Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω τώρα full race Αυστραλία 2003....έχω πάθει πλάκα με τις προσπεράσεις, τις διαφορετικες στρατηγικές με fuel και λάστιχα... ξεχασμένα μεγαλεία. Και οι midfielders τρομεροί... τότε που ήμασταν μικροί δεν τους εκτιμούσαμε όσο έπρεπε.

Τον συγκεκριμένο αγώνα δεν τον είχα δει ποτέ ολόκληρο... θυμάμαι είχα προγραμματίσει εγγραφή στο VCR και έβαλα μέσα λάθος κασέτα με σπασμένο δόντι. 🤣

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 3
  • Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγχωρέστε μου το off topic αλλά να χαμογελάσουμε κι εμείς λίγο ..

P1 / P2. Spa 2025 FIA World Endurance Championship και νικητές για τρίτο συνεχόμενο αγώνα. 

Επεξ/σία από Jiakometi
  • Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jiakometi είπε

Συγχωρέστε μου το off topic αλλά να χαμογελάσουμε κι εμείς λίγο ..

P1 / P2. Spa 2025 FIA World Endurance Championship και νικητές για τρίτο συνεχόμενο αγώνα. 

Παμε για το 3/3 Le mans τωρα.

• Like 4
Δημοσ.

Θεικος Κιμι με αντιπαλους DC , De La Rosa Badoer,Grosjean,

Alonso Vettel και ....Μασσα (2008-2009) τον γλεντησαν για τα καλα...

Αλλα πουλησε πολυ καλα τον εαυτο του

Εκει του βγαζω το καπελο.

• Confused 4
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 7/6/2025 στις 11:11 ΜΜ, ekrepali είπε

Βλέπω τώρα full race Αυστραλία 2003....έχω πάθει πλάκα με τις προσπεράσεις, τις διαφορετικες στρατηγικές με fuel και λάστιχα... ξεχασμένα μεγαλεία. Και οι midfielders τρομεροί... τότε που ήμασταν μικροί δεν τους εκτιμούσαμε όσο έπρεπε.

Τον συγκεκριμένο αγώνα δεν τον είχα δει ποτέ ολόκληρο... θυμάμαι είχα προγραμματίσει εγγραφή στο VCR και έβαλα μέσα λάθος κασέτα με σπασμένο δόντι. 🤣

Συγνωμη, θυμασαι τι ειχες κανει το 2003; Μιλαμε για 23 χρονια πισω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, ASFE said:

Θεικος Κιμι με αντιπαλους DC , De La Rosa Badoer,Grosjean,

Σουμάχερ, Μοντόγια κι αυτοί άχρηστοι; Για 2 βαθμούς δε πήρε πρωτάθλημα το 2003. Κάθε τρεις και λίγο ο κινητήρας της Μερσεντές έβγαζε προβλήματα, είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα είτε το ΠΣ και αναγκάζονταν να ξεκινήσει από πίσω.

Και το 2013 δε μετράει που γλεντούσε το grid με τη Lotus;

Tυχαια παραδείγματα δίνω...δε ξέρω τι έχετε πάθει όλοι τελευταία και ισοπεδώνετε legends του αθλήματος... 

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 3
Δημοσ.

μάθατε και τον Κίμι μωρέ, που μέχρι πριν μερικά χρόνια παίζατε με τις μινιατούρες της Ferrari από τα πρατήρια της Shell :P 

Δημοσ.

Σουμαχερ οχι δεν ηταν τιμ μειτς.

Ανεφερα τιμ μειτς.

2013 λοτους θυμαμαι γιατι get the fuck out off the way , και dont fucking shouting  to me.

Αδιαφορο που εσπαγε ο κινητηρας. Αν ειχαν ριξει βαρος στην ταχυτητα και οχι στην αξιοπιστια τους κοστισε οπως φανηκε.

Κουλ  τυπακι, ταχυτατο στην καλη του μερα αλλα μεχρι εκει.

Μολις εκατσε διπλα στον Αλονσο φανηκε το ποσο λίγος ειναι. Και ο Φεττελ μια χαρα τον πηγε.

Ας μην μιλησουμε για τον Μασσα που εχασε απο ολους τους τιμ μειτς αλλα κερδισε μονο τον Κιμαρο...

Δες πχ πως πηγε η συνυπραξη Αλονσο Μασσα και Κιμι Μασσα.

Αστο για κλαμα ειναι η φαση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, safridia said:

Συγνωμη, θυμασαι τι ειχες κανει το 2003; Μιλαμε για 23 χρονια πισω

Ναι γιατί από το 1998 πάντα έβλεπα αγώνα live στις 6:00. 

Το 2003 λόγω διαβασμάτων για πανελλαδικές δεν ήθελα να ξυπνήσω από τις 5:30.... ήταν η μοναδική χρονιά που έβαλα VCR να το γράψω κι έκανα πατάτα.

Και για κάποιο λόγο δεν το έδειξαν το μεσημέρι μαγνητοσκόπηση.  Το θυμάμαι γιατί είχα νεύρα...

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

μάθατε και τον Κίμι μωρέ, που μέχρι πριν μερικά χρόνια παίζατε με τις μινιατούρες της Ferrari από τα πρατήρια της Shell :P 

Με 2 γεμίσματα και 1-2 €, είχα πάρει μια μινιατούρα. Είχε 3 μπουτόν από κάτω (ευθεία, δεξιά, αριστερά) και μπορούσες να  προγραμματίσεις πως θα κινηθεί. Εξαιρετικό! Είχε μικροελεγκτή της Microchip. Μετά έγινε ένα ατύχημα με δεξαμενόπλοιο της Shell και έπρεπε να της κάνουμε εμπάργκο. Θα είχα πάρει κι άλλες μινιατούρες. Ο Κίμι νομίζω ήταν μετά. Εντελώς μεταξύ μας, δεν ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Ο Κίμι, όχι οι μινιατούρες. Τις μινιατούρες τις θαυμάζαμε για την τεχνολογία σε αυτό το μέγεθος και τιμή. Ο Κίμι ήταν απρόσιτος για το λαό. Έπινε κιόλας λέγανε... Εγώ μόνο κοκακόλα τον είδα να πίνει σε ένα GP που διακόπηκε. Όλοι οι πιλότοι ήταν στα μονοθέσια μήπως γίνει επανεκκίνηση, ο Κίμι έπινε κοκακόλα στα πιτ. Δεν έγινε επανεκκίνηση, ήταν ο μόνος που ήταν σίγουρος. Πάλι... Τι τα θες τι τα γυρεύεις, ήταν καναδυό 10ετίες μπροστά απτήν εποχή του. Πως να τον συμπαθήσεις όταν όλοι οι άλλοι ήμασταν στην εποχή μας. Ούτε τον Χουάν Πάμπλο Μοντόγια τον συμπαθούσαμε. Μας χάλαγε τις συνήθειες. Τον Έντι Ιρβάιν τον αγαπάγαμε γιατί ήταν ταλιμπάν, πριν ανακαλυφθούν οι ταλιμπάν.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...