xacto Δημοσ. 24 Αυγούστου Δημοσ. 24 Αυγούστου Προς τον Perez κοιτάει η Cadillac για να συμπληρώσει το 2ο τιμόνι. Σύντομα θα γίνει και επίσημο. Λογικό το βρίσκω, σε σχέση με έναν “νέο” πιλότο. Η ομάδα ξεκινάει από το μηδέν, πρέπει να έχει έμπειρους πιλότους, τουλάχιστον για 1-2 χρόνια, για να μπορέσει να χτίσει ομάδα και μονοθέσιο. Εκτός από έμπειροι, Bottas και Perez είναι ικανότατοι. Η καριέρα τους καταστράφηκε, επειδή βρέθηκαν να συνπιλοτάρουν με 2 μεγαθήρια. 2
Narayan Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Μπόττας / Πέρεζ και επίσημα στην Κάντιλακ για του χρόνου. 11 1
Charismo Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Θα είναι και οι δύο πρώτοι οδηγοί ή και οι δύο δεύτεροι όμως; 😛
AntonisKo Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Βοηθήστε με λίγο γιατί την έχω χάσει αυτήν την πληροφορία. Με την Cadillac θα έχουμε +1 ομάδα του χρόνου ή γίνεται κάποια εξαγορά/μετονομασία?
Stergios74 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 1 ώρα πριν, AntonisKo είπε Βοηθήστε με λίγο γιατί την έχω χάσει αυτήν την πληροφορία. Με την Cadillac θα έχουμε +1 ομάδα του χρόνου ή γίνεται κάποια εξαγορά/μετονομασία? 11 ομάδες 1
specre Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Charismo είπε Checo και Bottas αντιδρούν στην ανακοίνωση. Αν άρχισαν τις tequila από τώρα καλά θα πάει αυτό. Μετά τα τραγούδια στις διαφημίσεις, ο τουρίστας θα τραγουδάει και στο μονοθέσιο: 2
Nabuko Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου Αν και φωτό απ' το επίσημο κανάλι της F1, ψιλόΑΙ μου φαίνεται
specre Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 9 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αν και φωτό απ' το επίσημο κανάλι της F1, ψιλόΑΙ μου φαίνεται Τι εποχές. Πρίν λίγο καιρό λέγαμε φωτοσοπιά, τώρα λέμε ΑΙ. 4
xxatziva Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Αν και φωτό απ' το επίσημο κανάλι της F1, ψιλόΑΙ μου φαίνεται Η Cadillac υπέγραψε τους Sergio Perez και Valtteri Bottas ως οδηγούς της, όταν η ομάδα ενταχθεί στο grid της Formula 1 για πρώτη φορά το 2026. Η αμερικανική ομάδα, η οποία υποστηρίζεται από την General Motors και θα καθοδηγείται από τον Graeme Lowdon, θα γίνει η 11η ομάδα του αθλήματος την επόμενη σεζόν.
xacto Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου Η Cadillac ήταν σίγουρη για τον Bottas από την πρώτη στιγμή. Υπάρχουν ακόμα κάποια αδιευκρίνιστα σημεία, για την πλήρη ένταξή του στην ομάδα. Παραμένει ο 3ος πιλότος και 1ος δοκιμαστής της Mercedes. Στο δελτίο τύπου της Cadillac, Bottas και Towriss ευχαριστούν την Mercedes για την υποστήριξή της, άρα σύντομα θα αποσαφηνιστεί και αυτό. Για τον Perez υπήρχαν αμφιβολίες. Η τελευταία αγωνιστική του χρονιά, καθώς και η αποχή του για ένα χρόνο από τους αγώνες, δημιουργούσαν σκεπτικισμό. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Dan Towriss, είπε ότι ήρθαν σε επαφή με στελέχη της RedBull και πείστηκαν ότι το πρόβλημα στις επιδόσεις, δεν ήταν δικό του. Σύντομα θα ξεκινήσουν δοκιμές, μάλλον με Ferrari του 2022 ή 2023. Σχετικά με τον Christian Horner, ο Towriss είπε ότι ποτέ δεν μίλησαν μαζί του και ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στον Graeme Lowdon. Ο Αγωνιστικός Διευθυντής Graeme Paul Lowdon, ήταν Διευθύνων Σύμβουλος στο ξεκίνημα της Virgin το 2010, στη συνέχεια ως Marussia Virgin, έως το 2015 που αποχώρησε η ομάδα από τους αγώνες. Μέχρι μάλλον περίπου κάπου στο 2029 που η General Motors θα φτιάξει δικό της κινητήρα, η Cadillac θα αγωνίζεται με κινητήρες Ferrari. 2
sattack Δημοσ. 27 Αυγούστου Δημοσ. 27 Αυγούστου 11 ώρες πριν, xacto είπε Μέχρι μάλλον περίπου κάπου στο 2029 που η General Motors θα φτιάξει δικό της κινητήρα, η Cadillac θα αγωνίζεται με κινητήρες Ferrari. και μολις τους φτιαξει θα πανε στον κουβα γιατι θα γυρισουν τοτε σε V8 KERS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα