ghostrider Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου ευκολα η δυσκολα ο οσκαρ θα το παρει σημερα. οι φοραδες μονη ελπιδα να πανε για μεγαλο πρωτο στιντ και να τους κατσει αυτοκινητο ασφαλειας για να ειναι τεταρτοπεμπτοι 3
Nabuko Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Ferrari διαφορετική στρατηγική για κάθε μονοθέσιο? H o Ηam και M o Λεκ 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Μόλις τώρα, Nabuko είπε Ferrari διαφορετική στρατηγική για κάθε μονοθέσιο? H o Ηam και M o Λεκ Καλα εκαναν στις θεσεις που ηταν... 1
Nabuko Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καλα εκαναν Αυτό θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Εγώ θα ήθελα να μάθω αν ήταν επιλογή των οδηγών ξεχωριστά ή "στρατηγική" απόφαση της ομάδας.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αυτό θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Εγώ θα ήθελα να μάθω αν ήταν επιλογή των οδηγών ξεχωριστά ή "στρατηγική" απόφαση της ομάδας. Αυτο πραγματι θα ειχε ενδιαφερον να το μαθουμε. Οτι εκαναν καλα το λεω απο την αποψη οτι δεν ειχα να χασουν κατι αλλα αν πετυχει η στρατηγικη ισως κερδισουν αρκετα. 1
basilis_k6 Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου τεραστιο λαθος ο πιαστρι. εκατσε στην εσωτερικη τελειως και φρεναρε πολυ παραπανω απο οσο επρεπε κιολας. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 1 λεπτό πριν, CleanthisD είπε Η κλαψομ... ο Ράσελ τι έπαθε και γκρινιάζει πάλι;; Μαλλον θεωρησε οτι ο PIA πηγε αργα για να τον κλεισει, να κανει αμυνα? Κατι τετοιο, και εγω αναρωτιομουν.
haHa Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου Drs train απο τον 3ο ως τον 14ο. Εύκολη νίκη για Μαξ, η Μακλαρεν δεν εχει την ταχύτητα ουτε για να πλησιασει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα