mandos Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 2 ώρες πριν, safridia είπε Τον φάγατε τον Τσεκο μας Νομίζω ότι μετά τον Αλόνσο είναι ο πιο συμπαθητικός οδηγός. Άνετα θα πήγαινα για μπύρες μαζί του. Έρχομαι και εγώ σε αυτές τις μπύρες χωρίς πολύ σκέψη. 2 ώρες πριν, safridia είπε Οκ μπορεί να μην είναι ο καλύτερος οδηγός, μια χαρά ήταν στην 20αδα σε αυτήν την άθλια ομάδα. Η ζωή εκτός από τον πρώτο έχει και τους επόμενους. Ήταν καλύτερος από το 70% του grid. 4ος το 2020 με την τσιχλόφουσκα force india η άμυνα του 2021 7ος-8ος πιο πριν, πάλι με την force india (πιο ψηλά από τον Alonso τις ίδιες χρονιές) Εντάξει, έγινε εξιλαστήριο θύμα και πολλοί του την έπεσαν χωρίς να ξέρουν, αλλά μάλλον είναι πολύ (πολύ) καλός οδηγός. Δεν είναι Verstappen/Hamilton/Vettel, αλλά είναι καλός. 1
speechless Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Δυστυχως η Red Bull ειναι ανικανη να καταλαβει οτι εχει φτιαξει ενα μονοθεσιο που οδηγιεται ΜΟΝΟ με το στυλ του Verstappen και οτι ο Perez ηταν η καλυτερη τους επιλογη πριν τον διωξουν γιατι ακριβως ηξερε πανω κατω τα κουμπια του... Συμφωνω επισης οτι ο Perez ειναι ενας πολυ καλος οδηγος. Δυστυχως πολυ φοβαμαι οτι θα καψουν και αλλους οδηγους περα απο αυτους που εχουν ηδη χαντακωσει.. Απλα ευχομαι να μην αποδεχτει ο Hadjar την αλλαγη στην μεγαλη ομαδα..γιατι δειχνει πολλα υποσχομενος και απλα μετα θα χαθει.... 1
smpt Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου μπα, για φέτος δεν αλλάζει ο τσου. για το 26 που αλλάζει και ο κινητήρας, βλεπουμε
Tasos19s Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 1 ώρα πριν, mandos είπε Έρχομαι και εγώ σε αυτές τις μπύρες χωρίς πολύ σκέψη. Ήταν καλύτερος από το 70% του grid. 4ος το 2020 με την τσιχλόφουσκα force india η άμυνα του 2021 7ος-8ος πιο πριν, πάλι με την force india (πιο ψηλά από τον Alonso τις ίδιες χρονιές) Εντάξει, έγινε εξιλαστήριο θύμα και πολλοί του την έπεσαν χωρίς να ξέρουν, αλλά μάλλον είναι πολύ (πολύ) καλός οδηγός. Δεν είναι Verstappen/Hamilton/Vettel, αλλά είναι καλός. Δεν είναι στους πρώτους 3-4 καλύτερους αλλά είναι σίγουρα στους αμέσως επομενους Ειναι και καλο ανθρωπάκι δεν δημιούργησε προβλήματα. Συνεργάσιμος. Βοηθητικός στην ομάδα Η Red Bull από μόνη της έβγαλε τα μάτια της και ήταν φανερό από την πρώτη στιγμή της μεγάλης πτώσης του Perez στα κάτω κάτω σκαλιά Άλλαξε μετά οδηγούς και εκ του αποτελέσματος όλοι τώρα πια βλέπουν ότι δεν έφταιγε ο Perez Δυο Max δεν μπορεί να βρει η Red Bull πρέπει να το καταλάβει. Και αν έβρισκε πάλι θα ήταν πολύ μεγάλο το πρόβλημα μεταξύ τους γιατί έτσι είναι ο max Είμαι σίγουρος ότι δεν τον νοιάζει η ομάδα παρά μόνο να πάρει ο ίδιος κανένα πρωτάθλημα Με αυτά και με αυτά όμως θα χάσουν των κατασκευαστών αφού δεν έχουν πλέον το ταχύτερο αμάξι με διαφορά
Charismo Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Όλα τα δεδομένα που γνωρίζαμε αναμένονται να ανατραπούν με την παρακάτω απόφαση. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Race Director, οπότε δεν ξέρω τι παιχνίδια μπορεί να παίζονται στο παρασκήνιο. Spoiler
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 5 ώρες πριν, Charismo είπε Όλα τα δεδομένα που γνωρίζαμε αναμένονται να ανατραπούν με την παρακάτω απόφαση. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Race Director, οπότε δεν ξέρω τι παιχνίδια μπορεί να παίζονται στο παρασκήνιο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Γιατι τι καιρο εχει εκει? Περιμενουν τετοιες καταιγιδες δηλαδη που θα εχουμε τοσο νερο?
specre Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 54 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Γιατι τι καιρο εχει εκει? Περιμενουν τετοιες καταιγιδες δηλαδη που θα εχουμε τοσο νερο? Είχαν βγει προειδοποιήσεις για καταιγίδες και ανέμους έως 100 km/h για σήμερα. Revealed: The weather forecast for 2025 Austrian Grand Prix 1
petran1790 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 16 ώρες πριν, Charismo είπε Όλα τα δεδομένα που γνωρίζαμε αναμένονται να ανατραπούν με την παρακάτω απόφαση. Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο Race Director, οπότε δεν ξέρω τι παιχνίδια μπορεί να παίζονται στο παρασκήνιο. Απόκρυψη περιεχομένων Τι αναμενεται να ανατραπει δηλαδη οταν θα εχουν κλειστες πορτες?? (ειλικρινα ρωταω..) Να παρουν τις βαρκες αντι για μονοθεσια?? 🤣 κουπια αντι για τιμονια? 🤣 ολο εκπληξεις ειναι οι ατιμοι... ... λες και αν βρεξει ολη η βροχη θα παει μεσα στα garage... Παντως αν βρεξει, κλασσικα πλεον δεν προκειται να δουμε αγωνα...
Charismo Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 minute ago, petran1790 said: Τι αναμενεται να ανατραπει δηλαδη οταν θα εχουν κλειστες πορτες?? (ειλικρινα ρωταω..) Να παρουν τις βαρκες αντι για μονοθεσια?? 🤣 κουπια αντι για τιμονια? 🤣 ολο εκπληξεις ειναι οι ατιμοι... ... λες και αν βρεξει ολη η βροχη θα παει μεσα στα garage... Παντως αν βρεξει, κλασσικα πλεον δεν προκειται να δουμε αγωνα... Ναι, κυριολεκτικά δεν βγάζει νόημα η ανακοίνωση. 😂
mandos Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, ASFE είπε εγώ ετοιμάζομαι για ντου ντου ντουντου, μααααξ βερσταπεν αυτο το ΣΚ
sattack Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου ΜcLaren, βάζει μέσα νηπιαγωγείο και βγαίνει 4ος, 0.069 πίσω απο Piastri.
papp0us Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, sattack είπε ΜcLaren, βάζει μέσα νηπιαγωγείο και βγαίνει 4ος, 0.069 πίσω απο Piastri. Φάτσα Dunne εντωμεταξύ είναι λες και έχει γεννηθεί 28 χρονών. Δεν κάνει το παιδί για το Boy band, πάρακάτω 7
ghostrider Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, papp0us είπε Φάτσα Dunne εντωμεταξύ είναι λες και έχει γεννηθεί 28 χρονών. Δεν κάνει το παιδί για το Boy band, πάρακάτω ιρλανδος ειναι. θα βαζει ουισκυ αντι για γαλα στα κορνφλεικς Επεξ/σία 27 Ιουνίου από ghostrider 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα