Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παντως τα αυτοκινητα ειναι ισαξια της παπαγια και των ταυρων.Οποτε θα συνεχιστει το ενδιαφερον για το πρωταθλημα οδηγων μεχρι το τελος.Ανεβαινει και η μερκ οποτε θα εχει ζουμι.

Δημοσ.

Ο Βασέρ έχει να πει καμιά παπ@ριά ακόμα για την "τραγική" κατάσταση της φοράδας; 

Ο Hamilton περισσότερο αλλά και ο Leclerc μοιάζουν εντελώς απογοητευμένοι. Δεν πιστεύω ότι ο Hamilton περίμενε να έχει τέτοιο φινάλε στην καριέρα του. Το οποίο φινάλε πιστεύω ότι θα έρθει νωρίτερα από ότι περιμένουμε - ελπίζουμε αρκετοί.

Η Mercedes έχει βρει τον οδηγό του μέλλοντος. Οι Ιταλοί απορώ κοιμόντουσαν και τον άφησαν στα χέρια της Merc;

Δημοσ.
9 minutes ago, liakinen said:

Ο Βασέρ έχει να πει καμιά παπ@ριά ακόμα για την "τραγική" κατάσταση της φοράδας; 

Ο Hamilton περισσότερο αλλά και ο Leclerc μοιάζουν εντελώς απογοητευμένοι. Δεν πιστεύω ότι ο Hamilton περίμενε να έχει τέτοιο φινάλε στην καριέρα του. Το οποίο φινάλε πιστεύω ότι θα έρθει νωρίτερα από ότι περιμένουμε - ελπίζουμε αρκετοί.

Η Mercedes έχει βρει τον οδηγό του μέλλοντος. Οι Ιταλοί απορώ κοιμόντουσαν και τον άφησαν στα χέρια της Merc;

Η Mercedes έχει κλείσει τον Kimi εδώ και 5 χρόνια. Ηταν μόλις 13 χρόνον 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eri77 είπε

Η Mercedes έχει κλείσει τον Kimi εδώ και 5 χρόνια. Ηταν μόλις 13 χρόνον 

Το ξέρω. Το θέμα είναι τι έκαναν στην Ferrari όταν ήταν πιτσιρικάς και έτρεχε στα Kart στην Ιταλία.

Δημοσ.
8 minutes ago, liakinen said:

Το ξέρω. Το θέμα είναι τι έκαναν στην Ferrari όταν ήταν πιτσιρικάς και έτρεχε στα Kart στην Ιταλία.

Εντάξει, δεν μπορείς να την κατηγορίες για αυτό. Όπως και να εχει πρόκειται για στοίχημα.Η Ferrari είχε ποντάρει πολύ στον Schwartzman και τον Bearman 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, eri77 είπε

Εντάξει, δεν μπορείς να την κατηγορίες για αυτό. Όπως και να εχει πρόκειται για στοίχημα.Η Ferrari είχε ποντάρει πολύ στον Schwartzman και τον Bearman 

μενει να δουμε πως θα καψουν το bearman. ο schartzman πηγε indy μπας και δει φως

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ghostrider είπε

μενει να δουμε πως θα καψουν το bearman

Τον έχουν κάψει ήδη.

• Haha 3
Δημοσ.
7 minutes ago, ghostrider said:

μενει να δουμε πως θα καψουν το bearman. ο schartzman πηγε indy μπας και δει φως

Λογικά μετά από τον Hamilton έχει σειρά ο Bearman. Η ερώτηση είναι τι θα κάνει ο Leclerc. Έχει πει πολλές φορές ότι αγαπάει την Ferrari αλλά κατά τήν άποψη μου αν συνεχίζουν σε αυτή την κατάντια και το 2026, θα δει λίγο τριγύρω τι παίζει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eri77 είπε

Λογικά μετά από τον Hamilton έχει σειρά ο Bearman. Η ερώτηση είναι τι θα κάνει ο Leclerc. Έχει πει πολλές φορές ότι αγαπάει την Ferrari αλλά κατά τήν άποψη μου αν συνεχίζουν σε αυτή την κατάντια και το 2026, θα δει λίγο τριγύρω τι παίζει 

Δυστυχως ο εκλερακης δειχνει να ακολουθει τα χναρια ενος αλλου λατρεμενου μου Γαλλου, του τρισμεγιστου Αλεζι.
Με περισοτερα ποντιουμ και νικες αλλα σταθερα με μια φοραδα εκτος διεκδικησης πρωταθληματος.

ΥΓ Σημερα εκτιμω οτι αν εχει στεγνη εκκινηση θα εχουμε πολλα φιληματα στην 1η στροφη

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...