Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Μάλλον δεν είδες το "Είναι μεν υπαίτιος ο Χάμιλτον μιας και τυπικά αυτός προκάλεσε τη σύγκρουση"

οκ οκ

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 hours ago, eri77 said:

Ο Ham από το 2017-2020 αγωνιζόταν μόνο εναντίον του εαυτό του. Το 21 άλλαξαν τα πράγματα πρώτα με τον Max και μετά με τον Russel teammate. Κατά την άποψή μου πολύ καλός οδηγός αλλά μέχρι εκεί. Δεν είχε ποτέ αυτό το παραπάνω που έιχαν Senna, Schumi και τώρα ο Verstappenα και Leclerc 

Οκ σένα σουμαχερ, αντε και ο βερσταπεν, όσο και να μην τον πάω και ας θέλει ψωμιά για να πιάσει έστω τον Χάμιλτον. 

Ο Leclerc τι ακριβώς έχει?  

Δημοσ.

Η συγκριση του Φερσταπεν με τον τωρινο Χαμιλτον ειναι σαν την συγκριση που γινεται του Switch 2 με το PS4 για να το βγάλουν κονσολάρα.........

Καμία διαφορα δεν εχει ο Χαμιλτον του 2017-2020 με τον Φερστάπεν του 2022-2024. Μονοι τους ετρεχαν.

Η διαφορα ειναι οτι το 2021 που ο Χαμιλτον δεν ειχε το καλυτερο αυτοκίνητο εχασε το πρωτάθλημα στο τελευταιο GP απο τις απατεωνιες του Μασι. Φετος που ο Φερστάπεν δεν εχει το καλυτερο αυτοκίνητο εχει χάσει πανηγυρικα το πρωτάθλημα απο τον 9ο αγωνα...

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/6/2025 στις 11:22 ΠΜ, dkstopo είπε

Ευτυχώς που υπάρχει και ο Piastri κα δεν θα δούμε Norris πρωταθλητή (μεγα παλτό τύπου Hill και Button)

Ουτε στο mario kart δεν θα μπορούσε να βγει πρωτος ο Λάντος.

21 ώρες πριν, dkstopo είπε

ο Νορρις καλος ειναι για δευτερος σε καποια ομάδα, μεχρι εκει. 

και παρόλα αυτά στην βαθμολογία είναι μόλις 10β. πίσω από τον σούπερ γ@μάουα Πιαστρι. :rolleyes:

Δημοσ.
22 minutes ago, imr said:

Οκ σένα σουμαχερ, αντε και ο βερσταπεν, όσο και να μην τον πάω και ας θέλει ψωμιά για να πιάσει έστω τον Χάμιλτον. 

Ο Leclerc τι ακριβώς έχει?  

Φοβερή ταχύτητα Πολύ καλός στην άμυνα και στην προσπέραση. Ότι τώρα κάθε GP δίνει σφαλιάρες στον Hamilton δεν λέει τίποτα?  (Ότι είναι 40 χρόνον η δεν ξέρω τι,για μένα είναι απλά μία φθηνή δικαιολογία..βλέπε Alonso) Σφαλιάρες έδινε και στον Vettel ( 4 πρωταθλήματα) επίσης τήν πρώτη χρονιά πού πήγε  Ferrari. Κατά τήν άποψη μου ο Leclerc είναι πολύ αδικημενος.Αυτο επειδή όλοι έχουν σαν πρωτότυπο τον Verstappen.Μην ξεχνάμε ότι ο Verstappen είναι μία εξαίρεση. Οκ ο Verstappen..Μετά?? Με αυτή την έννοια λέω ότι ο Leclerc έχει κάτι παραπάνω από τούς άλλους 

• Like 3
Δημοσ.
6 minutes ago, eri77 said:

Φοβερή ταχύτητα Πολύ καλός στην άμυνα και στην προσπέραση. Ότι τώρα κάθε GP δίνει σφαλιάρες στον Hamilton δεν λέει τίποτα?  (Ότι είναι 40 χρόνον η δεν ξέρω τι,για μένα είναι απλά μία φθηνή δικαιολογία..βλέπε Alonso) Σφαλιάρες έδινε και στον Vettel ( 4 πρωταθλήματα) επίσης τήν πρώτη χρονιά πού πήγε  Ferrari. Κατά τήν άποψη μου ο Leclerc είναι πολύ αδικημενος.Αυτο επειδή όλοι έχουν σαν πρωτότυπο τον Verstappen.Μην ξεχνάμε ότι ο Verstappen είναι μία εξαίρεση. Οκ ο Verstappen..Μετά?? Με αυτή την έννοια λέω ότι ο Leclerc έχει κάτι παραπάνω από τούς άλλους 

Τίποτα απολύτως δεν έχει εκτός από όλο το μάρκετινγκ της φεραρι.

Δεν έχει απολύτως τίποτα διαφορετικό από τους περισσότερους οδηγούς του γκριντ και υπάρχει η πιθανότητα να μη δει και ποτέ πρωτάθλημα. 

Το οτι είναι μπροστά από χαμ σε ομάδα και αυτοκινητο που είναι στημένη γύρω του δεν μου λέει τίποτα. 

Αν πήγενε o Leclerc στη μερσεντες ούτε τον αντονελι δεν θα περνουσε

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
33 minutes ago, imr said:

Δεν έχει απολύτως τίποτα διαφορετικό από τους περισσότερους οδηγούς του γκριντ και υπάρχει η πιθανότητα να μη δει και ποτέ πρωτάθλημα. 

Το οτι είναι μπροστά από χαμ σε ομάδα και αυτοκινητο που είναι στημένη γύρω του δεν μου λέει τίποτα. 

Οκ..κατάλαβα . Troll 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
52 minutes ago, imr said:

Αποψη σου την σεβομαι, αλλα πραγματικα δεν συμφωνω καθολου. Μα καθολου ομως.

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, imr είπε

Περίπου έτσι είναι τα πράγματα 

Φεν έχει κανένα ιδιαίτερο ταλέντο ο leclerc 

Είναι όπως όλοι οι κορυφαίοι οδηγοί 

Άμα έχει αμάξι με 1 δευτερόλεπτο τον γύρο κάποιος τότε ναι είναι σούπερ ο οδηγός 

Που είναι ο σούπερ οδηγός ο Alonso τώρα; 
Αφού είπαμε ένας συνδυασμός πραγμάτων κερδίζει τι ψάχνουμε να βρούμε; 
Ποτέ όλες αυτές οι παράμετροι δεν είναι ίδιες για δύο διαφορετικούς οδηγούς άρα κανένα το νόημα 

Εκ του αποτελέσματος ο Hamilton πήρε ότι πήρε ο max πήρε ότι πήρε και πάει λέγοντας 

Εγώ είμαι ο καλύτερος οδηγός αλλά δεν γενήθηκα στο Μονακό κρίμα

Δεν πάει έτσι 

Δημοσ.

Υποστηρικτής Φερστάπεν, θα ήμουν ο τελευταίος στη σειρά, αλλά σε αυτή την περίπτωση κοπανησε με δυο διαφορετικούς οδηγούς σε απόσταση λίγων δευτερολέπτων.

Δε δικαιολογώ την κίνησή του αθλητικά, αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο το βρίσκω φυσιολογικό ως αντίδραση.

Είναι κορυφαίοι αθλητές αλλά ταυτόχρονα είναι και άνθρωποι.

Την πατάτα εδώ την έκανε η ομάδα του, η οποία πήγε να τον προστατέψει από ενδεχόμενο πέναλτι αλλά επιδείνωσε το ήδη θιγμένο θυμικό του.

Δημοσ.

Άσχετα με όλα αυτά. Μού έχει κάνει εντύπωση ο Hadjar. Το παιδί θα έχει λαμπερό μέλλον στην F1. Ήδη από το F2 μού είχε κάνει εντύπωση αλλά δεν περίμενα να έχει αυτή την απόδοση στην F1 

• Like 6
Δημοσ.

Κι εγώ πιστεύω πως ο Hadjar έχει λαμπρό μέλλον.

Ακόμα και σε ψυχολογικό επίπεδο φαίνεται να το κατέχει. Μετά την πρεμιέρα και το DNF στην Αυστραλία, καθώς και τα ατυχή σχόλια του Helmut Marko δεν πτοήθηκε καθόλου και είναι κάθε εβδομάδα και καλύτερος.

• Like 6
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, majnun είπε

Υποστηρικτής Φερστάπεν, θα ήμουν ο τελευταίος στη σειρά, αλλά σε αυτή την περίπτωση κοπανησε με δυο διαφορετικούς οδηγούς σε απόσταση λίγων δευτερολέπτων.

Δε δικαιολογώ την κίνησή του αθλητικά, αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο το βρίσκω φυσιολογικό ως αντίδραση.

Είναι κορυφαίοι αθλητές αλλά ταυτόχρονα είναι και άνθρωποι.

Την πατάτα εδώ την έκανε η ομάδα του, η οποία πήγε να τον προστατέψει από ενδεχόμενο πέναλτι αλλά επιδείνωσε το ήδη θιγμένο θυμικό του.

Με τον leclerc δεν έφταιγε ο max 

O leclerc έκλεισε αριστερά και τον χτύπησε 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, eri77 είπε

Άσχετα με όλα αυτά. Μού έχει κάνει εντύπωση ο Hadjar. Το παιδί θα έχει λαμπερό μέλλον στην F1. Ήδη από το F2 μού είχε κάνει εντύπωση αλλά δεν περίμενα να έχει αυτή την απόδοση στην F1 

Τον έχουν αφήσει στο παρασκήνιο λόγο Antonelli και άλλων μαχών, αλλά ο πιτσιρικάς είναι πραγματικά απίθανος! Και είναι και ωραίος τύπος, καμία σχέση με Lawson attitude, αλλά και οι άλλοι rookies είναι ωραία τυπακια (για την ώρα) και δεν λένε μεγάλες κουβέντες.

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Με τον leclerc δεν έφταιγε ο max 

O leclerc έκλεισε αριστερά και τον χτύπησε 

Δεν παίρνω θέση στο ποιος φταίει ή αν το ρήμα κοπάνησε υποδηλώνει ότι είχε ευθύνη ο Ολλανδός τότε δεν το έχω θέσει σωστά.

Πάντως είχε δύο επαφές σε πολύ μικρό διάστημα.

Το σκεφτόμουν το περιστατικό χθες που με αστείες ταχύτητες οδηγός κινήθηκε προς τη λωρίδα μου και τα χρειάστηκα. Ολοι αυτοί οι αθλητές κινούνται με ασύλληπτες ταχύτητες και ακρίβεια για τα δικά μας μέτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...