Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 ώρες πριν, cinemusic είπε

Καμια εφαρμογη φετος για τηλεοραση με google tv εχει βρει κανεις;

Περσι τα ειχα καταφερει κατεβαζοντας απο aptoid αλλα φετος βλεπω πως δεν δουλευει.

Τι βλακεια και αυτο καθε χρονο.

Να εχεις sony ανδροιδ tv και το playstore να μην σου γαζει την f1.

Καλημέρα δες στο APKPure.

Την έχει διαθέσιμη.

Δημοσ.

F1TV να περιμένουμε κάτι φθηνότερο από τα 59.99€ που έχει τώρα; Πότε είναι καλύτερα να γίνει η αγορά; Καλύπτει όλο το πρωτάθλημα; ή είναι ετήσια (ημερολογιακά);

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, liakinen είπε

F1TV να περιμένουμε κάτι φθηνότερο από τα 59.99€ που έχει τώρα; Πότε είναι καλύτερα να γίνει η αγορά; Καλύπτει όλο το πρωτάθλημα; ή είναι ετήσια (ημερολογιακά);

Και να βάλει έκπτωση θα είναι κανά 10εύρω. Δε μου περισσεύουν ούτε εμένα, αλλά το πλήρωσα. Είναι ημερολογιακό (27/2/25 -> 26/2/26).
Χάρηκα ήδη το πρώτο tech analysis, όχι ότι μου έλειπε, αλλά να μπαίνω στο κλίμα.

14 ώρες πριν, ASFE είπε

Οπα RB?

Red Bull ή Racing Bulls?

Racing Bulls, τα άσπρα

Την άλλη την λέω ακόμα RBR, ίδια με πέρσι είναι χωρίς το μέγα χορηγό που έχασε 1.5δις και δεν έχει να βάζει αυτοκόλλητα σε αεροτομές (https://www.theguardian.com/world/2025/feb/27/north-korea-bybit-crypto-exchange-hack-fbi)

18 ώρες πριν, cinemusic είπε

Θα χρειαστεί να κάνεις sideload, τα ίδια τράβαγα και εγώ με τη Philips. Ή να βάλεις κάποιο άλλο "store/installer" (apkpure νομίζω έχει) και να το κάνεις από το UI αυτού. Το έχω κάνει σε android-projector, όχι σε android-tv όμως.

Το sideload δεν είναι δύσκολο, ακόμα και μέσω wifi να το κάνεις είναι σχετικά απλό. Να ψάξω να σου βρω οδηγό;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, cinemusic είπε

μια απο τα ιδια, ωραιοτατη Bravia super duper, αλλα εφαρμογη f1 γιοκ.

26 λεπτά πριν, mandos είπε

Θα χρειαστεί να κάνεις sideload, τα ίδια τράβαγα και εγώ με τη Philips. Ή να βάλεις κάποιο άλλο "store/installer" (apkpure νομίζω έχει) και να το κάνεις από το UI αυτού. Το έχω κάνει σε android-projector, όχι σε android-tv όμως.

Το sideload δεν είναι δύσκολο, ακόμα και μέσω wifi να το κάνεις είναι σχετικά απλό. Να ψάξω να σου βρω οδηγό;

κατι τετοιο ειχα κανει κι εγω, νομιζω  send files to tv λεγεται η εφαρμογη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PSYHAS είπε

μια απο τα ιδια, ωραιοτατη Bravia super duper, αλλα εφαρμογη f1 γιοκ.

κατι τετοιο ειχα κανει κι εγω, νομιζω  send files to tv λεγεται η εφαρμογη

Για δες αυτό που είχα κάνει στη Sony android τηλεόραση 

Μόλις το έκανα. Κατέβασα αυτό και παίζει μια χαρά https://d.apkpure.com/b/XAPK/com.formulaone.production?version=latest

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...