οδηγων που δεν ειναι στις πρωτες τους χρονιες) . 

Και μια χαρα εχει να προσφερει στο αθλημα ο Αλονσο :απλα τωρα δεν παει το μονοθέσιο. 

Πριν 2 χρόνια που πηγαινε το μονοθεσιο, ηταν παλι ο μονος στην ομαδα του που εφερνε πολλαπλα podium και φυσικα παλι ηταν μακραν μπροστα στo head-to-head. 

Το ιδιο θα εκανε και τωρα αν ειχε πιο γρήγορο μονοθέσιο. 

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, haHa είπε

Δεν μιλησα για 19 χρονο, αλλα εσυ μιλησες για οποιον δεν εχει γρηγορο οδηγο διπλα του(οποτε αυτο περιλαμβανει το 50+% των οδηγων που δεν ειναι στις πρωτες τους χρονιες) . 

Και μια χαρα εχει να προσφερει στο αθλημα ο Αλονσο :απλα τωρα δεν παει το μονοθέσιο. 

Πριν 2 χρόνια που πηγαινε το μονοθεσιο, ηταν παλι ο μονος στην ομαδα του που εφερνε πολλαπλα podium και φυσικα παλι ηταν μακραν μπροστα στo head-to-head. 

Το ιδιο θα εκανε και τωρα αν ειχε πιο γρήγορο μονοθέσιο. 

19ος έγραψα, όχι 19χρονος και κυρίως έγραψα ότι το άθλημα δεν έχει να του προσφέρει τίποτα. Αυτός έχει πολλά να προσφέρει στο άθλημα αλλά από άλλο ρόλο. Σε παρακαλώ πολύ να του το μεταφέρεις. 😉

Edit: όπως καταλαβαίνεις από το νικνεϊμ μου έχω πατήσει τα ηντα. Σε πληροφορώ ότι μετά τα 40 ο άνθρωπος αλλάζει ραγδαία αλλά δεν το βλέπει. Οι άλλοι το βλέπουν και πρέπει να του το πουν. 

Επεξ/σία από Stergios74
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Stergios74 είπε

Δηλαδή επειδή έχει 8-0 τον Stroll θεωρείς ότι έχει καλή χρονιά; Ακόμη κι αν ο Stroll είναι σουπερ νέος, σούπερ γρήγορος και μελλοντικός πρωταθλητής (όπως ΜΟΝΟ ο Αλόνσο έχει αναφέρει), το γεγονός είναι ότι φέτος με το ζόρι και από τύχη πήρε τον πρώτο του βαθμό στον 9ο αγώνα. Είναι 18ος! Για έναν πρωταθλητή αυτό είναι μια σκέτη ταλαιπωρία.

Η ηλικία δεν φαίνεται μόνο στην ταχύτητα αλλά και στα αντανακλαστικα, και έχει αρχίσει να κάνει λάθη που δεν έκανε παλιά. 

Άποψη μου είναι ότι και αυτός και ο φίλος του ο Lewis είναι κατά κάποιο τρόπο pay drivers γιατί φέρνουν οπαδούς και διαφημίσεις. Όχι ότι είναι κακοί, αλλά δεν είναι πια τόσο καλοί για να μην παραιτηθούν. 

Συμφωνώ απόλυτα.

Και οπως να το κανουμε δυσκολα ενας πιλοτος της F1 θα παραδεχθεί,  η ακομα καλυτερα θα καταλάβει οτι πλεον κατι λειπει απο τα χερια του.

Πριν λιγες μερες στην F1 Tv o Coulthard περιέγραφε τo δικο του φιναλε οταν καταλαβε οτι ηρθε ο καιρός.

Περιέγραφε μεν με κωμικό τροπο αλλα η καρδούλα ηξερε τοτε , το ποσο δυσκολο ηταν να το αποδεχθεί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stergios74 είπε

19ος έγραψα, όχι 19χρονος και κυρίως έγραψα ότι το άθλημα δεν έχει να του προσφέρει τίποτα. Αυτός έχει πολλά να προσφέρει στο άθλημα αλλά από άλλο ρόλο. Σε παρακαλώ πολύ να του το μεταφέρεις. 😉

Edit: όπως καταλαβαίνεις από το νικνεϊμ μου έχω πατήσει τα ηντα. Σε πληροφορώ ότι μετά τα 40 ο άνθρωπος αλλάζει ραγδαία αλλά δεν το βλέπει. Οι άλλοι το βλέπουν και πρέπει να του το πουν. 

43 λεπτά πριν, cinemusic είπε

Συμφωνώ απόλυτα.

Και οπως να το κανουμε δυσκολα ενας πιλοτος της F1 θα παραδεχθεί,  η ακομα καλυτερα θα καταλάβει οτι πλεον κατι λειπει απο τα χερια του.

Πριν λιγες μερες στην F1 Tv o Coulthard περιέγραφε τo δικο του φιναλε οταν καταλαβε οτι ηρθε ο καιρός.

Περιέγραφε μεν με κωμικό τροπο αλλα η καρδούλα ηξερε τοτε , το ποσο δυσκολο ηταν να το αποδεχθεί.

Κι αυτο ακριβως ειναι το point μου: ο Αλονσο και ο καθε Αλονσο φυσικα και να φυγει οταν δει οτι χανει απο τους νεωτερους.
Αλλα μεχρι στιγμης τους παταει και μαλιστα τους παταει συντριπτικα(ακριβως οτι κανει κι ο Μαξ) :

Το head-to-head Αλονσο με Stroll:
https://www.statsf1.com/en/fernando-alonso/coequipier-detail-lance-stroll.aspx

image.png.e71ffd4ae44e7104e1395c51919911e6.png

• Like 1
Δημοσ.
14 hours ago, Stergios74 said:

Δηλαδή να σταματήσει ο Αλόνσο, Χάμιλτον και όλοι άνω των 30+ για να γεμίσει το grid με rookies.

Γενικά είναι κάπως δύσκολo να καταλάβουμε το τι οδική εμπειρία έχουν κάποιοι οδηγοί.
Προσωπικά δεν είμαι υπέρ με το να έρθουν και άλλοι rookies. Φέτος έχουμε 6 νέους οδηγούς με τους 3  να είναι κάτω από τον γερόλυκο, που δεν μπορεί πια γέρασε... 

*Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί τον συγκρίνεται με τον Οκόν 😅

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stratosnis είπε

Δηλαδή να σταματήσει ο Αλόνσο, Χάμιλτον και όλοι άνω των 30+ για να γεμίσει το grid με rookies.

Γενικά είναι κάπως δύσκολo να καταλάβουμε το τι οδική εμπειρία έχουν κάποιοι οδηγοί.
Προσωπικά δεν είμαι υπέρ με το να έρθουν και άλλοι rookies. Φέτος έχουμε 6 νέους οδηγούς με τους 3  να είναι κάτω από τον γερόλυκο, που δεν μπορεί πια γέρασε... 

*Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω γιατί τον συγκρίνεται με τον Οκόν 😅

Quotαρεις ανάρτηση μου και γράφεις τα ακριβώς αντίθετα από ότι είπα. Δεν μίλησα για άνω των 30, ούτε για 19χρονους rookies. Δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι καλύτερος από κάποιους απ αυτούς (ή όλους). Να το γράψω αλλιώς: Είναι κρίμα γι αυτόν να ξεφτιλιζεται στον πάτο του πίνακα. Είναι κρίμα για τον επτάκις πρωταθλητή να τρώει τη σκόνη του λεκλερκ και 3 χρόνια τώρα να ξεφτιλιζεται. Κάποτε πρέπει να κατέβουν από το άλογο πριν τους ρίξει το άλογο κάτω. Αλλιώς ας δώσουμε τιμόνι και στον φετελ, τον ραϊκονεν, τον ροζμπερκ και τον Σουμαχερ (τον μπαμπα). Σίγουρα δεν θα τα πήγαιναν χειρότερα από κάτι λοουσον, ντουχαν και μπορτολετους. 

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Stergios74 είπε

Quotαρεις ανάρτηση μου και γράφεις τα ακριβώς αντίθετα από ότι είπα. Δεν μίλησα για άνω των 30, ούτε για 19χρονους rookies. Δεν είπα ποτέ ότι δεν είναι καλύτερος από κάποιους απ αυτούς (ή όλους). Να το γράψω αλλιώς: Είναι κρίμα γι αυτόν να ξεφτιλιζεται στον πάτο του πίνακα. Είναι κρίμα για τον επτάκις πρωταθλητή να τρώει τη σκόνη του λεκλερκ και 3 χρόνια τώρα να ξεφτιλιζεται. Κάποτε πρέπει να κατέβουν από το άλογο πριν τους ρίξει το άλογο κάτω. Αλλιώς ας δώσουμε τιμόνι και στον φετελ, τον ραϊκονεν, τον ροζμπερκ και τον Σουμαχερ (τον μπαμπα). Σίγουρα δεν θα τα πήγαιναν χειρότερα από κάτι λοουσον, ντουχαν και μπορτολετους. 

Δεν ξεφτιλιζεται ο Αλονσο στο τελος του πινακα, γιατι δεν ειναι απορροια της δικιας του αποδοσης. Ειναι στο τελος του πινακα λογω της αποδοσης του μονοθεσιου.

Το ιδιο συνεβαινε και πχ το 2017 που ηταν με Μακλαρεν. Επρεπε και τοτε να αποσυρθει επειδη δεν πηγαινε το μονοθεσιο;

Οχι φυσικα και για αυτο μολις 2 χρονια πριν, το 2023, χτυπαγε το ενα podium μετα το αλλο και τερματισε 4ος στο πρωταθλημα , μπροστα απο Sainz, Norris, Leclerc, Russel.
Ο Hamilton τερματισε 3ος εκεινη την χρονια (πισω μονο απο το τους οδηγους της RB που ειχε διαστημοπλοιο) και μπροστα απο Sainz, Norris, Leclerc, Russel.

Γενικοτερα, γραφεις συνεχεια ανακριβειες που ερχονται σε αντιθεση με τα πραγματικα δεδομενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...