mike299 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Προσωπικά ανησυχώ με βάση την απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Altman γιατί ενδιαφέρεται μόνο για το εμπορικό κομμάτι της OpenAI και αγνοεί τις συνέπειες της ραγδαίας εξέλιξης του AI, μήπως φτάσουμε μια μέρα να ευχόμαστε να ήταν ο musk ιδιοκτήτης της.
MikeKata Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 4 hours ago, Diavolos666 said: Hey! Teacher! Leave us kids alone! All in all, you're just another brick in the wall. Δεν πίστευα, στη ζωή μου, ότι θα μπορούσε κάποιος να χάσει το νόημα του "The Wall" τόσο πολύ. Ούτε στους πιο τρελούς του εφιάλτες δε θα πίστευε ο Waters ότι θα χρησιμοποιούσε κάποιος το τραγούδι του για να υποστηρίξει τις πολιτικές του Ίλονα και του πορτοκαλί κλόουν. 3 2 1
Diavolos666 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, MikeKata said: Δεν πίστευα, στη ζωή μου, ότι θα μπορούσε κάποιος να χάσει το νόημα του "The Wall" τόσο πολύ. Ούτε στους πιο τρελούς του εφιάλτες δε θα πίστευε ο Waters ότι θα χρησιμοποιούσε κάποιος το τραγούδι του για να υποστηρίξει τις πολιτικές του Ίλονα και του πορτοκαλί κλόουν. Το τραγούδι είναι εναντίων των κομμουνιστών και απολυταρχικών καθεστώτων που δεν υποστηρίζουν την ελευθερία του λόγου. Το τείχος είναι το τείχος του Βερολίνου που έχτισαν οι κομμουνιστές για να μην επιτρέπουν στους Ανατολικούς να διαφύγουν του καθεστώτος και να μεταβούν στην δυτική ελεύθερη πλευρά. Την ελευθερία του λόγου αυτή την στιγμή την υποστηρίζει ο Trump, ο Elon Must και όλη η πολιτική του ομάδα. Στην άλλη πλευρά έχουμε άτομα που φίμωναν τον κόσμο όταν έλεγαν την άποψή τους και θυμώνουν που δεν συνεχίζεται η φίμωση. Είχαν μάλιστα δημιουργήσει ένα υπουργείο αλήθειας και όταν δεν έλεγες αυτό που έλεγε η πολιτική τους ιδεολογία απλά σε φίμωναν κι άλλο. Αν δεν σταματούσες σου έριχναν ban. Μια χαρά κατάλαβα τι έλεγε το τραγούδι, εκτός κι αν νομίζεις ότι ο Waters ήταν μεγάλος κρατιστής και ήθελε τεράστια κυβερνησάρα να σου λέει τι θα κάνεις στην ζωή σου, γιατί η πλευρά σας αυτό θέλει. Το ότι άτομα σαν κι εσάς που θέλετε να κυριαρχήσετε πάνω στον υπόλοιπο κόσμο και να τους υπαγορεύετε τι θα πουν και τι θα κάνουν με ξεπερνάει. Πραγματικά πείσατε τους εαυτούς σας ότι είστε οι white knights που θα σώσετε τους πάντες από τον εαυτό τους. Σημείωση: το τοίχος δεν ήταν γι ανα προστατευτούν από την δυτική πλευρά, ήταν για να μην μπορέσει κανείς να ξεφύγει από την Ανατολική και πάει προς την δυτική. Εδώ βλέπεις έναν φαντάρο που έβαλαν να πυροβολεί όποιον προσπαθούσε να ξεφύγει από την ανατολική πλευρά σε ένα σημείο που δεν είχε χτιστεί ακόμα το τείχος, ο ίδιος έκανε το δικό του άλμα και πήδηξε στην δυτική πλευρά για να σώσει τον εαυτό του πριν χτιστεί κι εκείνο το μέρος με το κομμουνιστικό τείχος και μείνει κι αυτός μέσα στην κόλαση. Μορφωθείτε! 13 hours ago, MikeKata said: Δεν πίστευα, στη ζωή μου, ότι θα μπορούσε κάποιος να χάσει το νόημα του "The Wall" τόσο πολύ. Ούτε στους πιο τρελούς του εφιάλτες δε θα πίστευε ο Waters ότι θα χρησιμοποιούσε κάποιος το τραγούδι του για να υποστηρίξει τις πολιτικές του Ίλονα και του πορτοκαλί κλόουν. Λιγότερη κυβέρνηση, λιγότεροι γραμματείς και φαρισαίοι, λιγότεροι δυσβάσταχτοι φόροι, ελευθερία του λόγου, ελευθερία του ατόμου, αυτά υποστηρίζει! Φαντάσου να πιστεύεις ότι το The Wall γράφτηκε για αριστερίζοντες μεγάλους κρατιστές και απολυταρχικούς δήμιους των προσωπικών ελευθεριών των ατόμων απλά επειδή νομίζεις ότι επειδή σε βολεύει εσένα ότι είναι και το σωστό. Ύμνος στην ελευθερία ενάντια στο μεγάλο καθεστώς είναι το τραγούδι! ~~~~~~~~~ Έχουν γίνει πολές συναυλίες στο Βερολίνο από τους Pink Floyd με το The Wall άλλωστε σαν αληγορία. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Wall_–_Live_in_Berlin https://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g187323-d196239-r181218304-Memorial_of_the_Berlin_Wall-Berlin.html https://tonyhollingsworth.com/?q=content/walllive-berlin https://www.goethe.de/ins/gb/en/kul/ser/past/eus/21557890.html Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από Diavolos666 1 4
MikeKata Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 20 minutes ago, Diavolos666 said: Το τραγούδι είναι εναντίων των κομμουνιστών και απολυταρχικών καθεστώτων που δεν υποστηρίζουν την ελευθερία του λόγου. Δεν έχεις καμία ιδέα για τις πολιτικές θέσεις των μελών των Pink Floyd, έτσι; 20 minutes ago, Diavolos666 said: Το τείχος είναι το τείχος του Βερολίνου που έχτισαν οι κομμουνιστές για να μην επιτρέπουν στους Ανατολικούς να διαφύγουν του καθεστώτος και να μεταβούν στην δυτική ελεύθερη πλευρά. WHAT???!!! 🤣 Τώρα θα φταίω εγώ αν επισημάνω πόσο επιφανειακά (και λάθος), μονίμως, βλέπουν την τέχνη, οι οπαδοί μιας συγκεκριμένης πολιτικής κατεύθυνσης; Το τραγούδι δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που έγραψες. Το "τείχος" είναι μεταφορά για τα τείχη που υψώνουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας ως μηχανισμούς άμυνας απέναντι στην κοινωνία. Τείχη που, λίγο λίγο μας απομονωνουν. https://thewallanalysis.com/another-brick-in-the-wall-part-1/ Η όλη έμπνευση του ήρθε όταν άρχισε να νιώθει ότι απομονώνεται σιγά σιγά από το κοινό του κατά τις συναυλίες. Και ωραία, εμένα δε με πιστεύεις. Τον ίδιο το Waters; https://faroutmagazine.co.uk/roger-waters-spit-fan-inspired-pink-floyd-the-wall/ 20 minutes ago, Diavolos666 said: Την ελευθερία ασυδοσία του λόγου αυτή την στιγμή την υποστηρίζει ο Trump, ο Elon Must και όλη η πολιτική του ομάδα. 21 minutes ago, Diavolos666 said: Μορφωθείτε! Αυτό ονομάζεται "ψυχολογική προβολή", θαρρώ. Oh, the irony... 4
Diavolos666 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, MikeKata said: Δεν έχεις καμία ιδέα για τις πολιτικές θέσεις των μελών των Pink Floyd, έτσι; WHAT???!!! 🤣 Τώρα θα φταίω εγώ αν επισημάνω πόσο επιφανειακά (και λάθος), μονίμως, βλέπουν την τέχνη, οι οπαδοί μιας συγκεκριμένης πολιτικής κατεύθυνσης; Το τραγούδι δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτό που έγραψες. Το "τείχος" είναι μεταφορά για τα τείχη που υψώνουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας ως μηχανισμούς άμυνας απέναντι στην κοινωνία. Τείχη που, λίγο λίγο μας απομονωνουν. https://thewallanalysis.com/another-brick-in-the-wall-part-1/ Η όλη έμπνευση του ήρθε όταν άρχισε να νιώθει ότι απομονώνεται σιγά σιγά από το κοινό του κατά τις συναυλίες. Και ωραία, εμένα δε με πιστεύεις. Τον ίδιο το Waters; https://faroutmagazine.co.uk/roger-waters-spit-fan-inspired-pink-floyd-the-wall/ Αυτό ονομάζεται "ψυχολογική προβολή", θαρρώ. Oh, the irony... Δεκτό, εγώ είχα διαβάσει άλλο πριν πολλά χρόνια. Εφόσον το λέει ο δημιουργός έτσι είναι. Όπως και να χει έξω το critical theory από τα σχολεία, έξω το σεξουαλικό grooming, έχω η προπαγάνδα των ψευτοκαθηγητών. Το τραγούδι ταιριάζει τέλεια σε κάθε στίχο ενάντια στην προηγούμενη κυβέρνηση που έβαζε γονείς στην φυλακή επειδή δεν ήθελαν τα παιδιά τους να δεχτούν ψυχολογικό πόλεμο και εγκεφαλική πλύση. I stand corrected, όμως ο στίχος ταιριάζει απόλυτα. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από Diavolos666 1
AtiX Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Μόλις τώρα, Diavolos666 είπε Δεκτό, εγώ είχα διαβάσει άλλο πριν πολλά χρόνια. Εφόσον το λέει ο δημιουργός έτσι είναι. Όπως και να χει έξω το critical theory από τα σχολεία, έξω το σεξουαλικό grooming, έχω η προπαγάνδα των ψευτοκαθηγητών. Το τραγούδι ταιριάζει τέλεια σε κάθε στίχο ενάντια στην προηγούμενη κυβέρνηση που έβαζε γονείς στην φυλακή επειδή δεν ήθελαν τα παιδιά τους να δεχτούν ψυχολογικό πόλεμο και εγκεφαλική πλύση. I stand corrected, όμως ο στίχος ταιριάζει απόλυτα. 1 1
Diavolos666 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, AtiX said: Χαχααχαχ, ναι την μπέρτα του σούπερμαν ξέχασες να βάλεις. Καμία σχέση, μπορώ να σου δείξω ηχητικό ντοκουμέντο που τα παιδιά λένε ότι υπάρχουν δύο φύλα και η καθηγήτριά τους τους απειλεί που δεν δέχονται την δική της προπαγάνδα. Σε αυτή τη περίπτωση teachers, leave the kids alone. ~~~ Και φυσικά υπάρχουν ομοφοβικοί γονείς για τα παιδιά τους, αλλά μην τρελαθούμε, η προπαγάνδα υπέρ των τρανς στα σχολεία δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που έβαλες. Αν σου αρέσουν τα memes, ορίστε: Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από Diavolos666 2
MikeKata Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, Diavolos666 said: Όπως και να χει έξω το critical theory από τα σχολεία, έξω το σεξουαλικό grooming, έχω η προπαγάνδα των ψευτοκαθηγητών. Έκανε κανένας σεξουαλικό grooming στο παιδί σου; Πάμε μαζί στον εισαγγελέα, θα σε υποστηρίξω. Αν, τώρα, εννοείς "προπαγάνδα των ψευτοκαθηγητών" τις ανθρωπιστικές σπουδές, δε μου κάνει εντύπωση. Ανέκαθεν, η ακροδεξιά ήταν ενάντια στον ουμανισμό, μιας και είναι αντίθετος στη βάση της που είναι το μίσος απέναντι σε κάθε τι διαφορετικό. 7 minutes ago, Diavolos666 said: Το τραγούδι ταιριάζει τέλεια σε κάθε στίχο ενάντια στην προηγούμενη κυβέρνηση που έβαζε γονείς στην φυλακή επειδή δεν ήθελαν τα παιδιά τους να δεχτούν ψυχολογικό πόλεμο και εγκεφαλική πλύση. Πηγή ή είναι σαν το "They are eating the dogs they are eating the cats, they are eating the pets" του πορτοκαλί; 3 1
AtiX Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Χαχααχαχ, ναι την μπέρτα του σούπερμαν ξέχασες να βάλεις. Καμία σχέση, μπορώ να σου δείξω ηχητικό ντοκουμέντο που τα παιδιά λένε ότι υπάρχουν δύο φύλα και η καθηγήτριά τους τους απειλεί που δεν δέχονται την δική της προπαγάνδα. Σε αυτή τη περίπτωση teachers, leave the kids alone. ~~~ Και φυσικά υπάρχουν ομοφοβικοί γονείς για τα παιδιά τους, αλλά μην τρελαθούμε, η προπαγάνδα υπέρ των τρανς στα σχολεία δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα που έβαλες. Αν σου αρέσουν τα memes, ορίστε: Υπάρχουν καλοί και κακοί καθηγητές… Αν εσένα σε νοιάζει να πάρεις έναν κακό καθηγητή και να τον κάνεις κανόνα, πάω πάσο… αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ο γενικός κανόνας ή ότι υπάρχει κάτι λάθος στην κουβέντα των δυο φύλλων κοινωνικών ή μη, ακόμα και στο σχολείο… Αν θέλεις κάτι πραγματικό, μακάρι να είχα δασκάλους και καθηγητές που να υποστήριζαν κάτι που δεν θα άλλαζε την ταυτότητα ενός str8 άνδρα ή γυναίκα και να μην λέγανε στους γονείς μου να με πάνε σε ψυχολόγο γιατί είμαι gay και μάλιστα “εκτός ντουλάπας”… Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από AtiX 3 1
Diavolos666 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 12 hours ago, AtiX said: Υπάρχουν καλοί και κακοί καθηγητές… Αν εσένα σε νοιάζει να πάρεις έναν κακό καθηγητή και να τον κάνεις κανόνα, πάω πάσο… αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ο γενικός κανόνας ή ότι υπάρχει κάτι λάθος στην κουβέντα των δυο φύλλων κοινωνικών ή μη, ακόμα και στο σχολείο… Αν θέλεις κάτι πραγματικό, μακάρι να είχα δασκάλους και καθηγητές που να υποστήριζαν κάτι που δεν θα άλλαζε την ταυτότητα ενός str8 άνδρα ή γυναίκα και να μην λέγανε στους γονείς μου να με πάνε σε ψυχολόγο γιατί είμαι gay και μάλιστα “εκτός ντουλάπας”… Λυπάμαι πολύ που δέχτηκες bullying από το οικογενειακό περιβάλλον. Κανένας δεν αξίζει να του συμπεριφερθούν άσχημα ειδικά για κάτι που δεν επέλεξε και στην τελική δεν είναι και τίποτα κακό να γεννηθεί κανείς ομοφυλόφιλος. Κι εγώ που δεν είναι gay δεν πέρασα καλύτερα, για εντελώς άλλους λόγους. Μπορούμε να παραδεχτούμε ότι ξέφυγε η κατάσταση στα σχολεία για τον ίδιο λόγο που ξέφυγε και το DEI. Οι καλοί και καλοπροαίρετοι άνθρωποι που όντως ήθελαν την αποδοχή για όλους παραγκονίστηκαν για χάρην μια διεθνούς ελίτ που ήθελε να τα κατεδαφίσει όλα. Δυστυχώς με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το συνεχίσουμε γιατί ο ένας βλέπει το ποτήρι μισο-άδειο και ο άλλος μισογεμάτο. Ελπίζω να περνάς καλά όπου και αν είσαι και να βρεις άτομα που να ενδιαφέρονται για σένα και να κάνεις τον δικό σου μικρόκοσμο όπως κάνουμε όλοι μας σε κάποια φάση στην ζωή μας και βρίσκουμε την υγειά μας, δεν θα αρέσουμε σε όλους ποτέ άλλωστε. 12 hours ago, MikeKata said: Έκανε κανένας σεξουαλικό grooming στο παιδί σου; ...α είσαι από αυτούς που λένε αν δεν σε αφορά μη μιλάς; Να μην μιλάμε όταν βιάζεται ή βασανίζεται ένα παιδί, να μην μιλάμε όταν βασανίζεται ένα ζώο, να μην μιλάμε όταν βλέπουμε bullying. Τα βλέπουμε και στην τηλεόραση κάθε μέρα άλλωστε και απορούμε γιατί δεν μίλησε κανείς. Αν συμβεί σε εμάς θα έρθουμε να σου πούμε να έρθεις μαζί μας στον εισαγγελέα. Θα σε έχουμε στα υτπ' όψιν μας. Από ότι φαίνεται το The Wall έχει ταυτιστεί ενίωτε με το τείχος του Βερολίνου, μπορεί να μην γράφτηκε γι' αυτό αρχικά αλλά έχει γίνει σύμβολο ενάντια στο τείχος. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από Diavolos666
MikeKata Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Diavolos666 said: .α είσαι από αυτούς που λένε αν δεν σε αφορά μη μιλάς; Να μην μιλάμε όταν βιάζεται ή βασανίζεται ένα παιδί, να μην μιλάμε όταν βασανίζεται ένα ζώο, να μην μιλάμε όταν βλέπουμε bullying. Τα βλέπουμε και στην τηλεόραση κάθε μέρα άλλωστε και απορούμε γιατί δεν μίλησε κανείς. Αν συμβεί σε εμάς θα έρθουμε να σου πούμε να έρθεις μαζί μας στον εισαγγελέα. Θα σε έχουμε στα υτπ' όψιν μας. Εδώ βλέπουμε μια κλασσική τακτική "επίθεσης στο ήθος του αντιπάλου" όταν στερεύουν τα επιχειρήματα. Ακόμα κι όταν ο "αντίπαλος" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ αυτά που ισχυρίζεσαι (όπως εδώ). Είμαι από αυτούς που δε λένε άλλα αντί άλλων όταν τους ρωτάνε κάτι και νιώθουν ότι στριμώχνονται. Είπες ότι κάποιος κάνει grooming σε παιδιά. ΠΟΙΟΣ, λοιπόν; Καταλαβαίνω ότι ακολουθείς τις τακτικές του ακροδεξιού ειδώλου σου και πετάς κατηγορίες, αλλά όταν σου ζητάνε να τις αποδείξεις, αρχίζεις τις αοριστολογίες, αλλά μερικοί επιμένουμε να ζητάμε την πηγή σας. Είπες για grooming στα σχολεία. Στείλε πού είδες το grooming. Ειπες ότι η "προηγούμενη κυβέρνηση που έβαζε γονείς στην φυλακή επειδή δεν ήθελαν τα παιδιά τους να δεχτούν ψυχολογικό πόλεμο και εγκεφαλική πλύση". Να φανταστώ, λοιπόν, ότι το grooming για το οποίο μιλάς είναι συστημικό, έτσι; Σου ζήτησα την πηγή για να δείξω τις τακτικές που χρησιμοποιείς. Αντί να τη στείλεις (αναμενόμενο), άρχισες να λες κάτι άσχετα "είσαι από αυτούς που λένε αν δε σε αφορά μη μιλάς". Βέβαια, εδώ έρχεται η ειρωνία για ακόμα μια φορά, μιας και οι "κυρ-Παντελήδες" ανήκουν και ανήκαν διαχρονικά σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, κοιτώντας τη δουλίτσα τους όποτε δημιουργούταν ένα κοινωνικό κίνημα για ανθρώπινα δικαιώματα. Και δυστυχώς για σένα, δεν είναι αυτός που νομίζεις. 2 hours ago, Diavolos666 said: Από ότι φαίνεται το The Wall έχει ταυτιστεί ενίωτε με το τείχος του Βερολίνου, μπορεί να μην γράφτηκε γι' αυτό αρχικά αλλά έχει γίνει σύμβολο ενάντια στο τείχος. Πάμε πάλι γιατί για ακόμα μια φορά προσπαθείς να τα ταιριάξεις εκεί που σε βολεύει. 1. Είπες ξεκάθαρα ότι γράφτηκε ενάντια στους κομμουνιστές και το τείχος του Βερολίνου. Ήσουν τόσο προκλητικός στην άγνοια σου που μας έλεγες να μορφωθούμε κιόλας! 15 hours ago, Diavolos666 said: Το τραγούδι είναι εναντίων των κομμουνιστών και απολυταρχικών καθεστώτων που δεν υποστηρίζουν την ελευθερία του λόγου. Το τείχος είναι το τείχος του Βερολίνου που έχτισαν οι κομμουνιστές για να μην επιτρέπουν στους Ανατολικούς να διαφύγουν του καθεστώτος και να μεταβούν στην δυτική ελεύθερη πλευρά. 2. Όταν πήρες χαμπάρι τι πατάτα είπες, προσπάθησες να τα γυρίσεις λέγοντας "ναι, δε γράφτηκε για το τείχος, αλλά έχει συνδεθεί με το τείχος επειδή οι Pink Floyd έκαναν συναυλία εκεί το '90". Και κότσαρες απόσπασμα που αναφέρει απλά τη συναυλία των Pink Floyd ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΊ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ. Και δε σταμάτησες εκεί. Πήγες και έκανες επεξεργασία τα προηγούμενα σχόλια σου, βάζοντας το απόσπασμα μέσα, λες και υποστηρίζει αυτό που λες. Καταλαβαίνουμε τώρα πώς λειτουργούν οι τραμπικές πρακτικές; "Λέγε - λέγε, στο τέλος κάτι θα μείνει". Ακόμα κι αν αυτό που λες είναι εντελώς λάθος. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από MikeKata 3 1
AtiX Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Λυπάμαι πολύ που δέχτηκες bullying από το οικογενειακό περιβάλλον. Κανένας δεν αξίζει να του συμπεριφερθούν άσχημα ειδικά για κάτι που δεν επέλεξε και στην τελική δεν είναι και τίποτα κακό να γεννηθεί κανείς ομοφυλόφιλος. Κι εγώ που δεν είναι gay δεν πέρασα καλύτερα, για εντελώς άλλους λόγους. Μπορούμε να παραδεχτούμε ότι ξέφυγε η κατάσταση στα σχολεία για τον ίδιο λόγο που ξέφυγε και το DEI. Οι καλοί και καλοπροαίρετοι άνθρωποι που όντως ήθελαν την αποδοχή για όλους παραγκονίστηκαν για χάρην μια διεθνούς ελίτ που ήθελε να τα κατεδαφίσει όλα. Δυστυχώς με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να το συνεχίσουμε γιατί ο ένας βλέπει το ποτήρι μισο-άδειο και ο άλλος μισογεμάτο. Ελπίζω να περνάς καλά όπου και αν είσαι και να βρεις άτομα που να ενδιαφέρονται για σένα και να κάνεις τον δικό σου μικρόκοσμο όπως κάνουμε όλοι μας σε κάποια φάση στην ζωή μας και βρίσκουμε την υγειά μας, δεν θα αρέσουμε σε όλους ποτέ άλλωστε. Πάμε να τα δούμε ένα ένα Είμαι από τους τυχερούς που οι γονείς μου δεν νοιαζόταν αν ο γιός τους είναι gay ή str8 και πραγματικά όποιος τόλμαγε να πει κάτι τους έβαζε στην θέση τους… Το πρόβλημα όπως αντιλαμβάνεσαι είναι ότι εγώ για τότε, αλλά και για τώρα, ήμουν η εξαίρεση και δυστυχώς αυτή την απλή εικόνα που παρέθεσα πριν λίγα ποστ δεν την κατάλαβες… Είναι πάρα πολύ απλό το θέμα… πρέπει οι μαθητές να μαθαίνουν ότι ακόμα και ένα παιδί τρανς, ναι υπάρχουν και αυτά τα παιδιά, θα πρέπει να νιώθει άνετα και όχι σαν τέρας μέσα στο σχολικό περιβάλλον? είναι απλή η απάντηση, ναι ή όχι…? Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου από AtiX 2
Diavolos666 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) On 12/02/2025 at 14:50, MikeKata said: Εδώ βλέπουμε μια κλασσική τακτική "επίθεσης στο ήθος του αντιπάλου" όταν στερεύουν τα επιχειρήματα. Ακόμα κι όταν ο "αντίπαλος" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ αυτά που ισχυρίζεσαι (όπως εδώ). Είμαι από αυτούς που δε λένε άλλα αντί άλλων όταν τους ρωτάνε κάτι και νιώθουν ότι στριμώχνονται. Είπες ότι κάποιος κάνει grooming σε παιδιά. ΠΟΙΟΣ, λοιπόν; Καταλαβαίνω ότι ακολουθείς τις τακτικές του ακροδεξιού ειδώλου σου και πετάς κατηγορίες, αλλά όταν σου ζητάνε να τις αποδείξεις, αρχίζεις τις αοριστολογίες, αλλά μερικοί επιμένουμε να ζητάμε την πηγή σας. Είπες για grooming στα σχολεία. Στείλε πού είδες το grooming. Ειπες ότι η "προηγούμενη κυβέρνηση που έβαζε γονείς στην φυλακή επειδή δεν ήθελαν τα παιδιά τους να δεχτούν ψυχολογικό πόλεμο και εγκεφαλική πλύση". Να φανταστώ, λοιπόν, ότι το grooming για το οποίο μιλάς είναι συστημικό, έτσι; Σου ζήτησα την πηγή για να δείξω τις τακτικές που χρησιμοποιείς. Αντί να τη στείλεις (αναμενόμενο), άρχισες να λες κάτι άσχετα "είσαι από αυτούς που λένε αν δε σε αφορά μη μιλάς". Βέβαια, εδώ έρχεται η ειρωνία για ακόμα μια φορά, μιας και οι "κυρ-Παντελήδες" ανήκουν και ανήκαν διαχρονικά σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, κοιτώντας τη δουλίτσα τους όποτε δημιουργούταν ένα κοινωνικό κίνημα για ανθρώπινα δικαιώματα. Και δυστυχώς για σένα, δεν είναι αυτός που νομίζεις. Πάμε πάλι γιατί για ακόμα μια φορά προσπαθείς να τα ταιριάξεις εκεί που σε βολεύει. 1. Είπες ξεκάθαρα ότι γράφτηκε ενάντια στους κομμουνιστές και το τείχος του Βερολίνου. Ήσουν τόσο προκλητικός στην άγνοια σου που μας έλεγες να μορφωθούμε κιόλας! 2. Όταν πήρες χαμπάρι τι πατάτα είπες, προσπάθησες να τα γυρίσεις λέγοντας "ναι, δε γράφτηκε για το τείχος, αλλά έχει συνδεθεί με το τείχος επειδή οι Pink Floyd έκαναν συναυλία εκεί το '90". Και κότσαρες απόσπασμα που αναφέρει απλά τη συναυλία των Pink Floyd ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΊ ΜΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ. Και δε σταμάτησες εκεί. Πήγες και έκανες επεξεργασία τα προηγούμενα σχόλια σου, βάζοντας το απόσπασμα μέσα, λες και υποστηρίζει αυτό που λες. Καταλαβαίνουμε τώρα πώς λειτουργούν οι τραμπικές πρακτικές; "Λέγε - λέγε, στο τέλος κάτι θα μείνει". Ακόμα κι αν αυτό που λες είναι εντελώς λάθος. ΕΣΥ δεν με ρώτησες αν συνέβει στο δικό μου παιδί? Πας καλά? Πρέπει να συμβεί στο δικό μου παιδί για να έχω άποψη και να αντιτείθεμαι? Το ότι ζεις κάτω από τις πέτρες και δεν ξέρεις τι γίνεται στα σχολεία της Αμερικής δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνουν ούτε μπορώ να βρω τι ακριβώς γινόταν 4 ολόκληρα χρόνια επί Biden στα σχολεία. Θα κάθομαι εγώ να σου βάζω εκατοντάδες περιπτώσεις που είναι ανοιχτές και συμβάινουν χρόνια επειδή εσύ αρνείσαι να τα δεις? Ενημερώνεσαι καθόλου ή ακούς μόνο τις φυλλάδες της πολιτικής σου ιδεολογίας? Τελείωσαν τα επιχειρήματα λέει ο σκοταδιστής που δεν έχει ΙΔΕΑ τι συμβαίνει στον κόσμο και μας κουνάει και το δάχτυλο. ~~~ Παρακάτω άρθρα και βίντεο από γονείς και επιτροπές που μιλάνε για πορνογραφικό περιεχόμενο σε βιβλία στα σχολεία, άνοιγε το hidden. Και αυτά είναι το 1/100 από αυτά που υπάρχουν, έχει εκατοντάδες περιπτώσεις ανοιχτές να τις δει όποιος ενδιαφέρεται. ~~~ Βιβλία που αφαιρούνται από βιβλιοθήκες για πορνογραφικό υλικό: Spoiler Εδώ βλέπεις μία λίστα με ακόμη περισσότερα βιβλία που βγάλανε γιατί είχαν πορνογραφικό υλικό από τα σχολεία https://stateline.org/2023/06/14/school-districts-struggle-to-implement-new-laws-on-sexually-explicit-books/ άνοιξε το hidden, έχει επιπλέον 14 που βγάλανε σε κάποια φάση Spoiler “All Boys Aren’t Blue” by George M. Johnson “Like a Love Story” by Abdi Nazemian “Dime” by E.R. Frank “America” by E.R. Frank “Sold” by Patricia McCormick “Out of Darkness” by Ashley Hope Perez “Beloved” by Toni Morrison “The Bluest Eye” by Toni Morrison “Looking for Alaska” by John Green “The Perks of Being a Wallflower” by Stephen Chbosky “Water for Elephants” by Sara Gruen “Neanderthal Opens the Door to the Universe” by Preston Norton “More Happy Than Not” by Adam Silvera “Nineteen Minutes” by Jodi Picoult Εδώ ένα άλλο σχολείο επιμένει να υποστηρίζει έναν καθηγητή που ανήκει στους lgb που έφερνε τα σεξουαλικά του παιχνίδια στο σχολείο ως "σεξουαλική διαπαιδαγώγηση" https://www.news10.com/news/national/private-school-defends-dean-after-project-veritas-claims-sex-toys-shown-in-class-discussion/?nxsparam=8 Εδώ άλλη μία σιχαμένη που έφερνε τα σεξουαλικά της παιχνίδια στην τάξη και μιλούσε για τα γεννητικά της όργανα και πως κάνουν σεξουαλικά φετίχ οι ομοφυλόφιλοι. https://nypost.com/2023/06/08/teacher-on-leave-for-discussing-adult-toys-sex-pleasure-in-class/ Γονείς σε όλη την χώρα ξεσηκώνονται εναντίων πορνογραφικών βιβλίων στα σχολεία και σεξουαλικών συζητήσεων για ενήλικες που ξεκινούν καθηγητές και ΟΛΟΙ ανήκουν στην λγβ koin;othta https://www.theguardian.com/world/2022/dec/22/parents-wales-lose-legal-fight-gender-sexuality-tuition-primary-schools Να και άλλη μία σιχαμένη που έκανε το ίδιο και έφερνε τα σεξουαλικά της παιχνίδια στο σχολείο για να τους πει τι κάνει για να αυνανίζετε, αυτό από την Αγγλία https://www.bbc.com/news/uk-england-wiltshire-42707997 Εδώ γονείς από διάφορα σχολεία της Αμερικής στα board meeting που πήγαν να διαμαρτυρηθούν μαζικά για το πορνογραφικό υλικό στα μαθήματα όπου τα συμβούλια συνήθως δεν τους άφηναν να μιλήσουν καν γι' αυτά και ενίοτεδ του έβγαζαν από τις αίθουσες με την συνοδεία αστυνομικών Ορίστε σου παραθέτω 21 βίντεο μόνο, αν ήθελες κι άλλα μπορούσες να τα βρεις και μόνος άνοιξέ το να το δεις (που σιγά μην κάτσεις να τα δεις) Spoiler Υπάρχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ τέτοιες περιπτώσεις. Τα είδες αυτά που σου παρέθεσα...? Είμαι σίγουρος πως όχι γιατί δεν σε ενδιαφέρει η πραγματικότητα. Θα προσπαθήσεις να βγεις από πάνω επειδή ΕΣΥ δεν τα γνωρίζεις? Το ότι έχεις πλήρη άγνοια για το τι συμβαίνει στον κόσμο και έχεις και άποψη να το κοιτάξεις λίγο. Αν σε ενδιαφέρει το καλό των παιδιών μην ψηφίζεις, είσαι επικίνδυνος. Σε κάθε περίπτωση εσύ και οι όμοιοί σου LEAVE THE KIDS ALONE, με ή χωρίς το τραγούδι. Που μου πιάστηκες από το τραγούδι (που έχει ήδη συνδεθεί με το τείχος του βερολίνου) και νομίζεις ότι έπιασες τον ταύρο από τα αρ@@δια επειδή νόμισα πως γράφτηκε και γι' αυτό. On 12/02/2025 at 15:38, AtiX said: Πάμε να τα δούμε ένα ένα Είμαι από τους τυχερούς που οι γονείς μου δεν νοιαζόταν αν ο γιός τους είναι gay ή str8 και πραγματικά όποιος τόλμαγε να πει κάτι τους έβαζε στην θέση τους… Το πρόβλημα όπως αντιλαμβάνεσαι είναι ότι εγώ για τότε, αλλά και για τώρα, ήμουν η εξαίρεση και δυστυχώς αυτή την απλή εικόνα που παρέθεσα πριν λίγα ποστ δεν την κατάλαβες… Είναι πάρα πολύ απλό το θέμα… πρέπει οι μαθητές να μαθαίνουν ότι ακόμα και ένα παιδί τρανς, ναι υπάρχουν και αυτά τα παιδιά, θα πρέπει να νιώθει άνετα και όχι σαν τέρας μέσα στο σχολικό περιβάλλον? είναι απλή η απάντηση, ναι ή όχι…? Ωραία να πάτε να ενημερώσετε τους γονείς και τους καθηγητές τότε, δεν χρειάζεται να δείχνετε πορνογραφικό υλικό σε παιδιά για να μην αισθανθεί άσχημα κάποιος gay. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από Diavolos666 2 1
AtiX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Ωραία να πάτε να ενημερώσετε τους γονείς και τους καθηγητές τότε, δεν χρειάζεται να δείχνετε πορνογραφικό υλικό σε παιδιά για να μην αισθανθεί άσχημα κάποιος gay. “Καλή” η προσπάθεια αποφυγής μιας απλής ερώτησης που θα σε οδηγούσε σε errors, δυστηχώς όμως για εσένα σε έχουμε μάθει… Σε έχουμε πιάσει αρκετές φορές να ψεύδεσαι και μάλιστα συνειδητά όπως επίσης να προσπαθείς να εκτροχιάσεις το θέμα μπας και σβηστούν τα ποστ που σε εκθέτουν… Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από AtiX 1
Diavolos666 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, AtiX said: “Καλή” η προσπάθεια αποφυγής μιας απλής ερώτησης που θα σε οδηγούσε σε errors, δυστηχώς όμως για εσένα σε έχουμε μάθει… Σε έχουμε πιάσει αρκετές φορές να ψεύδεσαι και μάλιστα συνειδητά όπως επίσης να προσπαθείς να εκτροχιαστείς το θέμα μπας και σβηστούν τα ποστ που σε εκθέτουν… Όχι αγόρι μου καμία υπεκφυγή, δεν θέλω να αισθάνεται κανείς άσχημα στο σχολείο αλλά αυτό δεν είναι λόγος να μιλάνε για τις π@@τσες τους οι καθηγητές που είναι lgbtq, το τι κάνουν το βράδυ στο κρεβάτι τους δεν ενδιαφέρει τα παιδιά. Με πιάσατε να κάνω λέει υπεκφυγές, ποια υπεκφυγή? Τι σχέση έχει το σχολείο με τα ερωτικά σας? Και δεν υπάρχουν τρανς παιδιά, τρανσέξουαλ είναι ενήλικες που έχουν κάνει αλλαγή φύλλου, ένα μικρό παιδί δεν μπορεί να είναι τρανς. Να έχει γεννηθεί ομοφυλόφιλο ναι, να είναι τρανς όχι. Ένα αγόρι που του φοράνε φούστα οι γονείς του είναι ένα αγόρι με φούστα απλά και όμορφα, δεν είναι ούτε κορίτσι ούτε τρανς. Αν θέλει όταν μεγαλώσει να κάνει αλλαγή φύλου τότε θα είναι τρανς. ~~~ Για τις εκατοντάδες περιπτώσεις σεξουαλικού περιεχομένου στα σχολεία έχεις να πεις κάτι ή κάνεις υπεκφυγές? Γιατί ΟΛΕΣ οι περιπτώσεις είναι από άτομα που ανήκουν στην lgb που θέλουν όσα θέλεις κι εσύ στα σχολεία. Το αν θέλουν τα άλλα παιδιά να ακούνε για τα σεξουαλικά σας δεν σε αφορά. Θα υποχρεώσεις εσύ τα παιδιά όλου του κόσμου να κινούνται σύμφωνα με τα σεξουαλικά σου? Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου από Diavolos666 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα