Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/1/2025 στις 7:29 ΠΜ, kosmous είπε

Το 10ευρω πάντως το δίνουν εάν προσκαλέσεις φίλο μόλις αυτός φορτώσει 10 ευρώ στην κάρτα του.

Όντως ισχύει 

Το έκανα σήμερα με την αδερφή μου 

Screenshot_20250129_143542 (1).jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κάνει 2 παραγγελίες κάρτας μέσω της εφαρμογής, με διαφορά μιας βδομάδας, η δεύτερη φορά την Κυριακή το βράδυ.

Δεν έχω λάβει κάτι, ούτε μου ήρθε κάποια ειδοποίηση αποστολής που ξεκίνησε. Έτσι γίνεται ή περιμένω άδικα και θα λήξει και η προφορά;

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Doubt είπε

Έχω κάνει 2 παραγγελίες κάρτας μέσω της εφαρμογής, με διαφορά μιας βδομάδας, η δεύτερη φορά την Κυριακή το βράδυ.

Δεν έχω λάβει κάτι, ούτε μου ήρθε κάποια ειδοποίηση αποστολής που ξεκίνησε. Έτσι γίνεται ή περιμένω άδικα και θα λήξει και η προφορά;

Έτσι γίνεται θα έρθουν 

Έχει γραφτεί παραπάνω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτύπησα και εγώ μια παραγγελία τελικά, για να δούμε. Δεν βρήκα στην εφαρμογή κάποιο banner για να παραγγείλω την κάρτα από εκεί οπότε το έκανα από τον ιστότοπο όπου απλά συμπλήρωσα τα στοιχεία μου. Μετά βλέπουν αν έχεις και λογαριασμό ή δεν παίζει ρόλο;

Επεξ/σία από SciManiac
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SciManiac είπε

Χτύπησα και εγώ μια παραγγελία τελικά, για να δούμε. Δεν βρήκα στην εφαρμογή κάποιο banner για να παραγγείλω την κάρτα από εκεί οπότε το έκανα από τον ιστότοπο όπου απλά συμπλήρωσα τα στοιχεία μου. Μετά βλέπουν αν έχεις και λογαριασμό ή δεν παίζει ρόλο;

Σε android το δείχνει στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Αν δεν έχεις λογαριασμό επιβεβαιωμένο δεν γνωρίζω αν σου στέλνουν κάρτα ούτε αν στο εμφανίζει η εφαρμογή το banner.

• Like 1
Δημοσ.
On 30/01/2025 at 10:56, SciManiac said:

Κάνε ένα κόπο να την παραγγείλεις μέσω της εφαρμογής, ψάξε καλύτερα. Εγώ στην αρχή το έκανα μέσω του site αλλά δεν ήρθε τίποτα και μετά μέσω της εφαρμογής όπου μου ήρθε η κάρτα. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 30/1/2025 στις 4:49 ΜΜ, Giannis77i είπε

Σε android το δείχνει στην αρχική σελίδα της εφαρμογής.

Αν δεν έχεις λογαριασμό επιβεβαιωμένο δεν γνωρίζω αν σου στέλνουν κάρτα ούτε αν στο εμφανίζει η εφαρμογή το banner.

1 ώρα πριν, dilatedjunkie είπε

Κάνε ένα κόπο να την παραγγείλεις μέσω της εφαρμογής, ψάξε καλύτερα. Εγώ στην αρχή το έκανα μέσω του site αλλά δεν ήρθε τίποτα και μετά μέσω της εφαρμογής όπου μου ήρθε η κάρτα. 

Ευχαριστώ, το βρήκα στην εφαρμογή τελικά!

• Thanks 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Δωρεάν MasterCard από την aircash για νέους και παλιούς χρήστες [ΕΛΗΞΕ]
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...