Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το ότι η Williams είναι μπροστά από τη φοράδα είναι και ευχάριστο και δυσάρεστο (για εμένα). Χαίρομαι για μια ιστορική ομάδα (Williams), για την πρόοδο και άνοδο της, αλλά δεν έχω λόγια πια για τη φοράδα. Δεν μένει μόνο (πάλι) να πέσει να είναι 6η ομάδα. Ελπίζω (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) στον αγώνα να πάνε καλύτερα.

• Like 5
Δημοσ.

Ο άνθρωπος είναι ρομπότ το χάνει στο πρώτο sector και πάλι κάνει ταχύτερο γύρο. Πραγματικά είναι να απορείς με αυτά που κάνει. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, specre είπε

Το ότι η Williams είναι μπροστά από τη φοράδα είναι και ευχάριστο και δυσάρεστο (για εμένα). Χαίρομαι για μια ιστορική ομάδα (Williams), για την πρόοδο και άνοδο της, αλλά δεν έχω λόγια πια για τη φοράδα. Δεν μένει μόνο (πάλι) να πέσει να είναι 6η ομάδα. Ελπίζω (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) στον αγώνα να πάνε καλύτερα.

Όλοι ανεβαίνουν εκτός από την Ferrari.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

O Σάινθ έφαγε πίκρα περυσι αλλά αποδεικνύεται τυχερός που γλύτωσε από το τσίρκο. 

Ο Πουρναράκης κατάπιε τη γλώσσα του πάλι. Το'χε προεξοφλήσει πως όποιος γίνεται μπαμπάς, γίνεται αργός... 🤣

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, specre είπε

484564788_17905110969129187_2944032997271257584_n.jpg.5dfce71975046dad5329dc3f718c7668.jpg

6 λεπτά πριν, Virus200 είπε

Ο άνθρωπος είναι ρομπότ το χάνει στο πρώτο sector και πάλι κάνει ταχύτερο γύρο. Πραγματικά είναι να απορείς με αυτά που κάνει. 

Εχασε τα τιμονια και βελτιωσε το πρωτο sector. Απιστευτος

Δημοσ.

Κάνεις αμφισβητεί τον Max. Έχω πει άλλη φορά ότι κατά την άποψή είναι στα επίπεδα τού Schumacher. Από την άλλη όμως έχει να κάνει με οδηγούς επιπέδου Webber 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, liakjim είπε

Σκυθρωπός ο Τότο σήμερα...

Ναι ρε φίλε!!!

Σκυθρωπος και οχι βλοσυρος; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ολοι εχουν βλοσυρο βλεμμα

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...