Super Moderators Thresh Δημοσ. Παρασκευή στις 07:42 μμ Super Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 07:42 μμ 43 minutes ago, dtk-386 said: oύτε απέξω. και στην ακύρωση της συνδρομής μου έκανε παλαβά μόνο με απειλές απέσυραν την κάρτα μου. ΜΑΚΡΥΑ! Έπαιξα κίνηση μεγάλου παίχτου. Όταν έφτιαξα πρόπερσι το account με την αρχική προσφορά της ΔΕΗ, έβαλα κάρτα που θα έληγε σε μερικούς μήνες. Πλέον (από πέρσι) είναι ληγμένη...ας την κρατήσουν. 😛 2
dtk-386 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:44 μμ εκ των υστέρων κι εγώ δεν θα είχα πρόβλημα μιας και η Alpha αντικατέστησε όλες τις mastercard (που είχα κι εγώ) με καινούριες visa. sorry για το offtopic αλλά είδα το ποστ του φίλου πιο πάνω και μου γύρισε το μάτι.🤬 ps. ΕΡΤ κάνε το θαύμα σου. 3
Stergios74 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:34 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:34 μμ Και η περιγραφή σήμερα ήταν καλύτερη 😉 1
Witcher1st Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:40 μμ 1 hour ago, dtk-386 said: oύτε απέξω. και στην ακύρωση της συνδρομής μου έκανε παλαβά μόνο με απειλές απέσυραν την κάρτα μου. ΜΑΚΡΥΑ! Για τζαμπα δεν υπαρχει κατι καλυτερο.
dtk-386 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:49 μμ 8 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Για τζαμπα δεν υπαρχει κατι καλυτερο. όταν πας για ακύρωση θα με θυμηθείς, προετοιμάσου ψυχολογικά. 1
ghostrider Δημοσ. Παρασκευή στις 10:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:07 μμ 4 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Μια ιδέα για τα sprints θα ήταν οι οδηγοί να ξεκινούν ανάποδα από την βαθμολογική τους θέση. Ετσι οι πίσω οδηγοί θα είχαν την δυνατότητα κάποιες φορές να διεκδικήσουν βαθμούς. Θα έδινε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα sprints πιστεύω. Πεστους να το δοκιμασουμε στο Μονακό αλλα κρυψε τα αιχμηρα αντικειμενα απο τα πιτς 1
Nabuko Δημοσ. Παρασκευή στις 10:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:19 μμ 11 λεπτά πριν, ghostrider είπε Πεστους να το δοκιμασουμε στο Μονακό αλλα κρυψε τα αιχμηρα αντικειμενα απο τα πιτς
GeorgeHellas Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ Δημοσ. χθες στις 12:27 πμ 4 hours ago, Thresh said: Έπαιξα κίνηση μεγάλου παίχτου. Όταν έφτιαξα πρόπερσι το account με την αρχική προσφορά της ΔΕΗ, έβαλα κάρτα που θα έληγε σε μερικούς μήνες. Πλέον (από πέρσι) είναι ληγμένη...ας την κρατήσουν. 😛 Να ρίξω άλλη μια ιδέα. Εγώ έβαλα virtual της revolut 1
xacto Δημοσ. χθες στις 12:34 πμ Δημοσ. χθες στις 12:34 πμ 6 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Μια ιδέα για τα sprints θα ήταν οι οδηγοί να ξεκινούν ανάποδα από την βαθμολογική τους θέση. Ετσι οι πίσω οδηγοί θα είχαν την δυνατότητα κάποιες φορές να διεκδικήσουν βαθμούς. Θα έδινε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα sprints πιστεύω. Εκτός από την επικινδυνότητα, θα καταντούσε αμυντικός αγώνας. Εφαρμόζεται σε αγώνες που δεν υπάρχει απευθείας αντιπαράθεση, αλλά συλλογή χρόνων, όπως στο WRC.
yositosi Δημοσ. χθες στις 08:36 πμ Δημοσ. χθες στις 08:36 πμ 12 hours ago, Thresh said: Έπαιξα κίνηση μεγάλου παίχτου. Όταν έφτιαξα πρόπερσι το account με την αρχική προσφορά της ΔΕΗ, έβαλα κάρτα που θα έληγε σε μερικούς μήνες. Πλέον (από πέρσι) είναι ληγμένη...ας την κρατήσουν. 😛 χαχαχα θεούλης! Και εμένα μου έχουν στειλει μέχρι τώρα 3 υπενθυμίσεις ότι λήγει η κάρτα τον Αύγουστο... Μάλλον όσο ζουν ελπίζουν
ekrepali Δημοσ. χθες στις 10:10 πμ Δημοσ. χθες στις 10:10 πμ (επεξεργασμένο) 16 hours ago, safridia said: Καταλαβα καλα οτι ο Πουρναρακης ειναι στην πιστα και δεν θα σχολιαζει; Ονειρο ζω μην με ξυπνατε Τώρα είδα το sprint quali... στο sq1 τον έπιασε η πάρλα. Χαλιά και ο ήχος από το κινητό του, λες και ήταν σε πηγάδι κι έκανε ψιλόδιακοπές. Ταυτόχρονα στο control ο υπεύθυνος μίξης είχε πνίξει εντελώς τον ήχο από τα μονοθέσια. Ακόμα κι όταν έκλεισε η γραμμή του Πουρναράκη, ακούγαμε 30% ήχο από τη πίστα και 70% μικρόφωνο από το studio. Μιλάμε για απίστευτους ερασιτέχνες... δε νοείται εν έτη 2025 με τόση διαθέσιμη τεχνολογία να βγάζεις στον αέρα τέτοιο αποτέλεσμα. Όσο για τη παρουσία της Θωμά στο στούντιο, αξιοπρεπής για 1η μετάδοση. Αλλά δεν είχε χημεία με τον Σειτανιδη. Πολλές φορές άνοιγε ένα topic και του έκανε πάσα... κι ο Σεϊτανίδης δεν έπαιρνε χαμπάρι και περιέγραφε αυτά που έδειχνε ο σκηνοθέτης. Πχ ανοίγει topic η Θωμά για τη κόντρα Πιαστρι-Νορις στο πρωτάθλημα... κι ο άλλος περιέγραφε τους χρόνους του Φερσταπεν και του Λεκλέρ. Ο,τι να'ναι. Σήμερα θα δω κονσέρβα από sky Επεξ/σία χθες στις 10:11 πμ από ekrepali
specre Δημοσ. χθες στις 12:25 μμ Δημοσ. χθες στις 12:25 μμ Πηγή: FRIDAY DEBRIEF: Piastri looks a step ahead but can rivals and rain stop the McLaren driver conquering Spa? * Αποποίηση ευθύνης: Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα περιέχονται στο παρόν μήνυμα. * 1
Charismo Δημοσ. χθες στις 01:05 μμ Δημοσ. χθες στις 01:05 μμ Τι προσπεράσεις έφαγαν και οι δύο McLaren στην εκκίνηση…
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. χθες στις 01:06 μμ Δημοσ. χθες στις 01:06 μμ Τι παθαν τα McLaren...? Αντε να εχουμε λιγο ενδιαφερον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα