Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, GoMaR είπε Χαβαλες ο παρουσιαστης. Μπραβο του! Επος το σχολιο για την φιλη του που φανταζεται τον γλυκουλη οταν κανουν σεξ xD Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από Αλεξανδρος A.92 2
ASFE Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δυνατή αρχή. Ο παρουσιαστής ωραίος. Ατακαδορος
xxatziva Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου ολα στο κοκκινο φετος. η φερραρι θα τα σκουπισει ολα. αντε γεια. 3
johnmayson Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Χαιρεται παιδια η audi παντως εχει οικονομικα προβληματα.
Mene Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Μέχρι τώρα δεν ξέρω τι με ενόχλησε περισσότερο, το κινητό billboard mgk, ή ο Μπινότο!
johnmayson Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Στο καναλι εχουν πει ποιοι θα ειναι οι αντικαταστατες των παρουσιαστων που εφυγαν;;
xxatziva Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 1 λεπτό πριν, Mene είπε Μέχρι τώρα δεν ξέρω τι με ενόχλησε περισσότερο, το κινητό billboard mgk, ή ο Μπινότο! bi-lotto θα πρεπει να παιξει αν παρουν 1βαθμο ως ομαδα φετος.
Mene Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Just now, xxatziva said: bi-lotto θα πρεπει να παιξει αν παρουν 1βαθμο ως ομαδα φετος. Κρίμα για τον Hulk, ελπίζω σε θαύματα πάντως!
johnmayson Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Williams απο το 26 κσι μετα θετικο ο νεος χορηγος 50 μυρια διαβασα ισχυει??
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, Mene είπε Κρίμα για τον Hulk, ελπίζω σε θαύματα πάντως! Το μεγαλυτερο κριμα φετος για εμενα ειναι ο Sainz. Μιλαμε για οδηγο που θα μπορουσε να παει οπουδηποτε εκτος RBR κ Ferrari και κατεληξε στην Williams...Ελπιζω να του δωσουν ενα οκ μονοθεσιο τουλαχιστον. 1
Nabuko Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 14 λεπτά πριν, ASFE είπε Δυνατή αρχή. Ο παρουσιαστής ωραίος. Ατακαδορος Jack Whitehall. Tον θυμάμαι από εδώ που εξιστόρησε ένα αστείο περιστατικό 3
Mene Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Οκ δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ πήρα αρκέτη δόση cringe για όλη τη χρονιά. Αν το ανεβάσουν θα δω τα liveries προσπερνώντας όλα τα υπόλοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα