Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lotof είπε

Τελευταίος ο dummy test driver της Vetbull. Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα χαντακώσουν εκεί στην one driver team ?

IMG-7053.jpg

Σας τα έλεγα ότι ο Perez είναι καλός δεν πιστεύατε 

• Like 5
  • Haha 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mandos είπε

Μήπως το κάνει επίτηδες; Αγγαρεία κάνει που τρέχει, ούτε θέλει ούτε έχει ανάγκη τα $$

Δεν το λες και αγγαρεία. Ουρα κανουν οι rookies για μια θέση την οποια κραταει γιατι κανει το χόμπι του.

Δημοσ.

Πάντως είναι γεγονός πως εδώ και πολύ καιρό βλέπεις τον Stroll και είναι σαν άψυχος. Φαίνεται πως δεν το διασκεδάζει.

Ακόμα και στο LEGO race στο Miami που μέχρι και οι Hamilton, Max και Alonso με τόσα χρόνια στο grid έκαναν σαν παιδάκια, ο Stroll απλά….. καθόταν εκεί πέρα σαν να περίμενε κάποιος να τον βγάλει από τη μιζέρια του.

Στις συνεντεύξεις τα ίδια.

Τώρα θα μου πεις μπορεί ο τύπος απλά έτσι να είναι στη ζωή του. Σαν αγγούρι όρθιο.

Μπορεί πάλι αυτοί οι δισεκατομμυριούχοι να τη βρίσκουν μόνο με ανωμαλίες τύπου Squid Games in real life. Ποιος τους ξέρει.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού είχε πρόβλημα έπρεπε να τον αντικαταστήσουν πριν τα δοκιμαστικά. Τώρα θα τρέξει μόνο ο Αλόνσο. Αυτοί είναι χειρότεροι και απ' τη Φεράρι.

astonmartinf1-due-to-the-sporting-regulations-fernando-will-v0-xp8lt0u2p64f1.webp.f727a4c6c184176dcb632b4bfe779916.webp

• Like 1
Δημοσ.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι το αφεντικό της ομάδας του μπαμπά, δεν ήθελε σύγκριση με τον Drugovich, γιαυτό δεν τον άφησε στο FP1, παρότι ήξερε ότι δεν θα συμμετείχε στον αγώνα.

Εγώ αυτά δεν τα πιστεύω!

Τώρα που θες έναν Alonso, δεν μπορεί να μιλήσει...

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, xacto είπε

Τώρα που θες έναν Alonso, δεν μπορεί να μιλήσει...

Περιμένω τη βιογραφία του όταν αποσυρθεί

• Like 3
Δημοσ.

Ασχετο αλλα αυτο που λέγατε για ANT1+ και Cosmote είχατε δίκιο. Στα 2 προηγούμενα GP ειχα συνδεδεμενο το TV Box επανω σε Cosmote και μου έκανε συνέχεια κολλήματα. Χθές το σύνδεσα με WiFi επάνω στο κινητό με δεδομένα Vodafone και δεν έκανε κανένα κόλλημα. Όπως δεν έχει κολλήματα και με Nova.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/5/2025 στις 7:43 ΠΜ, liakjim είπε

@sattack πώς είναι ο ήχος τους από κοντά;

Εδώ ειναι ο Hamilton στο Q3, --- edit λάθος, τον Lec στο Q2 ανέβασα?

Καλά ουρλιάζουν. (Στο cool down lap όταν πέφτουν οι στροφές κάνουν σαν γκαζοτενεκέδες! 😆 )

Δυστυχώς μόνο τους V6 έχω ακούσει. Όχι τους V10 (καλά, V12 ούτε για αστείο), αλλά ούτε καν τους V8 δεν είχα μπορέσει ποτέ να πάω. 

Η μεγάλη διαφορά από αυτό που ακούς εδώ στο Quali ή στα FP,  στον αγώνα είναι στην αρχή (ή μετά από SC) που είναι μαζεμένα 20 μονοθέσια το ένα κολλητά πίσω από το άλλο. Και σε μια "συμμαζεμένη" πιστα, τα ακούς από μακριά να βουίζουν σαν ένα σμήνος άγριες σφηκες, και πλησιάζει, και μετά περνάνε όλα κολλητά μέσα σε 10sec και είναι σαν να είσαι μέσα σε επίθεση απο ρουκέτες που πέφτουν! Τωρα δυστυχώς μόνο στο F2 sprint το άκουσα αυτό. 

Επεξ/σία από sattack
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

@sattack ότι από το κινητό σου ακούγεται καλύτερα ο ήχος απο το F1TV... που το πας; Την τεχνολογία μου μέσα.... :P

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Ο Leclerc αν πάει στο Strategy3 θα μπλέξει με τους backmarkers. 

Mήπως πάει σε στρατηγική με Μedium - Medium - Soft; 

Φοράδα είναι αυτή, μπορεί να βάλει και wet. :whistle:

• Haha 2
Δημοσ.
Στις 31/5/2025 στις 12:20 ΠΜ, johnmayson είπε

Bρε άσε τις βόλτες και πήγαινε μεσα στη φερραρι  να πανηγυρiσεις το καλο αποτελεσμα αυριο να σε δουμε στο live 😀 υγ θα κάτσεις τελικά για το αγώνα;;;

Λες να του κάτσει του Lec το κολπο με τα S-M-M ? 😁

Όχι δυστυχώς, τώρα είμαι στο αεροδρόμιο, θα το δω στο σπίτι... Δεν το οργάνωσα καλά, ήταν ιδέα της τελευταίας στιγμής. Για GP πρεπει να κανονίζεις να εχεις άδεια και τη  Δευτέρα για να επιστρέψεις άνετα, δεν γίνεται Κυριακή... 

Το μόνο καλό ήταν οτι ρώτησα το Grok πως να πουλήσω τα εισιτήρια μου για την Κυριακή, μου είπε για το Ticketswap , στην ουρά για τα πούλμαν μετά το Quali τα ανέβασα, μέσα σε μισή ώρα είχαν πουληθεί! 

Τελικά ναι, το Σάββατο είχε πολύ περισσότερο κόσμο εκεί στα όρθια, είχαν έρθει με τα καρεκλακια τους και είχαν πιάσει θεσεις απο νωρίς, με ομπρέλες για τον ήλιο, χαμός. Φαντάζομαι σήμερα τι θα γινεται... Πρεπει να πας κομμαντο απο νωρις κατω απο τον ηλιο για να βρεις καλη θέση, αλλιώς από πίσω απο πολυ κόσμο ανάμεσα σε κεφάλια να προσπαθείς να δεις κάτι. 

Πάντως το Drive To Survive εχει κανει πολυ καλη δουλειά! Πολλοί νέοι, παρά πολλες γυναίκες και νεαρές κοπέλες, όλων των ειδών, μαναδες, ζευγαρακια, μοντελες, απλές, λεπτές, χοντρές, λεσβιές, γκοθ, χαμός!!!

• Like 2
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, specre είπε

2025%20Spain%20Expected%20Strategies

2025%20Spain%20Tyres%20Available%20for%2

2025%20Spain%20Pit%20Lane%20Loss%20Time

2025%20Spain%20Race%20Pace%20Lap

Πηγή: STRATEGY GUIDE: What are the tactical options for the Spanish Grand Prix? f1unlocked.jpg.5381c14194a7b201635df1305141f38e.jpg

* Αποποίηση ευθύνης: Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα περιέχονται στο παρόν μήνυμα. *

Υποτίθεται ότι ο Λεκλε δεν βγήκε ξανά στο q3   για να κρατήσει ένα καινούργιο σετ soft. 

Δε το βλέπω στον πίνακα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...