Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ σκληρες δηλωσεις του Λιουης.

Σε ανθρωπινο επιπεδο ειναι πολυ ασχημο αυτο το συναισθημα.

Εχει βεβαια κατακτησει τα παντα αλλα με βαση την απογοητευση που τον διακρινει δε θα μου εκανε εντυπωση αμ δε γυριζε ποτε απο το καλοκαιρινο διαλειμμα.

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, safridia είπε

Εαν ο καθε ελληνας στειλει και ενα εκατομυριο μαζι με το email στην διοργανωση και μαζευτουν μερικες χιλιαδες κατι μπορει να γινει. Οι τυποι ειναι πιο αμειλικτοι και πεινασμενοι για χρηματα και απο ελληνα γιατρο

Χαχαχ ναι ισχυει απλα ειναι οτι χειροτερο σε συνδρομητικο καναλι υπαρχει παγκοσμιος. Δεν γινεται αλλο με αυτο το μπαφερινγκ κολληματα κλπ.

Εχω αρκετες εφαρμογες/συνδρομες πχ cosmote tv, netflix, disney+ κλπ... μονο με τον ant1+ θελω να σπασω την τηλεοραση

Δημοσ.

Δεν περιμενα ποτε να "συμπαθησω" τον σερ αλλα με αυτα που τραβαει φετος τι να πω ... 
Θα αρχισω πλεον να πιστευω πως υπαρχει θεμα του οδηγικου του στυλ με τα ground effect μονοθεσια και τα λαστιχα.
Παντα ηταν ικανος στην διαχειριση ελαστικων αλλα ηταν εποχες που δεν ειχαμε τοσους περιορισμους στις πιεσεις, στις γωνιες κλπ. 
Δειχνει να μην μπορει να προσαρμοστει οχι μονο στην φερραρι αλλα γενικά.
Για μενα κακο σημαδι ηταν απο την αρχη η προσπαθεια να κανει την φερραρι mercedes (τιμονι κλπ).
Ετσι δεν γινεται δουλεια.
Μενει να δουμε αν θα γυρισει απο τις διακοπες του Αυγουστου η θα το παρει αποφαση και θα παει για συνταξη.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ma3stros είπε

Χαχαχ ναι ισχυει απλα ειναι οτι χειροτερο σε συνδρομητικο καναλι υπαρχει παγκοσμιος. Δεν γινεται αλλο με αυτο το μπαφερινγκ κολληματα κλπ.

Εχω αρκετες εφαρμογες/συνδρομες πχ cosmote tv, netflix, disney+ κλπ... μονο με τον ant1+ θελω να σπασω την τηλεοραση

Ναι ισχυει, εχω cosmote, ακουω οτι μονο με cosmote παιζει προβλημα, στις αλλες δυο ειναι οκ.
Σημερα στις κατατακτηριες ηταν ενταξει, συνηθως τρωει καλα κολληματα, πολλα μεσα στον αγωνα. Κολλαει συνεχιζει απο εκει που ειχε κολλησει και δεν ξερω εαν μετα μου δειχνει κονσερβα λιγων δευτερολεπτων η μου μασαει αυτα τα λιγα δευτερολεπτα πιο μετα.
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΛΟΝΣΟ

Δημοσ.
10 ώρες πριν, safridia είπε

Ναι ισχυει, εχω cosmote, ακουω οτι μονο με cosmote παιζει προβλημα, στις αλλες δυο ειναι οκ.
Σημερα στις κατατακτηριες ηταν ενταξει, συνηθως τρωει καλα κολληματα, πολλα μεσα στον αγωνα. Κολλαει συνεχιζει απο εκει που ειχε κολλησει και δεν ξερω εαν μετα μου δειχνει κονσερβα λιγων δευτερολεπτων η μου μασαει αυτα τα λιγα δευτερολεπτα πιο μετα.
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΛΟΝΣΟ

Εγω εδώ που ειμαι τώρα έχω cosmote και με την νεα πλατφορμα του ANT1+ δεν εχω πρόβλημα. Πριν κόλλαγε καθε 5λεπτο

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, vorlon68 said:

Εγω εδώ που ειμαι τώρα έχω cosmote και με την νεα πλατφορμα του ANT1+ δεν εχω πρόβλημα. Πριν κόλλαγε καθε 5λεπτο

Σε TV app (LG WebOS) είναι χάλι ακόμα.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ghostrider είπε

Μενει να δουμε αν θα γυρισει απο τις διακοπες του Αυγουστου η θα το παρει αποφαση και θα παει για συνταξη.

Πολύ τραβηγμένο σεναριο. Αν δεν κανω λαθος το συμβόλαιο του ειναι 2+1..Εγω βλεπω να ειναι στην Ferrari και το 2026.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, XSpectre1 είπε

Πολύ τραβηγμένο σεναριο. Αν δεν κανω λαθος το συμβόλαιο του ειναι 2+1..Εγω βλεπω να ειναι στην Ferrari και το 2026.

Εννοείται πως θα είναι. 

Δημοσ.

18 hours ago, ma3stros said:

Ρε παιδια τι φαση με το ant1+ γτ κολλαει τοσο πολυ?? 

Αν απο την Ελλαδα στειλουν μαζικα emaills προς την f1 υπαρζει καμια περιπτωση να μην ξαναπαρουν τα δικαιωματα?

Είναι θέμα συμβατότητας / hardware. Τι ακριβώς, ένας θεός ξέρει.

Εμένα παίζει μια χαρά χωρίς το παραμικρό κόλλημα... κι έχω Win7 cracked, Firefox ESR 115.26, ενεργό hardware acceleration, σάπια κάρτα γραφικών NVIDIA GT610, και 24άρα σύνδεση με max 13mbps.

Και στο Android παίζει μια χαρά σε έκδοση 10.

14 hours ago, ghostrider said:

Δειχνει να μην μπορει να προσαρμοστει οχι μονο στην φερραρι αλλα γενικά.
Για μενα κακο σημαδι ηταν απο την αρχη η προσπαθεια να κανει την φερραρι mercedes (τιμονι κλπ).

To πιο awkward για μένα είναι ότι πήγε πρόσφατα με το τετραδιάκι να πει στην ομάδα τι αλλαγές πρέπει να κάνουν (και καλώς έκανε)... τώρα όμως άρχισε να διαπιστώνει ότι είναι κι αυτός μέρος του προβλήματος. Κρίμα που θα τελειώσει η καριέρα του με τέτοιο τρόπο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...